Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1518
View
5
Reply

Boleh Transfer NCD ke?

[Copy link]

Author: drivethru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-4-2017 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kereta baru kena curi bulan 2 aritu. Dah buat report semua. Adjuster pun dah datang interview. Sekarang tgh tunggu offer letter dari insurans. Yg sedih nye bulan 6 ni habis loan. Baru nak happy sbb satu komitmen nak habis. Tapi nampak gaya nyer, kena cari kereta baru jugak.

Kalau beli kereta baru sebelum bulan 6 ni, NCD tu boleh transfer ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 09:20 AM | Show all posts
terminate dulu insurans tu. rotek dan insurans terus batalkan baru boleh transfer ncd. aku dah buat 3 x transfer ncd sbb kereta lama dah maximum ncd
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 12:14 PM | Show all posts
haah.. kene terminate insurance lama dulu
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
takziah atas kehilangan kereta..


bole je transfer ncd tu..no worries okehh..
jumpe je agen insurans, deols bole tolong...tp mmg kena batalkan dulu insurans lama tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2017 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
emelia1509 replied at 8-4-2017 02:08 AM
takziah atas kehilangan kereta..



Sebelum dapat claim, boleh batalkan insurans ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
drivethru replied at 8-4-2017 03:03 AM
Sebelum dapat claim, boleh batalkan insurans ke?

Rasa x bole la..Kena settle dulu..Sebab ni ikut kes motor abang meols hilang dulu la..

Tp better tanye agent tu kot2 bole dia cepatkan urusan tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081551s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list