Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
7218
View
100
Reply

eloknya pengganti si anis al idrus

[Copy link]

Author: seramado       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-2-2017 10:17 AM | Show all posts |Read mode
[size=0.875em]PETALING JAYA: Pelakon dan penyanyi Anis Al Idrus mengakui sedang dalam proses mengenali hati budi seorang lelaki yang baharu dikenalinya.

Menurut gadis berusia 29 tahun berkenaan, lelaki bernama Aiman Zafran, 35, itu dikenalkan oleh seorang rakan yang juga merupakan adik kepada jejaka tersebut.

"Kami baru kenal dan masih dalam proses mengenali hati budi masing-masing lagi. Adik dia merupakan kawan saya dan yang bertanggungjawab memperkenalkan kami.

"Dia bukan pelakon atau bekerja dalam industri, dia orang biasa yang bekerja sendiri," ujarnya kepada mStar Online.

Anis mengulas tentang foto-foto bersama seorang lelaki yang dimuat naik di laman Instagram pada Selasa lalu dalam sebuah majlis sambutan hari jadi jejaka berkenaan.

Tambah Anis atau nama sebenarnya Sharifah Anis Syed Zainal Al Idrus, biarpun masih belum bergelar pasangan kekasih, namun dia mengakui Aiman adalah lelaki paling rapat dengan hidupnya buat masa ini.
[size=0.875em]Jejaka istimewa juga merupakan abang kepada rakan baik Anis.
[size=0.875em]"Dia belum jadi kekasih saya, namun boleh saya katakan dia lelaki paling rapat dengan saya sekarang," ujarnya.

Sementara itu, Anis mengakui terpikat dengan lelaki berkenaan sikapnya yang matang, selain memahami kerjayanya sebagai anak seni dengan jadual yang agak padat.

Sebelum ini, Penyanyi lagu Mengapa pernah bercinta dengan pelakon Raja Afiq, namun hubungan cinta terputus selepas lima bulan.

Dalam perkembangan lain, Anis berkata, dia bakal keluar dengan program terbaharu berjudul Aura Bintang di Salam HD HyppTV bulan Mac depan.

Selain itu, dia juga bakal membintangi sebuah drama bersiri Maryam Ellyna yang akan disiarkan di RTM1.



Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
#doabaikbaik

Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:27 AM | Show all posts
doa yg baik2 aja la.. semoga yg ni kekal gitu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:34 AM | Show all posts
bkn main dia ni bertukar2 pengganti....tp totap sendu dik...x pnh tgk drama dia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok noted... Next
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Minum air putih itu mesti

#doaygbaik2
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:38 AM | Show all posts
not bad.. nmpk wangi dr ex2 yg sebelum nie.. mohon kawin jer terus..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:39 AM | Show all posts
sama cantik and sama padan
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:39 AM | Show all posts
semoga berjodohan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:39 AM | Show all posts
senangnya terbuka hati nak berrelationship bagai ni .. tak penat ke mek? haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:41 AM | Show all posts
Dalam 2 tahun ni dah berapa kali sheols ni bertukar ganti bf. Moga kali ni, kekal abadi hingga ke jannah la hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:44 AM | Show all posts
semoga ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:44 AM | Show all posts
sendu2 ko pun dik mampo bertukar2 boipren
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik jugak dia ni..tp takboleh watak heroin..sesuai bawk watak kakak heroin jaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:46 AM | Show all posts
sekufu.

nasib tak dgn si sharinaz tu. acah2 jantan je. kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni klu keluar xde berita lain..asik pasal jantan je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:49 AM | Show all posts
untung lah 35 masih bujang...elok pula tu rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 10:56 AM | Show all posts
Bole tak next time kalau takat berkawan je tak payah nak bukak mulut? kang clash ko jugak yang dicop playgirl
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian juga, Rupa ok, acting not bad, singing boleh tahan tapi asyik kalau keluar paper ini jelah cerita kau Anis!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:12 AM | Show all posts
sama cantik
sama padan..


Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:12 AM | Show all posts
la jadi penyanyi gak ke dia ni, tapi motif berita dia ni psl kapel-putus je?
Kesian weh, langsung xde berita pasal karier, adalah sebaris dua je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:15 AM | Show all posts
semoga berjodohan

#inikalilah
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:22 AM | Show all posts
sheolzahh dikenali sebab kisah chenta sajokk
berlakon cmna pun kayu jati jua
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
lagu dia nyanyi tu ok gak aku dgr.. dia berlakon pun ok cuma mmg sendu.. maybe belum masa..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 11:56 AM | Show all posts
i bet tak jadi juga...
maaflah tapi i tengok muka dia cam kena pagar orang...
kena mandi bunga dulu.....

just kidding...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082518s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list