Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10588
View
294
Reply

♥ Thread Let Go/Swap Preloved Item ♥

[Copy link]

Author: Elle_mujigae       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-4-2017 04:16 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Elle_mujigae at 7-4-2017 10:52 PM
Hello girls... thread ini dibuka dgn izin smod Sasha sebagai tempat untuk forumer let go atau swap preloved items....selalu baca forumer nak letgo produk yg tak sesuai dgn kulit tapi after a while post tenggelam dlm thread..huhu... sebab itu kita buka thread ni.....item mestilah sesuai dgn tema bod iaitu berkaitan Fesyen dan Kecantikan.... yg nak swap suka sama suka dgn forumer pun boleh...  dan jika ada forumer yg berminat, just terus pm forumer yg nak let go tu k....



Thread ni strictly bukan tempat utk seller jual beli dan letak iklan ya...mana2 post yg atas timbangan akal dan fikiran sihat para momod sebagai iklan utk jual beli/promote produk jualan akan di delete..Sekian, harap maklum..huhu...


so ya..happy let go and swapping girlsssss.



*background song..

let it goooo...let it goooo... hoho..








Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2017 04:18 PM | Show all posts
Edited by Elle_mujigae at 8-4-2017 02:03 PM

Untuk merasmikan thread ini..ceewah..  kita nak let go my Huda Beauty mini lipsticks...

Reason to let go : extra lipsticks...3 sets beli dari forumer babydoll, pada minggu yg sama juga kita dpt hadiah 4 sets HB mini series ni...    yg nak letgo ni adalah dari set beli dgn babydoll..  so dijamin ori..and new..tak pernah buka...  

yg kaler lain kawan2 kita dah ambil,so tinggal 4 kaler ni je...

  • Heartbreaker (Taken)
  • Venus (Taken)
  • Flirt (Taken)
  • Famous... (Taken)






Harga : Free.  just bayar RM10 untuk kos poslaju+handling charge..hehe..  

seorang forumer dihadkan untuk satu lipstick sahaja...

PM kita jika berminat...



Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 04:29 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 7-4-2017 04:18 PM
Untuk merasmikan thread ini..ceewah..  kita nak let go my Huda Beauty mini lipsticks...
...

kita dh pm elle...tp nk yg wrna merah...heart breaker ke famous yg warna merah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2017 04:34 PM | Show all posts
wanta replied at 7-4-2017 04:29 PM
kita dh pm elle...tp nk yg wrna merah...heart breaker ke famous yg warna merah?

okay, dah reply..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2017 04:35 PM | Show all posts
heartbreaker ni kaler dia merah cili..so utk tone down, kita mix dengan flirt so jadi brick red..cantik kalernya..  
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 04:51 PM | Show all posts
nakk Venus

Comments

boleh chuosl...just pm iols k..hehe..  Post time 7-4-2017 10:53 PM
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 05:52 PM | Show all posts
Nice thread. Iols pun ada illuminator nk let go. Tersilap beli
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Best thread ni.nati nk tgk apa yg nk letgo

Comments

jom jom..let it go..let it gooo..haha...>.<  Post time 7-4-2017 10:53 PM
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2017 10:55 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 7-4-2017 05:52 PM
Nice thread. Iols pun ada illuminator nk let go. Tersilap beli

mcm menarik produk ni...illuminator tu sama dgn highlighter ke eh?
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2017 11:17 PM | Show all posts
Nak let go LANCOME visionnaire "correcting polishing cream".
Beli bulan lepas, pakai secoet dalam 5-7 kali.
Reason lepas apply muka berminyak.. macam heavy moisturizer for my skin..




IMG20170407230001.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-4-2017 11:47 PM | Show all posts
sesusah jer replied at 7-4-2017 11:17 PM
Nak let go LANCOME visionnaire "correcting polishing cream".
Beli bulan lepas, pakai secoet dalam  ...

wow..baca review mcm best je polishing cream ni...



https://www.beautyheaven.com.au/skin-care/anti-ageing/35773-lancome-visionnaire-lr-2412-correcting-polishing-cream



Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 12:48 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 7-4-2017 10:55 PM
mcm menarik produk ni...illuminator tu sama dgn highlighter ke eh?

sorry silap, itu face luminizer aka  highlighter. tersilap beli. tak minat sgt nk shading ni.
elle, ada lagi tak lipstick rona Flirt

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2017 12:50 AM | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-4-2017 12:48 AM
sorry silap, itu face luminizer aka  highlighter. tersilap beli. tak minat sgt nk shading ni.
ell ...

oh okay..kalau cakap pasal shading je mesti teringat Kim Kardashian..hehe..
ya..flirt still ada..  kalau berminat pm iols ya..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 01:00 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 8-4-2017 12:50 AM
oh okay..kalau cakap pasal shading je mesti teringat Kim Kardashian..hehe..
ya..flirt still ada.. ...

done pm

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:58 AM | Show all posts
kak elle... check inbox

Comments

okay chuols.. ^^  Post time 8-4-2017 09:58 AM
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 7-4-2017 04:18 PM
Untuk merasmikan thread ini..ceewah..  kita nak let go my Huda Beauty mini lipsticks...
...

ada lagi ke  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-4-2017 10:27 AM | Show all posts

yg masih ada shade Famous sahaja..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 7-4-2017 04:16 PM
Edited by Elle_mujigae at 7-4-2017 10:52 PM
Hello girls... thread ini dibuka dgn izin ...

Bestnyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2017 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
ok..hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 07:19 PM | Show all posts
Edited by wallflower at 11-4-2017 05:31 PM

Nak letgo loccitane almond shower gel 75ml. Condition 10/10 brand new tak guna langsung.
If sesapa berminat contact/whatsapp 017-953 4388.
PM tak boleh guna sebab saya takleh buka, so contact no whatsapp terus la senang.Nak upload gambar pon tak menjadi, tapi saya boleh bagi ikut whatsapp untuk sesapa nak tgk barangnya.

Harga rm35 + rm7.50 postage keseluruh Malaysia.

(SOLD)





Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 09:59 PM | Show all posts
Iols pun nk let go jugak. Sebabnya tersilap beli dan tak pandailah nk guna highlighter. Details & gambar kt bawah:



Essence Light Up Your Face Luminizer Palette

Mfg date: 05/2016

Price: RM10

*Used less than 5 times

*Poslaju RM7





Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2017 10:11 PM | Show all posts
Satu lagi... sbb nk let go: Ada dua botol. Satu iols guna. Satu lagi brand new. Lepas ni nk try Simple pulak.



Nivea Micellar Water Extra White Make Up Clear

Saiz: 200 ml

MFG: 091216

Harga: RM12

Poslaju RM7






Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 08:59 AM | Show all posts
comel je posting Elle kali ni.. thanks Elle.. senang nak let go barang lepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:33 PM | Show all posts
thanks kaka elle!! senang nk update kt sini, hopefully thread ni slalu up
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2017 12:36 PM | Show all posts
Edited by iloveyou at 31-7-2017 08:41 AM

SOLD

Cosrx Oil-Free Moisturizing lotion (Birch sap)
95% left RM45 (excl postage)


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052885s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list