Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
5899
View
82
Reply

Dato Seri Mahadi 34 tahun

[Copy link]

Author: akumak       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2017 10:34 AM | Show all posts |Read mode
Biodata

Nama: Mahadi Badrul Zaman
Umur pada 2017: 34 tahun
Asal: Penang
Status perkahwinan: Tidak Diketahui
Pendidikan Tertinggi: Diploma Sains Aktuari UiTM
Kerjaya Semasa: CEO & Founder of Monalisa Private Wealth Advisors
FB: https://www.facebook.com/mahadi.bz.5

Baru2 ni beliau keluar berita berkenaan minat dia terhadap hot wheel. http://www.hmetro.com.my/node/221666


Lately ni Dato Seri Mahadi memaparkan imej (pakaian) yang lain dari yg lain. Tengok aje le gambar2 beliau


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
muka scary
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 10:59 AM | Show all posts

muka jutawan... silalah cari adakah dia sudah ber'datin seri'
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni geng boipren (ke suami dah?) Ferrafila yg eksiden hr tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 11:09 AM | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-4-2017 11:05 AM
Dia ni geng boipren (ke suami dah?) Ferrafila yg eksiden hr tu

ferra filla yg accident lamborghini dgn dato tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:10 AM | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-4-2017 03:05 AM
Dia ni geng boipren (ke suami dah?) Ferrafila yg eksiden hr tu

Yes. BFF Lawrence Walter Ng.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 11:13 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:10 AM
Yes. BFF Lawrence Walter Ng.

ni kot ig si ferra. datin dah tu, kawin dah le gamaknye

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 11:09 AM
ferra filla yg accident lamborghini dgn dato tu ke?

Yup..tgk geng2 dia ni semua pesen seluar ketat bercorak..mak aih
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 11:13 AM
ni kot ig si ferra. datin dah tu, kawin dah le gamaknye

Rasanya mcm belum je..masa baru eksiden tu pun dia mcm dah guna datin bagai..entahlah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:15 AM | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 03:13 AM
ni kot ig si ferra. datin dah tu, kawin dah le gamaknye

Sheols memang claim diri sheols Datin tapi so far takde info sahih yang cakap theyols dah kahwin. Puasa sampai raya ni sheols and si Lawrence akan stay in Paris. Gitu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 11:16 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:15 AM
Sheols memang claim diri sheols Datin tapi so far takde info sahih yang cakap theyols dah kahwin.  ...

oh yeke..... so ada info tak berkenaan isteri dato mahadi ni? dah kawin ka beliau?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 11:17 AM | Show all posts
kot2 la terselit muka datin seri mahadi dalam ig si farrafila ni. aku idok le mengpolo ig datin tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Mahadi ni dah kawin ke? Ingatkan bujang lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 11:21 AM | Show all posts
pocongkiutss replied at 21-4-2017 11:18 AM
Mahadi ni dah kawin ke? Ingatkan bujang lagi

aku tak tahu sebenarnya. tertanya2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:23 AM | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 03:16 AM
oh yeke..... so ada info tak berkenaan isteri dato mahadi ni? dah kawin ka beliau?

Belum kahwin, tapi ada gf. Jap I tepek pic sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi tak sure masih keluar sama or tak

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:32 AM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:25 AM
Tapi tak sure masih keluar sama or tak

amboii.. tengok "awek" dato seri ni pun mewahnya hidupppp.. huntonggglaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 11:58 AM | Show all posts
meriahnya lah kereta masing2... kawin la cepat dato oi.. lebih dari mampu tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:11 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 11:25 AM
Tapi tak sure masih keluar sama or tak

Muka comel dah tapi apsal baju cam tak kena je yg baju merah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:28 PM | Show all posts
Mahadi ni ada 2 beradik.. beliau dengan adiknya dulu hebat dalam CWA.. sale bulan-bulan juta-juta beb..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 12:43 PM | Show all posts
Themilo replied at 21-4-2017 12:28 PM
Mahadi ni ada 2 beradik.. beliau dengan adiknya dulu hebat dalam CWA.. sale bulan-bulan juta-juta be ...

ok jumpa dah adik dia, Mahathir. bukan abg mahathir kak nita yeeee

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:50 PM | Show all posts
akumak replied at 21-4-2017 04:43 AM
ok jumpa dah adik dia, Mahathir. bukan abg mahathir kak nita yeeee

allahu sis, waktu iols buat sales Unit Trust dulu, deyoll dua beradik ni la jadi idola freshies. .keh keh keh.. heols pernah datang pejabat agensi iols kat JB, naik lamborgini kaler pelangi..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 21-4-2017 12:50 PM
allahu sis, waktu iols buat sales Unit Trust dulu, deyoll dua beradik ni la jadi idola freshies. . ...

Diorang ni mmg taste fesyen hauk ke..atau saja buat camtu untuk tarik perhatian org eh?  

Tak menahan tgk seluo tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:42 PM | Show all posts
Try hard to be different
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
vanillaninja replied at 21-4-2017 03:15 AM
Sheols memang claim diri sheols Datin tapi so far takde info sahih yang cakap theyols dah kahwin.  ...

Lawrence ni buat seminar ala-ala jijan seman kan sis? Iols dengar, ribu-ribu juaa yurannya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068757s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list