Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
798
View
5
Reply

Cara pengeposan Topi keledar Vespa dr Indonesia dgn harga yg murah?

[Copy link]

Author: lumcy123       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-3-2017 09:46 PM | Show all posts |Read mode
Hi semua. Ada sesiapa yg pernah beli helmet vespa indonesia (boulterhelmet) dgn pengeposan yg murah?
Sebab bayaran pos shj depa nak charge lebih rm100. Ada tak cara pengeposan lain yg lebih murah?
Atau wujub tak perkhidmatan membeli utk pihak lain (I buy for you)?
Didahului dgn Terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2017 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Andyscenes at 11-3-2017 11:28 PM

Gambar mana gambar, nak tgk gak helmet kau nak tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 10:35 AM | Show all posts
Andyscenes replied at 11-3-2017 09:57 PM
Gambar mana gambar, nak tgk gak helmet kau nak tu.

Oh. Ni dia:
12912519_650280168459447_746651999_n.jpg
helmet saiz biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
lumcy123 replied at 13-3-2017 10:35 AM
Oh. Ni dia:

helmet saiz biasa.

Lawa weyh, kau beli berapa rm?? Aku cam nak pulak tgk helmet kau ni haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-3-2017 08:18 PM | Show all posts
Andyscenes replied at 13-3-2017 10:43 AM
Lawa weyh, kau beli berapa rm?? Aku cam nak pulak tgk helmet kau ni haha

Belum beli, pos mahal. Itu sebab tengah cari cara nak bawa masuk dgn pos murah.
U cuba search "boulterhelmet", depa ada macam2 bentuk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lumcy123 replied at 13-3-2017 08:18 PM
Belum beli, pos mahal. Itu sebab tengah cari cara nak bawa masuk dgn pos murah.
U cuba search "bo ...

Kau da tgk da, aku bwk scomadi. Tgh cari helmet cam gini. Nnt aku tnya group aku dorg beli camne
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079062s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list