Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5170
View
113
Reply

[Jenayah] Video: Pemandu bas Darul Naim Express MENGEJAR & MENGHIMPIT kereta Tunku Khalsom sekeluarga di Lebuh Raya Karak (Drebar DIGANTUNG #1)

[Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-3-2017 08:09 PM | Show all posts
ramai je driver bas gini.. nothing new
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:18 PM | Show all posts
35% of them  are drug abusers..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kalau kes mcm ni aku terus mengalah.x berani aku risiko kan nyawe anak dan mak. Patut driver hilux ni angkatan tangan minte maaf kalau sendiri buat silap.

Tadi aku lalu kata ss14 pj asa hilux hon kuat Honda civic belakang aku  mcm nk langgar Honda civic merah tu. Kes ni aku rasa salah aku kut sb slow bawak kereta Honda tu ikut aku keluar simpang mungkin le tekaan aku tp hilux tu x sabar2.  Tapi Honda tu mmg sabar walau hilux tu hon kuat dan himpit tapi pemandu dia ikut je belakang kereta aku . Pastu hilux hitam tu potong kitaorg.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 20-3-2017 07:16 PM
Kahkahkah ini lawak! Mohon @kaktomlima insof

kaktom ni bukan lava totey kecik fail math yg tak laku dok dgn anak buah ka?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 20-3-2017 07:36 PM
Saya kalau kat jalan raya mmg pantang dgn roadbullies ni. Berapa bulan dulu ada bas kat belakang yg  ...

tatut tite baca....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 20-3-2017 08:38 PM
kaktom ni bukan lava totey kecik fail math yg tak laku dok dgn anak buah ka?

Astaga heshe dan lava satu rumpun ke? patutlah gaya meroyan cam kenal jah. Siap berak kencing atas kubur lgi    @kaktomlima @kaktomenam
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Saper pon salah..bus driver tu ttp xpatut drive mcm org giler. Main potong kereta kiri kanan sedangkn ko bawak bas dan ader penumpang. Kat highway genting sempah lak tu. Celaka sgt ler. Elok digantung lesen terus. Dah xbleh kawal marah sampai hilang akal..bleh membunuh manusia lain..elok ler duduk hutan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 20-3-2017 08:47 PM
Astaga heshe dan lava satu rumpun ke?  patutlah gaya meroyan cam kenal jah. Siap berak kencing a ...

die pakai sari pun iols bleh detect  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 20-3-2017 06:32 PM
Penumpang bas mesti kecut perut.. Driver bawa laju siap zig zag lagi

Lenkali penumpang yg dpt drebar giler naik hantu gini

Pakat ramai2 siram dengan air mineral bagi dia sejuk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 20-3-2017 03:51 PM
kan... report spad menanti
no plet siap... masak kari aa

Sat lagi dia ambik Proton Iriz guna duit BR1M utk jadik uber dan berkejaran dgn abam teksi pulak..  
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mommymonster82 at 20-3-2017 09:29 PM

Mak kak som duk lane plg laju tapi mak k som slow.. bas tu turun bukit dia laju..mana tahu dia hon tu bas tu ada masalah break ke apa ke tak pasal2 kena sondol sekali..? Yg mak k som pon nk samseng sangat dah kenapa..sibuk duk hon bas suruh slow..kena rodok baru tahu...bg je laluan kat dia..dah tahu bawak anak kecik apesal mak k som duk lane kanan?  Dan  nak jugak2 carik gaduh ngan drebar bas tu..

Nasibla mmg jumpa drebar haprak leh play victim.... sama je dua2 kepala batu..

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
airfilterkotor replied at 20-3-2017 08:02 PM
The dark side of acik almondpecan suda keluar. Takutttt...
Jangan marah-marah, may the forc ...

Hehe      Seboleh2 cubalah bawak bersabar tp kdg2 snap kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower replied at 20-3-2017 08:40 PM
tatut tite baca....

Sori sori    
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Spad mmg tak respond punya. Aku ngan member aku buat aduan. Kami pulak disiasat minta detail nama penuh ic alamat bla bla bla. Macam kenderaan salah tu pulak yg betul. Tutup jelah spad tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Keta aku penah kena himpit dengan bas sbb kononnya aku halang laluan dia. Aku ddk lane tengah dan byk kereta belah kiri jadi takleh nak terus ke kiri bagi dia laluan. Time tu doa aku satu je, semoga kau eksiden.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
giler ape..tp bukan nak ckp ape..tp slalu bwk keta pikap truck mostly samseng speeding gak..x pernah lg jumpa org bwk pikap truck bwk normal speed.buku bertemu ruas la
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 20-3-2017 02:49 PM
gila punya drebar bas... sepatutnya kau ditembak dengan senapang gajah..

dialog seniman bujang lapok.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 03:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Driver 4 wheel ni biasanya mmg perasan dia la paling laju atas jln.. tu gedik dok lane paling laju... padahal max pun 110 km/h je.. bukan stabil sgt 4 wheel.
Aku x sokong perangai panas baran driver bas... tp aku meluat dgn pemandu mak cik yg perasan dibuli padahal dia yg gedik gatal bawak 100 ada hati gedik kat lane laju... patut sondol bontot sikit baru berbaloi driver bas kena sack
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 20-3-2017 10:37 PM
Keta aku penah kena himpit dengan bas sbb kononnya aku halang laluan dia. Aku ddk lane tengah dan by ...

Nape doa dia eksiden?kalau betul eksiden,x ke nyawa penumpang x brsalah yg kena?
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:42 AM | Show all posts
bersepah pemandu camni eh.
bas, lori, kereta, sama ja.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp
Biasa yg bawak pick up kebykan perangai natang di atas jln juga
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 07:53 AM | Show all posts
ni la antara pemandu-pemandu yang tabur pasir/batu  dalam periuk nasi sendiri.....

hujung2 salahkan kerajaan, tak sedia kan peluang perkerjaan....

bodoh...

sibuk kejar hilux, smpai lupa penumpang yg ada dlm tu....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:21 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 20-3-2017 03:42 PM
Moga kaktom kena lenyek dgan drebar samseng. Sama2 aminkan

aminnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:26 AM | Show all posts
pemandu bas mmg gila..meols pergi kerja subuh, keluar dkt simpang 3 bas jauh lagi..ni jalan kampung yang 1 lane je yach... tup2 tibe2 bas tu dh belakang meols sambil bagi lampu tinggi byk kali..dahla jalan bukit2...gila betul
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 20-3-2017 02:54 PM
kimak nya perangai kau bang
harap mampus accident very soon.

Amin.........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044837s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list