Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
23260
View
238
Reply

Mangsa penipuan dato hattan dedah ditipu hampir satu juta?

[Copy link]

Author: Bettyna    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 19-3-2017 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 19-3-2017 11:08 PM
Teringat seorg poremes dlm ni, pm poremers2 lain, buat2 baik, hujung2 minta tlong jd proxy.. : ...

Umur 22 tahun tu 15 tahun lepas. Now 37 yo kot.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling sedih bila cakap pasal anak. Tak dapat bukak acc under nama anak. Kena guna nama adik. Nanti kalau adik tipu, xada apa2 lah untuk anak2 sheols. Sobs.

Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini sheols dulu pon bercerai gara2 heols x bayo hutang n guna nama bini kan??skrg dh rujuk moga dato hattan insof
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Arini ada masuk paper vellfire toktan kena curi kat shopping complex di bukit bintang.
Kalau betul dia pernah buat dajal kat org, benda tu akan pusing balik kat dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita betul ke ni?? Kesian nya perempuan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:29 PM | Show all posts
kenapa sekarang baru dia buat pendedahan ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tgok vid. Baca komen saja. Ada logik dan ada tk logik.
Few words nk bagi tp nak tunggu both sides dulu. Iols simpan dulu utk stkat ini
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:34 PM | Show all posts
tertengok mentor malam ni...acah2 nak jadi cam tokram...poyo
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu betl, jahat dan busuk hati singguh manusia yg bernama hattan celake nih:
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:36 PM | Show all posts
Joannalee replied at 19-3-2017 11:07 PM
I penah dgr dato hatten ni conman... kene hati2 klu nak berbiz dgn die

haah kan pernah dgr dulu. hati2 jelah.. wanauzubillah
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:37 PM | Show all posts
de_ikea replied at 19-3-2017 11:32 PM
Tak tgok vid. Baca komen saja. Ada logik dan ada tk logik.
Few words nk bagi tp nak tunggu both si ...

sis nasi dh jadi bubur benda tak logik akan jd logik.. org kena tipu semua manis2.. dah kena tipu penipu akan happy on life..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:39 PM | Show all posts
aku nak tunggu pihak sebelah sana bagi keterangan lak
cakap lelebih kang jatuh fitnah lak
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dah lamo kes ni..dah tubik psper..ni br timbul blk..erkkk,die nie xsilap mek ado jgk guno namo org len.. siap yg berkenaan msk list insolvensi ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 19-3-2017 09:42 PM
Mohon list out kan apa point2 yg pompuan ckp.. Koserr nk tgok pompuan ni bebel panjang2..

Org ksi ilmu tanak dgr. Klo miss universe hadap plak ko
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bettyna replied at 19-3-2017 01:48 PM
- masa umur 22 tahun, kerja dengan dato. Suami sheols pun kerja dengan dato dengan gaji 1100 seorang ...

so berapa lama mereka pegang jawatan direktor sebelum dicari pihak bank tuntut bayar hutang?

cerita macam tak habis. so, belum ready nak hencap dan boikot.

lagipun, bukan dato hattan sejenis menabung sekiranya ketagih rokok? #shade
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 19-3-2017 11:44 PM
Org ksi ilmu tanak dgr. Klo miss universe hadap plak ko

So? So? Whoayuss?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-3-2017 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
samasam90 replied at 19-3-2017 11:49 PM
so berapa lama mereka pegang jawatan direktor sebelum dicari pihak bank tuntut bayar hutang?

ce ...

Sheols cuma cakap beberapa bulan lepas tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2017 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun tgu dr pihak sana dulu baru leh hencap berjemaah
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur 22 tahun mesti berkobar2 nau nak jadi director..amek alih kompeni dari nama besar plak...ofkos excited tu lain macam

Sekali kena tipu...jd penerima hutang aje..kesian nauuuu

Edisi matematik darjah 3
Tahun 2017 - 15 tahun lepas = ? Usia 22 tahun sekarang 37 tahun...tahun kejadian 2002..ape aku merepek ni syaitonnnn
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:30 AM | Show all posts
Edited by redliner at 20-3-2017 12:33 AM

ngape lepas 15 thn baru dia mengeluarkan ini semua..?kalau 3,4 thn bank dok kacau2 pon aku dah lemas perot. dgn ccris la ctos la..rasa nak gelap ini donia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2017 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
redliner replied at 20-3-2017 12:30 AM
ngape lepas 15 thn baru dia mengeluarkan ini semua..?

Baru meols google tadi, tahun 2012, sheols ada keluar kat harian metro. Tapi mungkin xada apa2 tindakan kot.

Benda ni pernah viral tahun 2012 dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:35 AM | Show all posts
Bettyna replied at 20-3-2017 12:32 AM
Baru meols google tadi, tahun 2012, sheols ada keluar kat harian metro. Tapi mungkin xada apa2 tin ...

kalau betul dia kene tipu, moga video yg dia buat ni viral kaw2 la hendaknya. nak jgk tahu pokcik hattan tu punya komen.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bettyna replied at 19-3-2017 09:53 PM
Kalau betul lah benda ni, meols rasa sheols ni senang sangat ditipu. Maybe sheols tak pernah dengar  ...


Ini kes percaya sangat sesama kaum, sesama seadara seagama.

Ujung2 seadara seagama sekaum kau tu juga yang makan kau.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Dengar dulu cerita dua dua pihak baru hwncap dan kecam
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmm tok tak komen la ckit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051171s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list