Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10572
View
294
Reply

♥ Thread Let Go/Swap Preloved Item ♥

[Copy link]

Author: Elle_mujigae       Show all posts   Read mode

Post time 29-8-2017 02:25 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 29-8-2017 01:53 PM
Kita dah tgk gambar sebenar.. okay boleh je.. Babydoll balik sini bila.. please let me ...

i pack siap2, pastu i kirim je kot barang2 ni. nk tunggu i blk,cm tatau bila


nanti barang dh sampai tanahair, baru u bayar. i akan inform u
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 02:27 PM | Show all posts
Edited by babydoll at 4-9-2017 12:38 PM

i tertinggal yg ni.


Product: Caudalie Vinoperfect Overnight Renewal Cream
Price: RM90 (exclude postage)
Condition: Used
Reason to sell: Cleaning up my makeup box
Status: RESERVED

7.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2017 02:33 PM | Show all posts
babydoll replied at 28-8-2017 05:55 PM
Product: Morphe 35F
Price: RM 50 (exclude postage)
Condition: Used

ni pun i nak lahh, hahah tambah koleksi lagiii
u balik lme lg kn? xpe, i sempat menabung

Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 08:42 AM | Show all posts
cuolllssss, i nk jual balik The Face Shop Rasberry Sleeping mask.
i bru beli,balik umah aritu bru perasan i ada 1 tube lagi sleeping mask yg x pakai2 lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-9-2017 02:32 PM | Show all posts
babydoll replied at 29-8-2017 02:25 PM
i pack siap2, pastu i kirim je kot barang2 ni. nk tunggu i blk,cm tatau bila
okie dokie...deal...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2017 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru perasan thread ni.banyak tudung Sugarscarf n nf yang beli tak pakai/pakai sekali 2 xsesuai. .nk bg free je.tunggu rajin ai snap pic.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 07:35 PM | Show all posts
uols yang tengah cari dye rambut, boleh tgk post #74 & 75. iols let go murah2

Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 29-8-2017 02:27 PM
i tertinggal yg ni.



Kalau takde sapa book lagi, i nak vinoperfect ni .. mine almost habis
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 12:38 PM | Show all posts
airisa replied at 4-9-2017 05:51 AM
Kalau takde sapa book lagi, i nak vinoperfect ni .. mine almost habis

ok babe. btway, u pakai yg ni ok eh? i pakai,naik jerawat
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 12:47 PM | Show all posts
Jeniechan replied at 1-9-2017 06:58 AM
Baru perasan thread ni.banyak tudung Sugarscarf n nf yang beli tak pakai/pakai sekali 2 xsesuai. .nk ...

jgn lupa tag nanti boleh tak u
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2017 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 4-9-2017 12:38 PM
ok babe. btway, u pakai yg ni ok eh? i pakai,naik jerawat

So far ok .. i pakai memalam after serum dia tapi pakai sikit2 je sebab dia a bit rich kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 04:44 PM | Show all posts
Jeniechan replied at 1-9-2017 02:58 PM
Baru perasan thread ni.banyak tudung Sugarscarf n nf yang beli tak pakai/pakai sekali 2 xsesuai. .nk ...

tag i juga ya
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 01:48 PM | Show all posts
Edited by hanniko at 19-9-2017 08:11 AM
iloveyou replied at 29-8-2017 02:33 PM
ni pun i nak lahh, hahah tambah koleksi lagiii
u balik lme lg kn? xpe, i sempat menabung

hi sorry reply ur post
kalo x reply xtau knape ai xleh attach pic

ai nk let go skin food mineral sugar blend eyes in berry chiffon
used few times. beginner & travel friendly
atau utk anak2 remaja yg br nk belajar mekap ke sesuai sngt
utk eyebrow pun bole
ada brush kecik skali

price RM 45 all in

SOLD

3069287.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2017 09:17 PM | Show all posts
hanniko replied at 8-9-2017 01:48 PM
hi sorry reply ur post
kalo x reply xtau knape ai xleh attach pic
kita berminat... dah pm...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:40 AM | Show all posts

dah reply ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:01 PM | Show all posts
Jeniechan replied at 1-9-2017 02:58 PM
Baru perasan thread ni.banyak tudung Sugarscarf n nf yang beli tak pakai/pakai sekali 2 xsesuai. .nk ...

wahhh.... xzabar nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2017 10:37 PM | Show all posts
kalau perfume original, ada yang minat tak?

dulu meniaga perfume, tapi sekarang dah tak aktif...ada few bottles (new) ingat nak let go harga modal...

ada tak peminat perfume sini...nanti kita post picture...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by titiana at 20-9-2017 10:17 AM

Nak letgo kate spade tegan crossbody - 370
Coach Phoebe Shoulder bag -390
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 10:24 AM | Show all posts
ok  x sure dah pernah post kt sini ke belum tp i nak jual Lime Crime Venus II i for RM100 only. jarang pakai. contoh mcm kat bawah. TBH, color dia cantik cuma i sejenis yg suka membeli so x nak simpan lama2. bought from Amazinc for RM175.


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 01:54 PM | Show all posts
ayureefa replied at 19-9-2017 10:37 PM
kalau perfume original, ada yang minat tak?

dulu meniaga perfume, tapi sekarang dah tak aktif...a ...

nak nak nak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:04 PM | Show all posts

jap ek nak amik gambar
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 03:47 PM | Show all posts
Edited by ayureefa at 28-10-2017 01:24 AM

nak letgo

BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY 100ML tu RM80... (normal price RM160 ke atas) FREE POS  - SOLD

BURBERRY BRIT SHEER 30ML RM77 (normal price RM150 ke atas) FREE POS  - SOLD

MARC JACOBS DAISY DREAM RM97 (normal price RM180 ke atas) FREE POS

-semua ORIGINAL 100% dijamin
-condition isi dalam NEW tapi disebabkan ini clearance tutup kedai, so maybe ada kekurangan dari segi kotak kemek2, plastik dah bukak, kotak comot2 sikit tapi condition isi mmg NEW dan tak pernah pakai

-setiap pembelian saya akan bagi vials dan 3 org pertama yang beli lebih dari RM50 saya bagi free brush makeup set siap beg comel...

Ada lagi nak upload...jap ek

PERFUME1

PERFUME1
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 04:11 PM | Show all posts
Jeniechan replied at 1-9-2017 02:58 PM
Baru perasan thread ni.banyak tudung Sugarscarf n nf yang beli tak pakai/pakai sekali 2 xsesuai. .nk ...

wahhh..nnt tag lah i sekali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2017 04:42 PM | Show all posts
titiana replied at 20-9-2017 09:58 AM
Nak letgo kate spade tegan crossbody - 370
Coach Phoebe Shoulder bag -390

yg Kate Spade Tegan Crossbody tu yg design mcm ni ke uols? cutenya ada bow...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-9-2017 04:43 PM | Show all posts
ayureefa replied at 20-9-2017 03:47 PM
nak letgo

BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY 100ML tu RM80... (normal price RM160 ke atas) FREE POS ...

perfume Lancome ada tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051454s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list