Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
16395
View
837
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2017 09:32 AM | Show all posts

sianla team rusia gi jejauh tp spent time atas bot jerla mengadap laut satu hari..
dahla mission diorg pon bosan..huhu..
yg best team mongol laaa..
dahla diorg pegi sana 3hari2malam..
satu hari jalan2 tengok town kt mongol..
satu hari baru buat mission..last day bertolak balik korea..


Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh lama x gelak2 tgk RM .. since new season with new members ni br la nmpk seronok sket .. br la kelakar tgk dorang borak xde cover2 .. dulu mgkn sbb members yg sama je so lama2 jd bosan xtau nk ckp/buat apa .. bila ada org br ni, dorang still x blh nk baca lg next moves tu yg kdg2 jd lawak sbb unexpected benda berlaku .. harap2 rating dorang naik blk la lps ni n best mcm episodes yg awal2 dulu ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 10:40 AM | Show all posts
best, tak saba nk tahu sapa yg kena gi japun tu..haha ...rumah hantu
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 11:37 AM | Show all posts
limau replied at 30-5-2017 10:40 AM
best, tak saba nk tahu sapa yg kena gi japun tu..haha ...rumah hantu


diorg dh bertolak ke jepun semalam..
so kalo tgk gmbr2 smlm diorg kt jepun, bole agak kot sape yg kena gi umah hantuu


Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 11:54 AM | Show all posts
clara_nur replied at 30-5-2017 11:37 AM
diorg dh bertolak ke jepun semalam..
so kalo tgk gmbr2 smlm diorg kt jepun, bole agak kot sape  ...

sapa2?? bagitauu ...hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 12:21 PM | Show all posts
limau replied at 30-5-2017 11:54 AM
sapa2?? bagitauu ...hahahha



based on gmbr ni, ko rasa???




Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 12:30 PM | Show all posts
clara_nur replied at 30-5-2017 12:21 PM
based on gmbr ni, ko rasa???

yang kaler biru tu la .. jong kook ngan ji hyo terselamat. so sapa yang pakai baju kaler selain dari kuning tu la yang kena..

teruk sangat ke haunted house japan ni? tak berkesempatan nak ke sana

Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 02:14 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 30-5-2017 12:30 PM
yang kaler biru tu la .. jong kook ngan ji hyo terselamat. so sapa yang pakai baju kaler selain da ...



kalo dh masuk world guiness record tu, seramla kott..
harap2 yg masuk tu tak kena heart attackk..
dahla semua penakutt yg terpilih masuk umah hantu ni


Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 11:46 AM | Show all posts
zetty1978 replied at 30-5-2017 09:52 AM
Dh lama x gelak2 tgk RM .. since new season with new members ni br la nmpk seronok sket .. br la kel ...

betul betul. iols suka je 2 member baru terutama si JSM. dia punya kelaku selalu buat team lain speechless hahahaha..
so min plak jenis clingy kat ji hyo.. dok unnie unnie x abih

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 30-5-2017 07:21 AM
based on gmbr ni, ko rasa???

Eh .. kalau ikut baju mcm Haha sorang je yg selamat .. group Ji Hyo semua baju biru tu .. kata 2 og selamat tp ini mcm 5 org je yg kn masuk Haunted House tu  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Claudia_Lestat replied at 31-5-2017 06:46 AM
betul betul. iols suka je 2 member baru terutama si JSM. dia punya kelaku selalu buat team lain sp ...

1st episodes baru tu mcm awkward lg .. tp bila dh start lain2 mmg dh xde cover2 lg dh .. semua pun ckp main lps je .. terkekeh2 gelak tgk perangai msg2  
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
JSM ni kelakar lah
YJS nak naik gunung pastu jerit So Min GILA,
JH pon blh hilang sabar dok jerit suruh stop cerita pasal picit susu
So Min tiba2 pi pukul tgn sukjin sbb geram tgk tangan tu asyik gerak2... tetiba pi pukul tgn org

kesian kat SeChan tak menonjol lagi, malu2 lg sbb dia maknae kot harap2 nnt lama2 jd maknae on top mcm kwangsoo
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2017 09:24 AM | Show all posts
clara_nur replied at 30-5-2017 12:21 PM
based on gmbr ni, ko rasa???

hahahaha, okey thanks..aku x saba nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2017 08:10 AM | Show all posts
Lawak!!
Kwangsoo konon nak g dating, hujung2 perempuan tu lagi berminat kat Jongkook XD
Third wheeling sgt Kwangsoo time tu, kesian siap jatuh lagi
Team Jihyo bengang je kat PD sbb patut g pagi lol!! Mmg takde susu dah.
Kwon Ryul takleh blah makan kambing sampai lupa nak pegang kamera

Aku paling kelakar time dlm kereta, diorg dok nyanyi2 lagu utk kwangsoo, VJ terlebih eksaited dok gerak2kan kamera, ingat inkigayo??!
Tapi mmg lawakla..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 12:09 PM | Show all posts
lawak pulak tgk conversation dlm kereta tu..kwang soo ada masalah bahasa..jongkook mg fluent in english, tu yg si dasha sembang byk dgn dia..teringat dasha sultan pulak hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2017 06:27 PM | Show all posts
ep 353 kali ni quite good gak la walau byk nyembang. byk gak moment berlaku

- kwangsoo frust sbb jongkook cakap dgn crush dia
- somin ngajuk sebab kwangsoo tak mau beli braclet kat dia, tp last2 kwangsoo beli secara sembunyi2, tp last skali backstabbed sbb PD nak balik duit baki
-bab jongkook pilih haha utk di outkan dr team kna g scary park tu, maybe sbb haha sedaya upaya nak tangkap ketam tu. nampak effort dia nk menang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2017 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
lately dekat instagram ada banyak confession luah tak puas hati awat PDnim amik So Min masuk RM.. much better Se Chan katanya

bagi meols depa dua kena make effort la sebab everybody ada high expectation kat depa as new members. Ji Hyo pun nampak carefree bila ada So Min.. gelak je selalu.. more talk active.. meols choose to look at bright side
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2017 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
at one point memang merajuk + marah semua ada sebab as loyal fans RM.. once announced orang tu keluar orang ni kena paksa keluar.. pastu show katanya nak stop.. I was devastated.

bila dah masuk new members.. kita tak tau ulah depa cemana. masing2 macam hati2 nak buat any remarks. anyway meols suka format baru ni  
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 04:48 AM From the mobile phone | Show all posts
So far ok je ngn new members ... mmg kelakar btl tgk episodes sapa yg kn msk umah hantu ni sorang2 .. drpd mula sampai abis mmg Kwang Soo bad luck utk setiap missions .. yg kesian masa nunggu nk amik turn msk umah hantu .. PD biar je msg2 dgr recording suara org yg kt dlm .. mmg tmbh nervous la msg2 .. Seok Jin punya cameraman mmg x blh pakai .. jumpa tag terus lari keluar tinggalkn kamera dia kt Seok Jin .. dulu pun sama gak mcm tu .. Soo Min nangis2 je kt dlm tp dlm takut2 dia yg berani amikkn tag Jae Sook kt tgn hantu tu .. Kwang Soo n cameraman mmg plg penakut .. kesian tgk msg2 ketakutan
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 08:10 AM | Show all posts
teringin plak nak try masuk rumah hantu tu uols...
mcm best je
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2017 03:43 PM | Show all posts
atira replied at 13-6-2017 08:10 AM
teringin plak nak try masuk rumah hantu tu uols...
mcm best je

katanya da tone down a bit kescariannya tu.. dulu lagi scary thats why masuk record.

tapi rasa nak pegi jugak la nnt
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 07:43 AM | Show all posts
nuryakmal replied at 13-6-2017 03:43 PM
katanya da tone down a bit kescariannya tu.. dulu lagi scary thats why masuk record.

tapi rasa ...

masuk bucket list uols
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 08:10 AM | Show all posts
adoi lawak + kesian betul. Diorg kemain gigih nak avoid masuk sorg2, tapi cmne pun tetap menakutkan. Hantu tu pun, tak beragak dok mengekor, ingat dah leh lega lepas terkejut XD
So Min tu dok nangis je, Jaesuk asyik suh dahla jgn nangis! Tambah horror bila ditemani So Min and Kwon Ryul lol! Kwon Ryul tu kalo So Min xsimpan tag dia mmg dah cabut kot lol!
Tapi So Min dlm takut2 kemain dia membebel2 siap nak sorokkan name tag org lain haha!
Masuk dlm tu mmg asyik minta maaf je sume, Kwangsoo trus terer ckp jepun wakaka!
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 05:28 PM | Show all posts
senyap sunyi rumah ni..xde update ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 07:58 PM | Show all posts
MistrezHermanaz replied at 3-7-2017 05:28 PM
senyap sunyi rumah ni..xde update ke



semua bizi beraya kott
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054712s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list