Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10016
View
273
Reply

[SBS] RUNNING MAN [House 6]-Every Sunday 4.50PM [Korean Time]

[Copy link]

Author: trexxxxxi       Show all posts   Read mode

Post time 3-7-2017 08:05 PM | Show all posts


suka epi 356..byk moment kelakar..
kesian sukjin's game dah tukar nama jd jaesuk's game
taktahan ada plk loveline tuk Jihyo-sukjin..
shocking confession plk tu..wakakaka! bangga sukjin
kwangsoo plk tak abis2 dok teringat psl dates dia kena ruin dgn KJK


Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 3-7-2017 08:05 PM
suka epi 356..byk moment kelakar..
kesian sukjin's game dah tukar nama jd jaesuk's game
t ...

ep yg ni iols ketawa kemain lagi, lucu sangat...mission pilih stesen tu..mindset memasing sama jer...dengar jer duit paling banyak...semua pi serbu situ.

hahaha kwangsoo trauma habis sbb jd org ketiga.. kesian dia sbb girls tu semua lg selesa bcakap dgn KJk...mungkin sbb KJK jenis peramah n banyak ckp berbanding kwangsoo  yg jenis dok malu2 kucen

ep terbaru ni ok jugaklah, tp couple episode mmg jarang ada yg best sangat sbb banyak sgt pasangan. ada yg dpt airtime seciput jer... mcm couple jihyo taktau dia org buat apa..tau2 dah habis race jer

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 12:26 AM | Show all posts
hunt_fear replied at 3-7-2017 10:16 PM
ep yg ni iols ketawa kemain lagi, lucu sangat...mission pilih stesen tu..mindset memasing sama jer ...



masa dgn gadis rusia tu me pahamla kalo kwangsoo xbyk ckp sbb language barrier..
tp bila kt jepun pon sama, agaknya mmg Kwangsoo jenis pemalu kot..

tp mujurla epi baru ni mmg dpt partner yg betul2 suka diaa.. tp still rasa cm kwangsoo-somin tu serasi bersamaa me kalo guest ramai2 ni pening tgkk..sbb dah tau editing akan jadi hauk dr besa..yela nak sumbat semua footage dlm satu epi..smpai me pon byk kali confused dgn rule game diorg.. betterla buat 2 epi mcm sblm2 ni..

satu lg, pattern kalo couple race ni, mesti Jihyo yg menang..plk tu menang gold..lol...mcm diorg salu ignore jer dia dgn partner dia dan attack yg lain2 dulu..padahal ikutkan partner2 dia suma kuat2..tup2 dia menang..


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 10:32 AM | Show all posts
last tgk part p rumah hantu,pastu sibuk raya kan..ni tgh semangat nk sambung tgk
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 12:13 PM | Show all posts
clara_nur replied at 3-7-2017 08:05 PM
suka epi 356..byk moment kelakar..
kesian sukjin's game dah tukar nama jd jaesuk's game
t ...

drpd dulu kan mcm Sukjin tu suka kt Jihyo lol! Sbb Jihyo cantik. Pastu teringat game yg kena kekalkan muka takde perasaan, skali Jaesuk attack Jihyo dgn statement, sebenarnya Sukjin suka kt Jihyo wakakaka!
Tulah kesian lak tukar nama game tu, baru je nk upkan nama dia XD
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 09:36 PM | Show all posts
clara_nur replied at 4-7-2017 12:26 AM
masa dgn gadis rusia tu me pahamla kalo kwangsoo xbyk ckp sbb language barrier..
tp bila kt j ...

hahaha yang kat jepun tu, iols pon x faham mcm mana kwangsoo blh jadi org ketiga jugak
padahal memula kemain lagi berbunga bunga bagai

iols tgk ep terbaru ni hari ahad malam sbb nak tgk apink...sekali nan hado jer air time nya
lagik dah hujung2, lagik rushing kelaut editing nya....adoiyaii

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 04:39 AM | Show all posts
Star_el replied at 4-7-2017 12:13 PM
drpd dulu kan mcm Sukjin tu suka kt Jihyo lol! Sbb Jihyo cantik. Pastu teringat game yg kena kekal ...



haha..me rasa jaesuk usik2 manja gitu psl jihyo kt sukjin tu..
yg me tau HAHA ada tersuka kt Jihyo..selain Gary tuu..lol..
sbb jaesuk pon usik haha psl ni smpai ke IC..



Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 04:51 AM | Show all posts
hunt_fear replied at 4-7-2017 09:36 PM
hahaha yang kat jepun tu, iols pon x faham mcm mana kwangsoo blh jadi org ketiga jugak
padahal me ...



not bad apa screentime Apink..wlpon Naeun keja senyum dan gelak jer..Hayoung plk tak abis2 ngomel nak tukar partner..

hayoung tu sejenis aktif tp kesian plk dpt partner sukjin..so byk aktiviti xdpt buat..mesti dia jeles tgk KJK buat zipline dgn crossing bridge tuu.. dahla bukan selalu dpt peluang main free water game kt water park yg khas dibuka tuk filming jer..



Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 09:12 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 11:41 AM | Show all posts

wah Joongki nak kawen dahhh.!!
plk tu dgn top actress Song Hye Kyo..
pleasee RM invite diorggg...!!!
mmg dh lama nak tgk SHK jd guest kt RM..
ni kot masa sesuai invite SONG-SONG couplee


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 5-7-2017 04:39 AM
haha..me rasa jaesuk usik2 manja gitu psl jihyo kt sukjin tu..
yg me tau HAHA ada tersuka kt  ...

HaHa mmg ada crush ngan JH dulu, joongki pon   song2 siblings tp yang jd kenyataan song2 couple pulak... dok denied2 rupanya dr 2015 dah dating tggu LKS pulak bila nak kawen
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 5-7-2017 04:51 AM
not bad apa screentime Apink..wlpon Naeun keja senyum dan gelak jer..Hayoung plk tak abis2 ngo ...

Naeun senyum jer..kamera suka betul kat dia wpon tak bcakap ekspresi muka jer pon jadik lah... moment dia plg best dlm tu masa menari new face... iols pon dok ikut jerit2 eksaited mcm jaesuk
Hayoung lawak asyik nak mintak tukar pasangan...
partner KJK pon lawak, iols suka tgk dia kat unnies slam dunk... dulu iols ingat dia jenis gedik2 gitu rupanya tak juga...jenis yg senang mesra n talkative...sbb tu dia jd Queen for event
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2017 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian la episodes baru ni .. Ji Hyo yg menang race n gold tp airtime x dpt lgsg .. partner dia yg mamat tu mmg bosan gila .. x nmpk personaliti apa, blur semcm .. x psl2 xde airtime utk Ji Hyo
... yg guests pompuan sume mcm dpt la airtime lbh .. lg2 yg mana couple ngn Jae Suk ngn Kwang Soo .. mmg terlbh airtime ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2017 01:43 PM | Show all posts
br tgh separuh ep baru ni.
SeChan kemain tenung Jihyo, taula minah tu lawa lol!
Plus dia mmg admit dia suka kat Jihyo kan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2017 10:09 PM | Show all posts

scarynyaa dua2 tmpt kt indon yg fans suggest..
yg tmpt kt paris tu pon scary gak..
sbb tu tengkorak betul2 tp mesti bosan jerr..

plg best kalo diorg challenge yg zipline dgn swing tuu..
perghh teringin sgt nak try..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2017 10:55 AM | Show all posts
clara_nur replied at 11-7-2017 10:09 PM
scarynyaa dua2 tmpt kt indon yg fans suggest..
yg tmpt kt paris tu pon scary gak..
sbb tu  ...

kat paris tu kalau takat tunjuk diorg masuk tu mmg bosan kot, nak buat game kat situ pun mesti takleh. Kalau tunjuk diorg round paris cam menarik tp nnt cam tak menepati pulak tujuan i-Go stickers lol!
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 08:00 AM | Show all posts
yg hammock kat indon tu.. aku perasan malaysian ramai yg pernah try....
tak jumpa dah pulak fb minah yg pernah gi hammock kat gunung indon tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2017 11:37 AM | Show all posts
Star_el replied at 12-7-2017 10:55 AM
kat paris tu kalau takat tunjuk diorg masuk tu mmg bosan kot, nak buat game kat situ pun mesti tak ...



tula psl me lg prefer diorg gi Copper Canyon yg fan Mexico suggest tu..
macam2 xtvt ada kt situu..naik cable car, zipline, jambatan gantung,rock limbing
diorg punya zipline tu the longest in the world kot..



Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2017 10:18 AM | Show all posts
Star_el replied at 10-7-2017 01:43 PM
br tgh separuh ep baru ni.
SeChan kemain tenung Jihyo, taula minah tu lawa lol!
Plus dia mmg admit ...

ahhaa se chan punya tenung ji hyo
ingatkan dia syak mongji apa2
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nametag ripping ep yg last ni kelakar giler. Episod ni mmg best.

RM ni klau xde guest lagi kelakar. Diorg buat lawak sesama sndiri pun dah cukup best.
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 06:13 PM | Show all posts
Nara_Gaara replied at 18-7-2017 05:25 PM
Nametag ripping ep yg last ni kelakar giler.  Episod ni mmg best.

RM ni klau xde guest ...

moment yg plg aku xleh blah (tp byk moment kelakar haha) bila si Somin g tekan suis lampu kt koridor tu bwahaha!
kekonon dia nk suprise attack Jongkook ke
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 12:58 PM | Show all posts
Star_el replied at 18-7-2017 06:13 PM
moment yg plg aku xleh blah (tp byk moment kelakar haha) bila si Somin g tekan suis lampu kt korid ...



part Sukijn trick dia tarik nametag Jongkook pon kelakar..
pastu baru dia sedar dia kena trick..hahahha..

kwangsoo mcm tak tentu hala lari sana sini..
last2 tak smpai seminit, kena tukar team lagi dan lagi..

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2017 01:07 PM | Show all posts

Jongkook skrg dh ada second theme song tuk dia "Gangsta Paradise"..
diakan ala2 "big boss" kt dlm RM tuu..lol

sayang betul Jihyo dgn Jongkook tak kena punishment.
harap sgt Jaesuk punya plan menjadii..
bukan apa predictable sgt asek2 org sama yg kena punishment..


Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 08:45 AM | Show all posts
clara_nur replied at 19-7-2017 12:58 PM
part Sukijn trick dia tarik nametag Jongkook pon kelakar..
pastu baru dia sedar dia kena tric ...

tulah, lambat baru dia sedar apa dah jadi haha
Kwangsoo mmg paling penat aku tgk, dia dok lari sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2017 10:15 AM | Show all posts
clara_nur replied at 19-7-2017 01:07 PM
Jongkook skrg dh ada second theme song tuk dia "Gangsta Paradise"..
diakan ala2 "big boss" k ...

lisa suka tul bila plan jae suk tak menjadi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049624s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list