Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5431
View
122
Reply

Mengapa bah kau berubah.. stacy makin chubby sejak hamil

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 04:56 PM | Show all posts
comel.. biasala mgandung..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:07 PM | Show all posts
dulu pun dia pernah kembang mcm ni kan? time yg final ajl dlulu..yg time dia bw lagu pelangi senja tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Akim nmpk muda berbanding stacy..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasalah kembang time pregnant. Nnt pantang betul2 bagi slim balik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 05:56 PM | Show all posts
biasa la..mgandung mmg kembang..tp muka dah nmpk cam  acik2 la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:45 PM | Show all posts
lain benor mukanya..
semoga dipermudahkan urusan bersalin..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah ke x kepam?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai normal jah org pregnen yg kembang sebegini. Mmg tadak nafsu nk melawa bagai. Lepas beranak dan pantang bagai, slowly akan jd mcm dulu balik. Provided, dia tak terlalu devoted kt anak smpai terlupa jaga diri sndr.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:15 PM | Show all posts
kekgebu replied at 16-2-2017 02:01 PM
kalo terjumpa bergesel bahu pon tak kenal ni. takpe, da beranak nnt leh jadi hot balik.

hot kah beliau sister sblum ini?katek dan tak hot pun di mata laki,
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak baikla korang ni...
Orang tu ngandung kot..
Tak sensitif lansungla...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada me biadab dan kurang ajar gakla main2kan org yg ngandung gtu.. tak lawak lansung ok..

Orang tu ngandung kot.. plsla doa yg baik2. Ingat perempuan nak ke jadi gitu..bukan semua org boleh cun melecun masa ngandung.. asalkan baby n mommynya sihat dahla...
Kang lepas  ni dah xnak ngandung sebab takut badan naik korg ngata jugak...

Emo pulak me baca komen2 yg main2kan org ngandung gitu... tak da hati perut ke..?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Agak2la komplen orang mgandung
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa mengandung ni masa belasah apa sahaja..
Lepas tu pantang la balik..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Standard lahhhh. Mengandung kannn
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu pun pernah gemss .. lepas tu kuncup
Lepas keluar lagu ala2 BBNu
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay laa tu stacy nak juga mengandung, buatnya jadi retis nak jaga badan, slim melim..gigit jari aje laa akim
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut manusia ni serba xkena..

Tak de rasa simpati ke..

Semua nampk buruk je..bukannya nak tumpang hepi..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh apa ke bongok nye korg yg kutuk2 stacy ni.org tgh ngandung tu,standard lah gems x hengat..mulut hansuang betul.kutuk stacy kepam,korg yg kutuk stacy tu ntah2 lg kepam,siap mulut busuk bau kumbahan najis lg..serba serbi kanan kiri retis kna kutuk..retis ngandung sampai gems kna kutuk,x kawen kena kutuk,dh kawen pun kna kutuk..APTB!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Normal la tu, preggy kan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:58 AM | Show all posts
i rasa derang akan dapat anak lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang ada jenis yang muka hidung semua jadi kembang bila preggy ala2 macam water retention kot. Kalau yang kurus kering masa peknen selalunya jenis mabuk teruk ada hyperemesis gravidarum sampai kena warded masuk air bagai.. Or ada problem thyroid etc.. Yang semulajadi menten kuncup berseri2 peknen pun ada tapi tak ramai la.. Tapi kalau kurus tapi teruk sakit i tamau laaa.. Sengsara giler kalau mabuk terlepek morning sickness teruk2 boleh makan roti 2 keping je sehari padahal your body masa tu doing extra works kot
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:39 AM | Show all posts
tak pe bah...pantang betul2..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Pdn muka yg kutuk stacy..kan dah kne sound. Geram je bc.. biasala preggy kembang bdn.. acik2 porumer masa ngandung bdn mcm modelkah?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia.akim syg sudaa.

Adira nasib lawa time prgnnt tidak si gatal tu sibuk cari calon lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 09:17 AM | Show all posts
cahaya_almas replied at 16-2-2017 05:42 PM
Akim nmpk muda berbanding stacy..

mmg akim lebih muda dari stacy kan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068013s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list