Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
25697
View
285
Reply

Edisi speku..Sol dan puteri Sarah bergaduh?

[Copy link]

Author: gebugebas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 03:55 PM | Show all posts
acik kepam dok  bertunggu tangga dekat ig artis pastu mengharap retis bercerai so dapatlah award pembawa berita paling panas




#kosser
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:55 PM | Show all posts
Amonrey replied at 16-2-2017 03:49 PM
sarah follow je iols tengok...
takde ape la kot..

dah follow blk kot sb masa AJL ritu lg dah npk sarah
xda update apa2 psl sol
sol pun xda update pun psl kenduri doa slmt kt rmh mak/pak dia


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 03:55 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:36 PM
Kalau meols tolong, haruslah abam Pekin jadi heronya.

Script nnt memanjang je ber- B B B... ngan icon laplap... hampehhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:00 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 16-2-2017 03:55 PM
Script nnt memanjang je ber- B B B... ngan icon laplap... hampehhh

Cara bercinta dgn model international. Chuols apa tahu?

Motip OT shian sol and sarah tau
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:14 PM | Show all posts

doakan yg terbaik utk loving couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
ohhh gossip yg dulu tu diorang kahhh ... tapi  harap harap diorang ok sje . iolls suka pasangan ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:27 PM | Show all posts
iols prasan nick si semut merah ni sll mengomen ig miss kepoh dolu2....ntah2 semut merah ni si zubir tak...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajuk org mengandung kot. Sensetif tu lebih sket la.
Mmg ada jenis lelaki yg work hard terlebih.
Dulu2 iols klu merajuk/gaduh dgn asben mesti nak delete contact no dia dlm hp. Dh belas thn kawen koser nak buat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasa replied at 16-2-2017 03:09 PM
hey chuols infomer kes ni ada pulak, pekin dan uols macam mana? bila nak sandingnya?

Hahahaha....         

Wedding op the year yang kita tunggu-tunggu.  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:38 PM | Show all posts
anarina replied at 16-2-2017 03:24 PM
Takkan 24 7 busy? Maksud i kena la balance. Atleast kalau busy pun 70% kerja then 30% famili ok wh ...

itu kata kita acik2 gomen atau BBNU kolej ipts atau pemollow blogger2 yg suka tunjuk harmonis baru kawin 2bln tapi mcm experien 10thn.
org seni ni lain.
pelukis, penyanyi, penulis skrip, researchers, serta project manager yg buat projek2 besar tu pun sama...
bila berkaitan dgn idea dan progress kerja, dorg mmg kena betapa dimana2, fokus utk siapkan kerja.
dah setel nanti dorg akan kembali kepangkuan keluarga.
bkn kembali dgn tgn kosong, tapi balik rumah dgn ceria sbb job selesai, payment/bonus pun dapat.

pastu rest la kot, sebulan gitu rehat..pergi melancong dgn family dan cover balik masa2 rehat yg lalu.
lps balik cuti, start kerja kuat semula.

jgn la dok byg sol tu mcm kerja kerani kat pejabat sekolah. setel hal opis, 5pm sharp ada kat rumah.
owh..no no no no no
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 16-2-2017 03:55 PM
dah follow blk kot sb masa AJL ritu lg dah npk sarah
xda update apa2 psl sol
sol pun xda update  ...

Mngkin dh follow lepas bce gossip ni .. btw,sedia maklum rmai je retis follow forum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:40 PM | Show all posts
gebugebas replied at 16-2-2017 04:39 PM
Mngkin dh follow lepas bce gossip ni  .. btw,sedia maklum rmai je retis follow forum ni.

mungkin jugak
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetgirl replied at 16-2-2017 01:07 PM
harap harap bukan dorg la kan... biasala org mengandung ni angin dorg lain mcm sikit... suami mmg ke ...

Yer aku setuju. Baru nk komen yg sama mcm awak
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn laaaaa I love this couple
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:04 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 16-2-2017 02:05 PM
Klau betul la ni kapel yg dispeku kat tred tu dulu... aku nak tanye satuuuu je..

Sape kah @aku.se ...

  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:08 PM | Show all posts
sol jeles sarah lekat mata kat tv nonton Eksperimen Cinta kot.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:14 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:36 PM
Kalau meols tolong, haruslah abam Pekin jadi heronya.

Abam Pekin kan dah ada Iman the fantasy lady
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:14 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:36 PM
Kalau meols tolong, haruslah abam Pekin jadi heronya.

Abam Pekin kan dah ada Iman the fantasy lady
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:14 PM | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:36 PM
Kalau meols tolong, haruslah abam Pekin jadi heronya.
Double la pulop
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:15 PM | Show all posts
Sol..sol...sol...soll..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:29 PM | Show all posts
angin org mgandung
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:32 PM | Show all posts
baru bulan lepas p bercuti sama2...
takkan dah gaduh tahap dewa lak...
ye la..maybe gaduh2 manja ja ni.....
tunggu sarah bersalin...time tu shamsul x ada..leh la speku mcm2..

melampau eh time bini bersalin suami tak ada..
lain la suami duk medan perang kat Syria ka apa....

doa2 yg baiki ja bg kaple ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kakiseboksebok replied at 16-2-2017 03:35 PM
Bagus chuols berwondering sebegini. Sbb Sol mmg bertapa kat tempat lain yang jauh dari Sarah utk b ...

Iols baca ni, dah rasa nk speku chuols tok selam pulakkk  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Psgn ni ke...oo tidak...y samsol u mcm ni..lynlah wife elok2...peknan.tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2017 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 16-2-2017 05:33 PM
Iols baca ni, dah rasa nk speku chuols tok selam pulakkk

Haha...Sb mcm Tau2 je hal sol..Mngkin Usop selam   
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063669s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list