Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
30285
View
351
Reply

apa kabar serina dan shuben kokesen sedap sheols?

[Copy link]

Author: Changa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-1-2017 11:26 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Changa at 23-1-2017 11:27 PM

dolu2 kata krisis dah tinggal asing2 gitu?
sekarang apa cer sister??

akak cikcur2 kat ig chef wan,, nampak birthday anak bongsu serina bella pun macam tak nampak kelibat shuben sedap sheols.
chef wan jah macam took over jadi atok/daddy.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-1-2017 11:34 PM | Show all posts
dah cerai kot...sayang lah kan, shuben beliau antara shuben retis berbangsa kokesen yang hensem dan siap paras rupanya.
lagi sorang juliana ibrahim...tasty jua husband beliau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 11:43 PM | Show all posts
kata atoknya daddynye x dtg sbb keje
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Retu ada chef wan update ig belikan baju cucu2 sbb atuk nenek omputeh nk dtg visit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2017 12:08 AM | Show all posts
apa2 pun akak respek la atok nya memang jaga anak cucu, mak dan janda heshe betul2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Antara hasben beliau dgn hasben lana, mana lagi rembes?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Walau kokesen sedap, anak2 beliau muka melayu. Takde terpalit genetik kokesen tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:24 AM | Show all posts
Dah lupa rupa paras menantu chef wan ni. Muka husband lana nordin I ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
bagus cf ni jaga family. untung betul mak dan anak-anak. bekas isteri pun dia jaga elok.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2017 12:29 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 24-1-2017 12:24 AM
Dah lupa rupa paras menantu chef wan ni. Muka husband lana nordin I ingat.

muka shuben sheols sangat muka pelakon hollywood iya, dan rasa heshe ada berlakon iklan di tanah air ini jua. or print ad gitu, tapi pernah nampak lah somewhere
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2017 12:30 AM | Show all posts
ellejo replied at 24-1-2017 12:17 AM
Antara hasben beliau dgn hasben lana, mana lagi rembes?

dari segi badan shuben lana kot?
dari segi muka, ikut taste cikki masing2, sebab rupa mereka dalam kategori tersendiri gitu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:34 AM | Show all posts
Tepek la gambo chuols...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:35 AM | Show all posts
Changa replied at 23-1-2017 04:29 PM
muka shuben sheols sangat muka pelakon hollywood iya, dan rasa heshe ada berlakon iklan di tanah a ...

Sekejap nak google. Kena refresh minda macam mana rupa husband si serina ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2017 12:37 AM | Show all posts

gambar shuben kokesen sedap ke gambar serina?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:37 AM | Show all posts
Edited by WhiskeyScotch at 23-1-2017 04:40 PM

Okeyh dah dapat recall macam mana rupa husband serina. Is he British?
Serina's Family.png
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:39 AM | Show all posts
Changa replied at 24-1-2017 12:37 AM
gambar shuben kokesen sedap ke gambar serina?

Gambar shuben la chuols.. bolehla...da tgk...  daddy type...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:42 AM | Show all posts
serina ni pun satu, dah dapat shuben sedap...tapi tak nak jaga badan.
bam2 sheols ni skrg kan?
ke dah slim?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 24-1-2017 12:08 AM
apa2 pun akak respek la atok nya memang jaga anak cucu, mak dan janda heshe betul2.

Itulah berkat menikah dengan jantan berjiwa jwanita.  Ko nak harap alpha male ini puih puih saja majoritinya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak sheols dah berapa eh? Dua?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list