Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
7670
View
95
Reply

Emma Maembong Gigih Buat 'Surprise' Untuk Kamal Adli Di Hospital

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2017 11:18 AM | Show all posts |Read mode
Amboi Emma, dalam sakit-sakit pun sempat lagi nak menyambut ulang tahun kekasih tersayang ya?


Beberapa hari lalu, pelakon Emma Maembong memuat naik sebuah gambar di laman Instagram (IG) miliknya yang sedang bergambar dengan Kamal Adli sambil memegang hadiah ulang tahun kelahiran pemberian Emma.




Foto: IG Emma



"Selamat ulang tahun Kamal Adli. Maaf kena jaga saya di hospital pula, ketika hari jadi awak. Nampak sangat muka tak cukup tidur.

"Walaupun tak berapa sihat, gigih saya nak buat kejutan untuk awak. Harap awak suka," tulisnya.


Tak mahu kalah, Kamal Adli juga memuat naik sebuah gambar di IG ketika menjaga buah hati pengarang jantungnya. 'Sweet habis' lah katakan!




Foto: IG Kamal



"Ya Allah kau sihatkanlah cepat gadis baik ini. Kuatkan semangat dia ya.

"Harap yang baca ni doa yang baik-baik.

"Sakit-sakit pun cantik," coretnya.


Gigih betul nak rai hari ulang tahun kekasih sampai sanggup lupakan sementara kesakitan tu. Apapun, semoga hubungan mereka sampai ke jenjang pelamin la ya. Cepat sembuh Emma! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:24 AM | Show all posts
comey je Emma ni.
Btw, kenapa diorg tak kawen je trus ek? Soalan serius.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:26 AM | Show all posts
Star_el replied at 21-4-2017 11:24 AM
comey je Emma ni.
Btw, kenapa diorg tak kawen je trus ek? Soalan serius.

belom sampai jodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:29 AM | Show all posts
mohon nikah cpt2 tkt kang melepas lg si kamal nih...ujong2 jd bujang terlajak pulok...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:30 AM | Show all posts
Dia sakit apa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayoh, suruhlah timoh ni nikoh. Molek sgt doh tu sementara ada orang nok.

Kamal. Cepat pantas sikit. Jgn jd mcm dedulu. Takmo buat stok pekasam dah plish.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Busuknya kamal adli. Dari skrin dah boleh bau
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:35 AM | Show all posts
klu dh sewet sgt - nikah je la

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:40 AM | Show all posts
in trend ek skang cake gitu. kawan aku nyer bday pun gitu gak cakenya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok ke tgk Kamal ni..Berlakon pon best..Lawak pon spntan
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kamal adli ni nampak macam nafas berbau,  walaupun makcik whitney belum pernah bersua muka dgn sheols
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian plak kt timoh nih.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:42 AM | Show all posts
mohon berjodohan dengan segera
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk dorang. Comels.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:47 AM | Show all posts
kwin je la cpt..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurus sgt timah. Mgkin xsihat beratnya susut mndadak. Kemal ni aku tgok jnis suka main tarik tali. Prngai spesis julripin n jijang
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:51 AM | Show all posts
emma sakit apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Eleh aritu kemain emma meng 'friendzoned' kan si kemal

Nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Timoh ni mudoh benor sakit.. nape ek? Aritu demam jugak smpai masuk sepital kn?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon2 ni working too hard lah iols rasa. Sebab tu bila sakit je doc terus admit deoa so depa boleh bebetul rehat. Kang bagi balik tetap gigih pegi shooting. Kalau tak pegi kena kecam piuler.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:05 PM | Show all posts
semoga sihatlah timoh... ioarls suka kamal adli walaupun nampak mcm selekah jer tapi better kamal dari zizang..kamal nie pun pak lawak..suka tgk gadingan dia dgn aaron aziz walaupun iols x minat aaron
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorang dh together balik ke? Igtkan dh break up for good dulu
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
moga cpt sembuh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu iols tertengok show bodoh ape entah c emma ni jd guest...Panggil retis duk dlm van yg x bergerak. Lps tu tanya soalan yg org dh tau.. I mean mcm xde pengisian lgsung show tu.. Terasa membazir je iols duk bayar bill astro bulan2 semata2 dihidangkan dgn show bodoh mcm tu..  Iols x salahkan emma sbb sheols just guest je.. Tp come on la astro show mcm tu kt youtube free berlambak.. Infact jauh lg best contentnya..

Sorry bebel pjg..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 12:28 PM | Show all posts
kek tu theme adventure time..cantik..  klu dah serius nikah jela.. nak tunggu apa..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053268s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list