Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9602
View
340
Reply

Edisi SokSekSokSek Muzik Muzik 32 - Gossipan & Ceritera menjelang AJL32 Januari 2018~ WanyHasrita kekal juara carta, AraJO kekal num #2; Fatah amon pcalonan baru- chuols team mana??

[Copy link]

Author: qqOfficial    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-3-2017 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah sendu la muzik2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 08:56 AM | Show all posts

Setuju.. Lagipun waktu siaran dah menjelang lewat malam

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun suke lgu haqiem rusly, n kagum jgk bila dgr dia nyanyi live
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat awal 2000 dulu penah online kat cc utk masuk contest muzik2 teka top 5. Ganja bukan tau nk pilih pun, copypaste dari carta minggu sebelumnya je pun. Tau2 je, menang hadiah no 1. tapi sponsor hadiah De'Wajah tuh mcm menipu jer, tulis dekat contest tu menang produk penjagaan wajah berapa ratus ntah. Sekali dpt shampu je. Tuh pun botol kecik.

P/s: tetiba Ganja luah perasaan dah kenapa.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 17-3-2017 02:45 PM
Semoga khai bahar dpt bolos ke final ajl tahun ni dgn mana2 lagu. Sedap suara heshe. Lagu wany hasri ...

Pengacara time cheryl samad dulu gak yang best. Sarimah pun okay as pengacara tapi her talk show memang mengecewakan. All that hype and end up krik krik jee
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:14 PM | Show all posts
sori ye..sarimah dh ilang taring..no no no...hrp indha dpt menten top 10
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:26 PM | Show all posts
mat_arof replied at 16-3-2017 03:34 PM
wahhh..kat internet dah keluar prediction best actor dan best actress untuk OSCAR 2018

kan...sebab juara nya hanyalah juara terancang..tak perlu tahu sgt pun alahai...takpe sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:27 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 16-3-2017 03:38 PM
Tasty nya hefny kt gambar atas tu...

kan..hefny ni lazat....tp...ramai bi-curious rupa mcm hefny
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:27 PM | Show all posts
fahmein replied at 16-3-2017 06:24 PM
jangan lupa lagu duet alyah n farawahida

alyah dan farawahida who are uss
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:29 PM | Show all posts
eddysheddy replied at 17-3-2017 11:39 PM
I suka lagu ara.. dan i rasa ara tu boleh jadi juara vokal.

ara menjadi pengganti indah...cuma harapnya ara tidak la neves...dan pandai mainkan vokal mcm dayang senandung tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:30 PM | Show all posts
scrocth replied at 18-3-2017 01:41 AM
Mohon letakkan sarimah jd hos muzik2. Dan tiru jer meletop punya format, buat di studio kecik kt sri ...

noks..muzik-muzik mmg tak berhasrat nk naikkan rating die pun sebab limited tiket nk tonton live ajl...mcm tahun lepas..sendu terhamat
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:31 PM | Show all posts
September14 replied at 18-3-2017 09:26 AM
Iols pun suke lgu haqiem rusly, n kagum jgk bila dgr dia nyanyi live

tp jangan wktu live  semi final atau ajl nanti neves mcm indah ruhaila, hafiz masa first time masuk..etc
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
AppropriateNick replied at 18-3-2017 03:29 PM
ara menjadi pengganti indah...cuma harapnya ara tidak la neves...dan pandai mainkan vokal mcm daya ...

Beg to differ chuols. Walaopn meols bekas fengkido... but meols a big NO to Ara. Sbb suara xde identiti... mcm suara Yayang Adira yg ada kisah shintun dgn fengkid.

Janna nick better dari segi identiti n kategori penyanyi pengkids. Pluz..lirik Warkah Untukku so so jah. Zmn milenium ni berwarkah waroqoh bin naufal kah?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:16 PM | Show all posts
eddysheddy replied at 17-3-2017 11:39 PM
I suka lagu ara.. dan i rasa ara tu boleh jadi juara vokal.

eddy .. iols mcm tgk young ziana zain (ara) dan young tok tie (wany hasnita ) dua2 mcm ingatkan iols kt penyanyi senior nie..dahlah dua2 bersaing view paling tinggi kt thr gegar akautik..dua2 lagu warkah untukku dan menahan rindu tgh hot dlm carta radio..iols harap dua2 lagu nie dpt masuk final AJL wakil penyanyi2 bbnu perempuan

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:21 PM | Show all posts
Edited by masdiana-ana at 18-3-2017 06:23 PM
katibism replied at 18-3-2017 03:55 PM
Beg to differ chuols. Walaopn meols bekas fengkido... but meols a big NO to Ara. Sbb suara xde ide ...

suara hakim rusli pun tak ada identiti juga mcm suara hafiz..suara ara nie tone suara dia sedap iols lg suka tone suara dia dari adira..klau knok2 lizzy dik aiman tino lirik yg entah apa2 dpt masuk final AJL ..lagipun lirik warkah untukku walaupun pendek..tapi ada maksud..bukan pasal menanti mati jer sis oh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
scrocth replied at 18-3-2017 01:41 AM
Mohon letakkan sarimah jd hos muzik2. Dan tiru jer meletop punya format, buat di studio kecik kt sri ...

Setuju cadangan chuols!  
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:28 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 18-3-2017 03:14 PM
sori ye..sarimah dh ilang taring..no no no...hrp indha dpt menten top 10

apasal view lagu mv indah semua untuk cinta tue sendu..susah sangat nak naik view..view mv nabila chimuks pun lg tinggi dari indah ..padahal lagu best..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:31 PM | Show all posts
katibism replied at 18-3-2017 03:55 PM
Beg to differ chuols. Walaopn meols bekas fengkido... but meols a big NO to Ara. Sbb suara xde ide ...

suara janna nick yg mcm lizzy tue ke yg sis suka..dia nyanyi lagu warkah untukku pun ala2 mcm lizzy ..sedap lg suara lizzy..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
masdiana-ana replied at 18-3-2017 06:31 PM
suara janna nick yg mcm lizzy tue ke yg sis suka..dia nyanyi lagu warkah untukku pun ala2 mcm lizz ...

Mmg biased la di situ...meols taste  Janna nick....hoccay bai  
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sorang je ke rasa suara ara tu mcm envensence? Xpayah la janna nick tu, die tu berlakon je la suara pun hauk
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 17-3-2017 11:39 PM
I suka lagu ara.. dan i rasa ara tu boleh jadi juara vokal.

Lagu ara tu terlalu simple la tuk masuk AJL.. lirik pun serangkap je tp diulang 4,5 kali.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 18-3-2017 06:38 PM
Lagu ara tu terlalu simple la tuk masuk AJL.. lirik pun serangkap je tp diulang 4,5 kali.. huhu

Lagu dek aiman tino lagu mati pun sikit je lirik
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 06:49 PM | Show all posts
katibism replied at 18-3-2017 06:34 PM
Mmg biased la di situ...meols taste  Janna nick....hoccay bai

sila jangan bias ye... warkah untukku ,menahan rindu favourite song iols ..dan ara punya vokal memang dah improve..iols suka artis2 bbnu perempuan yg naik mcm ara ,wany hasnita masuk AJL supaya diorg dapat pengalaman dan bg saingan kt senior2 diorg..tak kan nk harapkan muka yg sama jer msuk AJL mcm dayang ..black..

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:00 PM | Show all posts
fadz84 replied at 18-3-2017 06:38 PM
Lagu ara tu terlalu simple la tuk masuk AJL.. lirik pun serangkap je tp diulang 4,5 kali.. huhu

tapi lirik dia ada maksud mendalam klau dihayati...terpulang kepada pernilaian masing2...ada yg taksirkan lirik kepada ketuhanan..lirik cinta yg tak sampai kepada kekasih.. klau lirik lagu aiman tino dan lizzy knock2..yg entah apa2 tue lagu warkah untukku must better..(gpun lagu nie hot ..mana2 pun org akan cover lagu nie sampaikan syamel ..khai..terbaru kak lin(amelina ) pun ada cover lagu nie..

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2017 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MINNIElove at 18-3-2017 07:07 PM

Lagu ara tu best ok wlpn lirik ulang2 melodi lagu tu sgt kuat... lgpn ara xde la nyanyi hauk mcm final haritu... lagu wany hasrita pn boleh tahan... baru la best tgk byk penyanyi wanita baru... skrg ni byk sgt penyanyi lelaki bbnu ntah dari mana dtg... lagu akim anugerah pn best tp dh mcm lagu seberang dan x popular la pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073949s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list