Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12600
View
174
Reply

Bijaknya anak dara Noniswara

[Copy link]

Author: juliez    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-3-2017 08:29 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 16-3-2017 08:25 PM
cakap kt mr bean belajar pandai2 dpt c class mercedes tampal sticker amg bajet amg c63s catless pi ...



Audi pinjam buat apa adam. Mcm la kita tatau the company nak avoid tax kan, tu yg beli audi bg pinjam dkt aiman tino
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah! Pandainya
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:35 PM | Show all posts
pandainya bebudak skang..
harap anak iols pon begitu masa akan dtg
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Rugi la anak che ta kalau tak sambung blaja. Duit ade. Tak payah pikir ptptn bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai and cantik orang nya
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa x minta nk jd artis?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 16-3-2017 08:09 PM
Mr bean anak che ta ker? Bukan dia study dkt private kolej?

Yg result gempak tu Ammar Bean.. Kat dpt Merc Sbb result cemerlang.. End-up X continue study pun duk ikot montot Che ta kesitu kesini... Koserr
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 16-3-2017 09:04 PM
Yg result gempak tu Ammar Bean.. Kat dpt Merc Sbb result cemerlang.. End-up X continue study pun d ...

Heyy...bkn nk launch clothing line ke apa gtu?
Suksesss whatt...  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 09:09 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 16-3-2017 09:04 PM
Yg result gempak tu Ammar Bean.. Kat dpt Merc Sbb result cemerlang.. End-up X continue study pun d ...



Betul ker dia tak sambung study. I mati2 ingat dia tgh buat foundation ker apa before fly ke uk. Ni artikel lama

http://malaysiandigest.com/hibur ... engajian-di-uk.html

Tambah Ammar, dia akan melanjutkan pengajian dalam bidang Pengurusan dan Perniagaan di kampus Universiti Nottingham yang terletak di Semenyih selama setahun bermula Mei ini."Buat sementara waktu, saya akan belajar selama setahun di Semenyih sebelum menyambung pengajian ke universiti tersebut di United Kingdom (UK)," ujarnya.




Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
minahsleepy replied at 16-3-2017 07:10 PM
Mata i nengok ank dia mcm elfira loy skit   

Tahniah ler dik

Sis..kita berkongsi mata yg sama..   
Ngan kening dia sebijik nmpk mcm si elfira loy
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kuzaime replied at 16-3-2017 09:15 PM
Sis..kita berkongsi mata yg sama..   
Ngan kening dia sebijik nmpk mcm si elfira loy ; ...

mcm elfira loy tapi versi cantik, elfira tak cantik  
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik & bijak! Tahniah anak noniswara!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
shalynda replied at 16-3-2017 07:55 PM
anak fauzi nawawi pun straight A.. cntk pula tu.. alhmdulillah...

Ha a. Cantik betul anak dia.
Mcm lofa sikit. Mcm aleeza kasim pun ye.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
minahsleepy replied at 16-3-2017 07:10 PM
Mata i nengok ank dia mcm elfira loy skit   

Tahniah ler dik

Haah same la mcm elfira skali tgk

Btw, hebat la anak dia...acc dpt a
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-3-2017 10:01 PM | Show all posts
shernazz replied at 16-3-2017 08:35 PM
pandainya bebudak skang..
harap anak iols pon begitu masa akan dtg



Adik angkat uols je yg tak berapa pandai Apa citer dorang skrg, kuat berjudi lg ker?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak lagi pandai..
10As yachhhh..



:zz
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Td aada ternampak pasal anak lisda ngan poji pun dpt cemerlang.  Tp btol ke depa dah ada anak dara?  Mcm baru kawin je dlm 10 taun ni kn
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mokcikKSKB at 16-3-2017 10:21 PM

Ada x komen2 up diri sendiri dlm ni?jap aku nk skodeng

Alhamdulillah..xde.

Tahniah dik.jgn jd mcm mak kau ye..semua luar dlm kain org tau.jd org biasa je..jgn jd retis.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mini chopper udahla dik
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
juliez replied at 16-3-2017 09:09 PM
Betul ker dia tak sambung study. I mati2 ingat dia tgh buat foundation ker apa before fly ke u ...

Hari tu masa dtg meletop untuk promot the house che ta n family lopa tanya amar buat apa skarang..lepas tu nabil menyampuk ckp post gamba kt instagram  
Amar ckp dia buat bisnes dgn mummy..gitu larr
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
reddots replied at 16-3-2017 10:15 PM
Td aada ternampak pasal anak lisda ngan poji pun dpt cemerlang.  Tp btol ke depa dah ada anak dara?  ...

Anak poji dengan ex wife. Tapi dorang rapat
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah dik.. smoga terus berjaya.

adik fasha yg pompuan tu xtunjuk result ke???
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bumbu replied at 16-3-2017 10:36 PM
tahniah dik.. smoga terus berjaya.

adik fasha yg pompuan tu xtunjuk result ke???

busy berlakon  


Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:13 PM | Show all posts
bless her. semoga dimudahkan rezeki dan diberkati dengan segala kebaikan dunia akhirat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 16-3-2017 10:59 PM
busy berlakon

deiii cek on9 kn ade.. tkkan xbole SC the results. mak n kakak pndai SC kot segala bukti... opss telebihh suda xpasal aku kna serang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052338s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list