Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
3314
View
97
Reply

Indonesia Dedah Pasport Suspek Kedua Disyaki Bunuh Kim Jong-nam

[Copy link]

Author: CARI-LTS       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 09:40 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-2-2017 08:12 PM
trisna tu keje dia risik laki org malaysia je

perisik spesis baru. luaran nampak rajin, terbongkok2 gituh menyapu sampah... padahal dlm diam mata menjeling laki dan anak teruna majikan
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 09:43 PM | Show all posts
One look in her lusting eyes
Savage fear in you will rise
Teeth of terror sinking in
The bite of the she-wolf
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 16-2-2017 08:42 PM
hebat ye leluhur melayu mampu menembus sekatan penjagaan malon yang hampeh itu

.. ndon, check in counter di Msia itu open area kayak US europe gitu... hanya third world kayak indon, pakistan aje check in di dalam... ngong  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 16-2-2017 08:51 PM
jenayah memang tak de tulis kat dahi sume ,,apatah lagi ini kes highclass antara bangsa
d ...

Tongong kau, tak tau nak ngomong juga  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 16-2-2017 09:02 PM
hauknye cctv erport

... yg hauk security erpot indon, kayak gini



http://cdn2.tstatic.net/bali/fot ... 20161012_171342.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 16-2-2017 07:25 PM
Kecik2 dlu macik bercita2 nak jadi perisik

Haram x mampu jadik lagik...agak2 dlm usia 40an  ...

Makcik role play dgn suami je lah  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:20 PM | Show all posts
pyropura replied at 16-2-2017 10:04 PM
.. ndon, check in counter di Msia itu open area kayak US europe gitu... hanya third world kayak in ...

looon check in open area pon ade pemeriksaan nye , dan perisik ni lolos
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:20 PM | Show all posts
pyropura replied at 16-2-2017 10:06 PM
Tongong kau, tak tau nak ngomong juga

malon tongong  sok tau je padahal tak tau langsung minah pprt adalah perisik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:22 PM | Show all posts
pyropura replied at 16-2-2017 10:11 PM
... yg hauk security erpot indon, kayak gini

malon tongong tak tau pe elok diam je itu bukan erport indon tongong
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 16-2-2017 10:20 PM
looon check in open area pon ade pemeriksaan nye , dan perisik ni lolos

..ko paham tak arti open area, ndon ngong??  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:26 PM | Show all posts
pyropura replied at 16-2-2017 10:25 PM
..ko paham tak arti open area, ndon ngong??

ko paham tak erti security erport malon tongong??macam mana sekelas first world tapi keamanan lebih hauk lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
..aetis replied at 16-2-2017 10:26 PM
ko paham tak erti security erport malon tongong??macam mana sekelas first world tapi keamanan lebi ...

.. dia bawak racun dlm kuantiti sangat kecil, erpot Usa pun susah nak trace, walaupun check in areA kami open, takde kes org berjaya bawak senjata/bom, kan? Tu bukti airport security kami mantop, ngertik?

Tak macam indon si Polycarpus boleh bawak racun sampai dlm katebang, tongong  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:54 PM | Show all posts
pyropura replied at 16-2-2017 10:52 PM
.. dia bawak racun dlm kuantiti sangat kecil, erpot Usa pun susah nak trace, walaupun check in are ...

polycarpus bukan kat erport endon tongong ,,,
malon tongong guoblok bodoh tak usah banding dengan usa bagai tapi securiti cam burok sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:55 PM | Show all posts
pyropura replied at 16-2-2017 02:25 PM
..ko paham tak arti open area, ndon ngong??

Acong ni sebenarnya warga Indonesia ke? Baru tau.

Selama ni fikir dia malaysian.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 10:56 PM | Show all posts
passport curik? bukan semua pakai cip????  
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 16-2-2017 10:55 PM
Acong ni sebenarnya warga Indonesia ke? Baru tau.

Selama ni fikir dia malaysian.

@..aetis tu indon tongong,  Acong tu Atheist ...   
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:03 PM | Show all posts
Edited by ..aetis at 16-2-2017 11:06 PM
pyropura replied at 16-2-2017 11:02 PM
@..aetis tu indon tongong,  Acong tu Atheist ...

malon tongong guoblok sok pintar kantoi lagi kan ,,,munir erpot indon
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:06 PM | Show all posts
pyropura replied at 16-2-2017 03:02 PM
@..aetis tu indon tongong,  Acong tu Atheist ...

Hahaha...sorry saya ingat acong.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:09 PM | Show all posts
Muka dah macam my maid la.!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:27 AM | Show all posts
seriously? indonesian lady spy? wow , i tetiba teringat a name - MATAHARI...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 16-2-2017 07:47 PM
plot twist; entah2 acik trisna yg disayangi~ ramai dlm porem ni sebenarnya ketua perisik

tergelak aku baca!! good one    
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
tanakkampung1x replied at 16-2-2017 07:42 PM
Rasanya passport palsu @ curi kot

Perempuan yg satu lagi tu pakai passportVietnamMyanmar kan

Betul.....kalau ko tengok muka suspect pakai baju LOL tu.. tu muka.korean bukan Viet.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 07:24 AM | Show all posts
@pyropura kalah ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:01 AM | Show all posts
lepas nih mendabik dadalah acik2 kepam pprt...
wpon muke kepam berkerak mampo jd perisik
kau hadoo???
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 08:07 AM | Show all posts
indon pon nk limelight gak dgn kes ni.. by the way kalo dia bwk jarum suntikan yg mcm pen allergic or pen nova insulin utk pesakit diabetis tu mmg xsyak apa2 ler..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062582s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list