Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
5040
View
135
Reply

[Jenayah] plet D kuang hajar busuk cam budu

[Copy link]

Author: cucukjarum       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2017 02:19 PM | Show all posts |Read mode



DCL 128 pangai cambabi, lu tunggu mat motor mat lori cari lu.


[youtube]bYyfISPF-A8[/youtube]


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2017 02:20 PM | Show all posts

Pemandu biadap cuba langgar penunggang motosikal

Satu rakaman video amatur dari dashcam seorang penunggang motosikal menjadi tular apabila telah merakamkan satu adegan yang membuatkan netizen marah dan geram.

Seorang pemandu sebuah kereta Perodua Myvi berwarna putih (DCL 128) telah memandu dilorong kecemasan di sebuah lebuh raya dan pemandu tersebut telah ditegur oleh seorang penunggang motosikal kerana kesalahannya itu. Namun, pemandu kereta tersebut merasa berang lalu mencuba untuk melanggar penunggang motosikal tersebut dari sebelah sisi.

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak dah tengok video ni kat facebook tadi sis. Memang kuang ajar sangat! Harap kau kena lenyek lori simen sat lagi!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:25 PM | Show all posts
budu gedebe
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:26 PM | Show all posts
pemanbudu anak haram mcm ni la patut mati eksiden biaq anak celaka dia jd yatim piatu and eventually jd penagih dadah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:40 PM | Show all posts
plet D menyertai plet J & P dlm carta pemandu bodo negara


Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:50 PM | Show all posts
lagu myvi tu bawa.....gila
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:51 PM | Show all posts
Edited by crossfire at 21-4-2017 02:53 PM

Pagi tadi Abam k, angina juga dgn PLET D, duduk lorong kanan slow sgt..
abam k , polo dekat, dia tekan brek..

last2 abam k dpt can potong , makan asap, ada ati saga FLX nak kejer 220hp...

moral: nak bawak slow beromen ke sila duduk lorong kiri...


mengenai bideo di atas, Driver Maibi itu sila mampus dilenyek lori 16 tayar...tggu jerlah...tak lama ke balai lah tu...

DCL 128.....siaplah kau.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:52 PM | Show all posts
apa lagi.. csi la segala mala nama alamat tok nenek..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 02:52 PM | Show all posts
Pussy sangat kau dek. Selayaknyalah cash no al-fatihah for you
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:03 PM | Show all posts
Plat D, T ngn P mmg kebanyakannye pemandu celaka .. bagus kalau RUU355 ada hukuman utk pemandu celaka... aku akan sokong tanpa syarat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:05 PM | Show all posts
hahaha kejar balik motor tu mcm bull bullshit!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Plat D ada hati nak kejar... dah sah2 kau tu yang salah ::
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:12 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 21-4-2017 02:52 PM
apa lagi.. csi la segala mala nama alamat tok nenek..

Kalu ikut rekod pemilik, DCL128 tu owner pompuan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:19 PM | Show all posts
sayang_mulut replied at 21-4-2017 03:03 PM
Plat D, T ngn P mmg kebanyakannye pemandu celaka .. bagus kalau RUU355 ada hukuman utk pemandu celak ...

Kalu bodoh tu simpan la sikit.. RUU355 pon tak tau apa bende lagi nak banyak bunyi... RUU355 bukan undang2 untuk menghukum.. BONGOK!!

Undang2 untuk menghukum ni dalam Enakmen Undang2 Syariah Negeri... Dalam tu baru citer pasal jenis kesalahan & hukuman... BODOH!! Suh pi blajar undang2 taknak... Pastu buta2 bodohkan diri tadah telinga dengar temberang puak2 DAPig..

RUU355 tu rang untuk pinda Akta355.. Sebab tu disebut RUU355.. Tau dak Akta355 tu Akta apa?? Penah baca tak apa kandungan dalam Akta355 tu?? Ada 3 sekysen je dalam Akta tu.. Tak banyak.. Buat homework skit pi baca dulu Akta355 tu seksyen 1 sampai 3.. Pastu mai balik citer kat aku apa yang ditulis dalam Akta355 tu.. Ada dak dalam tu tulis sekyen mengatakan, zina hukumnya sebat, mencuri hukumnya potong tangan.. Ada dak? Pi baca dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Plat keta jd mangsa.
Dpt driver hempuk kpala dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:22 PM | Show all posts
namirulmukminin replied at 21-4-2017 07:19 AM
Kalu bodoh tu simpan la sikit.. RUU355 pon tak tau apa bende lagi nak banyak bunyi... RUU355 bukan ...

eh puki.. motif sentap ni dah kenape?

oo ya satu lagi..

kalau RUU355 ada hukuman untuk manusia macam kau... confirm aku sokong..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:22 PM | Show all posts
Ikut rekod pemilik kereta ini

WAN AZMA BINTI WAN HASSAN
KAMPUNG KARANGAN, KUALA KRAI KELANTAN

didaftarkan pada  28/05/2014

Myvi 1.3 EZI auto.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:32 PM | Show all posts
besi siapa tu woiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:39 PM | Show all posts
namirulmukminin replied at 21-4-2017 07:19 AM
Kalu bodoh tu simpan la sikit.. RUU355 pon tak tau apa bende lagi nak banyak bunyi... RUU355 bukan ...

bukan undang2 utk menghukum? abes tu apa? gentel2 kopek?  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:41 PM | Show all posts
namirulmukminin replied at 21-4-2017 03:12 PM
Kalu ikut rekod pemilik, DCL128 tu owner pompuan..

apa.. ingat driver pompuan tak boleh jadi gengster ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:41 PM | Show all posts
Nasi_Lemak_Kau replied at 21-4-2017 03:39 PM
bukan undang2 utk menghukum? abes tu apa? gentel2 kopek?

Gentel kopek tu mak ngko!! Bodoh!! Pi la baca dulu AKTA355... AKTA355 tau... Pastu baru baca RUU355... Ni AKTA355 pon tak tau apa benda lagi, dah sibuk nak citer pasal RUU355.. Bodoh!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:43 PM | Show all posts
sayang_mulut replied at 21-4-2017 03:22 PM
eh puki.. motif sentap ni dah kenape?

oo ya satu lagi..

If BN SAY NO maknanya TAKKAN DAPAT BENTANG LA ye??

Dah tau BODO Undang2 tu toksah la wat bijok!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:43 PM | Show all posts
skrang org plat d pun dah pandai, diorg tak pakai dah plat d ni, diorg pakai plat putrajaya ke kl ke selangor ke. fefeeling org city
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2017 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
crossfire replied at 21-4-2017 03:22 PM
Ikut rekod pemilik kereta ini

WAN AZMA BINTI WAN HASSAN

laju je aku carik wan azma wan hassan tu kat insta.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065463s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list