Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
58969
View
1135
Reply

Mr J dengan Miss N

[Copy link]

Author: Maz_Jeffri       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-3-2017 08:18 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Maz_Jeffri at 16-3-2017 08:29 AM

Betul ke sekarang Mr J (ex FS) tgh kawan ngan Miss NS (adik US)? saje nak tau kesahihannya sebab Mr J ni dpt tangkap yg lawa2 je ek
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting hujung bulan ni akak nk gi USS

So? So? So?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:20 AM | Show all posts
kawan je kot... nanti fs meroyan... takut jj tu nak kawen lain.... langsung fs xbgi tgok anak nanti...

Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
dah tiba masa j kawen utk rasa jadi nakhoda sebenar, kawen ni sunnah nabi
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:27 AM | Show all posts

motif akak US? sheols tu adik Uqasha ler
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 08:28 AM | Show all posts
yokoono replied at 16-3-2017 08:27 AM
motif akak US? sheols tu adik Uqasha ler

opps salah pulak. yup adik US
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung jd anak orang kaya..:zz
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:37 AM | Show all posts
onexox97 replied at 16-3-2017 08:24 AM
dah tiba masa j kawen utk rasa jadi nakhoda sebenar, kawen ni sunnah nabi

cm klakar lak tang kawen baru ikut sunnah bagai
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:38 AM | Show all posts
terus terang je la... jejai dengan nelydia kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 16-3-2017 08:37 AM
cm klakar lak tang kawen baru ikut sunnah bagai

memang la kelakar nk padankan dgn gaya idup dia
tapi still kawen ni adalah sunnah nabi
kalua saje2 tak kawen nabi marah
mana tahu kali ketiga berjumpa dengan bidadari yg mampu membimbing ke jannah
adik dia yg puan tu dh berhijrah
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:43 AM | Show all posts
haritu iols ada tengok IG Live NS ni pakai baju tidur, Mr J ni komen "fuh".. ....

NS ni pulak siap bg flying kiss dekat Mr J..

ko ghase???  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 08:46 AM | Show all posts
Red11y replied at 16-3-2017 08:43 AM
haritu iols ada tengok IG Live NS ni pakai baju tidur, Mr J ni komen "fuh".. ....

NS ni pulak  ...

something is fishy..

tp sama-sama single apa de hal kan. jln terusss...

NS pon byk kali becinta tak jadi, Mr. J pon sama.. mana tau bole jd pasangan ideal
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape benang merengsa tu dh xde....hilang bahan bacaan iols
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:49 AM | Show all posts
Semoga berjodohan buat Toh Muda Rizal Ashram Ramli dan Nik Zaris Nelydia Nik Sen
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:51 AM | Show all posts
bungalisa replied at 16-3-2017 08:20 AM
kawan je kot... nanti fs meroyan... takut jj tu nak kawen lain.... langsung fs xbgi tgok anak nanti. ...

nk moyan apenya..pesah pun kwn kn..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:51 AM | Show all posts
kalau betul patutlah J Mr.J tu meroyan lately, dah agak mesti Mr.J dah found someone yang buat kan J dia tak tentu hala dah, dan2 upload gambo ngan lelaki lain, tunjuk ss missed call Mr.J padahal SS tu semua masa awal2 divorce dulu
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:52 AM | Show all posts
kalo PS suka kat Nelly ok la... tp kalo jejai je suka x payah la noks...nnti ko yg merana
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:52 AM | Show all posts
br tgk nel muncul kat malatop..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 08:54 AM | Show all posts
iols tak berapa cekap pasal gosip. oo ingatkan J mrJ tu ok.. ke sebaliknya rupanya

kene move on la kan since sume pon dah berakhir dgn baik kaedahnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:57 AM | Show all posts
Untung la ... Puan Sri dpt model baru lagi lawa, muda dan bergetah ... nyam nyam utk Jejai
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:57 AM | Show all posts
mamasan pun bila org bgtau kt ig PS masa dia tgh meroyan
jj kuar dgn retis cantik sblh kete sheol

mamasan bole kata owh ya ke bagus le
terus mamasan x meroyan di ig ps

esk nya fs plk meroyan  jj nk amik anak 2dia
saje le nk buruk2 kan famili ps & jj
nak biar N x yah rapat dgn mr jj
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:58 AM | Show all posts
walau pun macam tukang kebun pakai selipar jepon muka keturunan orang asli...tetap jadi rebutan gadis2 cantik









korang ada mampu ?



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:58 AM | Show all posts
bagus la klu betoll... xde la lg FS meroyan kene kacau?????... ke meroyan sebab J dh de org baru...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:00 AM | Show all posts
Edited by mixed at 16-3-2017 09:38 AM
cascutes replied at 16-3-2017 08:58 AM
bagus la klu betoll... xde la lg FS meroyan kene kacau?????... ke meroyan sebab J dh de org baru...

meroyan sb JJ x gila kan dia dah
tetiba plk kuar jj  nak amik anak2
gosip adik-badik retis kaki mabuk
sapekah yg membawa gosip itu
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Wowow sangat taste jiji ni...yg last ni akak bg 5 ha

Cepat cepat la kawen ....tahun ni boleh bergambar kat tangga keramat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053632s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list