Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
8058
View
115
Reply

Jep sedia terima Sari Yanti sebagai isteri

[Copy link]

Author: seramado       Show all posts   Read mode

Post time 15-2-2017 07:55 PM | Show all posts
Parit.Hilton replied at 15-2-2017 02:51 PM
aku tak tau la kenapa si Jep ni makin tak hensem?

sebelum ni nampak jugak la sedap mata memandang ...

nampak busuk je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully yang baik2 je utk jep...ttg kisah pasal sari tu...xtahu sahih ke idak..n janganla si jep ni dibuat main..kesian dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mommymonster82 at 15-2-2017 09:09 PM

Jep nampak makin busuk..
Dahla cakap bersembur...

Nasibla asal buka mulut je kelakor
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Jep cepat2lah melamar sari yanti tu, ramai yg dah doakn
Xkan nk solo jer jep, shuib pun dah ada 3 anak
Rahim yu bulat2 pun dah ada 2 bini, ni ko msh nk single mingle lg ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sari yanti ni cantik sgt. Husband I pun ckp antara retis pmpuan , sari yanti ni yang mmg cantik. Jep? I rasa okey je kalu bak vompare dgn husbamd sari brfore ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Good for him la but aku fikir calon non-artis lebih baik utk jep. Apa2 pun semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Best la ummah kole pilah kalo SY kawen dgn jep
Stp thn ummah akan serbu umah parents SY   
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sari bkn ade history mintak cerai ke ngan laki dia.time tu ummah forum semua hencap dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:37 PM | Show all posts
statement cliche lagi...

toksah cover dah la jep. kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Tantek nyah sari
Waaaaaaaaa
Meols is jelessasssss
Yakkkkkkk
Nk tantek gakkk!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga berjodohan cepat2 lah.
Nampak sgt tu tgh berkasih, tak payah nak suluh2 lg. all the best.

Kak @rosasa jgn togol tered ini
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 15-2-2017 02:51 PM
aku tak tau la kenapa si Jep ni makin tak hensem?

sebelum ni nampak jugak la sedap mata memandang ...

Meja bulat sepahtu jep nmpk cm busuk sket..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengelenyar sgt sari nih. Yg jep ni pun klu nak kwen, cepat la. Meluat
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 15-2-2017 05:58 PM
Tapi hakak rasa Jepp cuma sesuai dgn Zulin Aziz....maafkan hakak

Statement hakak nampak jujur dan ikhlas di situ..
Klu dah tertulis mmg berjodohan.. iols aminkan je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp sari boleh brtahan dgn perangai jep yg kuat cemburu...  
Yg pnting cemburu i2 tnda nya syggg...  
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:02 PM | Show all posts
Sariyanti pernah tgk  live. Petit orgnya dan mmg cantik.tak sheshuai dgn Jepp
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya tak padan Sbb cantik sangat dia ni dan jep tak hensem hahahaha tapi okla kerana cinta hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni keluar statement teman biasa..
Eh bukan ke korang nak kawin dh 25 hb ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni keluar statement teman biasa..
Eh bukan ke korang nak kawin dh 25 hb ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawen jelah.bosan asik kuar statement.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn Tgg lama2 Nanti org meluat sb asik xngaku bercinta
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 01:07 AM | Show all posts
kawen la cepat2 jep sementara tgh ada kerja ni

nanti bila dah susah, minah indon pun x hingin
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 15-2-2017 10:45 PM
Hari ni keluar statement teman biasa..
Eh bukan ke korang nak kawin dh 25 hb ni..

Statement kat ne
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Metinpehlivan replied at 15-2-2017 11:55 PM
Sebenarnya tak padan Sbb cantik sangat dia ni dan jep tak hensem hahahaha tapi okla kerana cinta hah ...

Cinta dan duit  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 07:20 AM | Show all posts
Sariyanti ni korang perasan tak dia ni rupa macam awek cun yang Gayour dulu2 lukis dalam majalah Ujang bersama selamanya.... mata besar rambut panjang senyum lebarr..cantek nak mammmm.. aku tak reti tepek gambar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055311s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list