Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
8947
View
69
Reply

Canang Segala Tentang Keluarga, Artis Tak Hirau Keselamatan Anak?

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-3-2017 03:25 PM | Show all posts |Read mode

Artikel Oleh Myra Rozi | Video Oleh Angie Ling| Suntingan Visual Oleh Angie Ling dan Yen Jean Siang



Tidak cukup dengan memuat naik gambar di media sosial, kini anak-anak selebriti mempunyai program realitinya sendiri.


Terlampau ghairah mencanang dan mengaut keuntungan, nampaknya golongan selebriti ini seolah-olah mengabaikan keselamatan dan tidak menyedari risiko bahaya yang boleh terjadi pada si cilik.


Mungkin diculik dan menjadi mangsa pemuas nafsu pedofil, apa pula kata anda? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 03:36 PM | Show all posts
ntahnye...menunjuk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 03:49 PM | Show all posts
bakat sendu mula guna anak untuk jadi artis... sejarah membuktikan kejatuhan tamadun  silam berlaku  apabila parent bakat sendu kayu kayan mula promosi anak2
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 03:58 PM | Show all posts
Edited by fulusss at 1-3-2017 04:01 PM

Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ade yang tanye.. Betul ke yang tanye tu peminat yang tak diketahui ataupun memang kawan2 atau sedara mara sendiri..

gamba pun kadang2 terselit info lain.. cth: jenis kereta.. brand handbag.
Kalau yang memang femes tu macam Aisyah.. Lara.. ok la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:04 PM | Show all posts
fulusss replied at 1-3-2017 03:58 PM
Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ...

jangankan kata artis..rakyat marhaen pun acah-acah letak anak kat steering wheel nak tayang logo kereta baru
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
fulusss replied at 1-3-2017 03:58 PM
Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ...

Iols perasan jugak..hahaha iols suka jea dia tayang gambo anak dia..x bole hadam ambik pic lakinya tido dengan anak bagai   lepas tue selfie ala2 BBNU..tapi x dapat dinafikan dia cantik..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:11 PM | Show all posts
mzzenma replied at 1-3-2017 04:04 PM
jangankan kata artis..rakyat marhaen pun acah-acah letak anak kat steering wheel nak tayang logo k ...

Rakyat marhean tak ramai follower. yang follow pun kaum kerabat die je.. yang lebih sudu dari kuah ni yang pelik..

Post gamba anak setiap 15 minit pada angle same. Ai tak follow tapi slalu ade kat my explore.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:13 PM | Show all posts
zu_nia replied at 1-3-2017 04:06 PM
Iols perasan jugak..hahaha iols suka jea dia tayang gambo anak dia..x bole hadam ambik pic lakinya ...

Memang la anak die sangat comel.. Wife die pun cantik.. tp mohon la simpan sikit. Yang tak boleh hadam iklan susu yang slalu timbul time nak tengok you tube... plss la..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:17 PM | Show all posts
fulusss replied at 1-3-2017 03:58 PM
Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ...

Wife Syukri tu mmg lebih sudu dari kuah! Perasan cantik selit muka lepas tayang anak. Hmm
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:25 PM | Show all posts
munahjolie replied at 1-3-2017 04:17 PM
Wife Syukri tu mmg lebih sudu dari kuah! Perasan cantik selit muka lepas tayang anak. Hmm

Betul betul tu...aku sokong
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:27 PM | Show all posts
alang dalam fb kalau manjang anak dia saja yg naik kt newsfeed aku, selamat laa button unfollow...klo dh x relevan lagi, aku unfriend aje...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:33 PM | Show all posts
diaorg berlumba2 nk tunjuk hidup sape lagi perfect kekdah nyer..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:35 PM | Show all posts
fulusss replied at 1-3-2017 07:58 AM
Ai sorang je ke perasan wife Syukri yahya kemain tayang anak??

semua benda wajib bagitau.. Alasan ...

ada org tegur nape suka up pic laki tgh tido.
melenting gaklah..siap reply laki u ke laki i
chillax woman..



Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 1-3-2017 04:35 PM
ada org tegur nape suka up pic laki tgh tido.
melenting gaklah..siap reply laki u ke laki i
chil ...

Ooh yea ke nok..spesies meroyan sentap jugak la dia ek..ingatkan jenis chill jea  
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Makpak dah takda sapa kesah, terpaksa la gunakan anak untuk 'up'kan diri agar sentiasa fofularrrr
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 05:18 PM | Show all posts
kikiharris replied at 1-3-2017 04:35 PM
ada org tegur nape suka up pic laki tgh tido.
melenting gaklah..siap reply laki u ke laki i
chil ...

Amboi kemain sentap. Aku dah lama perati bini dia memang over!
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 05:36 PM | Show all posts
kikiharris replied at 1-3-2017 04:35 PM
ada org tegur nape suka up pic laki tgh tido.
melenting gaklah..siap reply laki u ke laki i
chil ...

tak tau pulak..

memang patut kene tegur
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak bapak nak duit lebih, guna anak la. Nanti cover line cakap je rezeki anak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 06:25 PM | Show all posts

lara alana aku x minat la

qaseh alana je aku minat  












Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Benang pasal ni daa ade laa supermod
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.150104s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list