JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
59778
View
835
Reply

ALL ABOUT VIETNAM ~ PART 15

[Copy link]

Author: nashrudean       Show all posts   Read mode

Post time 4-5-2017 01:58 PM | Show all posts
Ariani pun dah ada? Huaa siapa ada pegi mohon survey heeee
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2017 11:04 PM | Show all posts
Salam, hr tu pergi menyesal x beli banyak2 tudung Ariyani & duck...

Hehehe ada  sape pergi nak tumpang beli.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 09:11 AM | Show all posts
wow infor menarik niiiii
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 01:53 PM | Show all posts
nak tnyer kat uols.. kat HCM ade choice banyak ker kalau nak cari kain satin kosong?
ker better kat bandung..
mohon penjelesan kat seniour2 yg selalu ulang alik pegi HCM ni..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
beli kat psr mlm NH rm25 je
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sorry bukan rm25 tp rm15
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-5-2017 06:04 PM | Show all posts
illa replied at 5-5-2017 05:08 PM
sorry bukan rm25 tp rm15

betul tu..
skrg tudung2 NH dan tudung corak2 skyscrapper + peta dunia semua tu bersepah dah kat Malaysia..no need to go to HCM pon..
dulu lain..skrg smua org dh mmpu g HCM..
so klu nk g HCM semata2 nk cari tudung2 tu rasa mcm tak berbaloi je..
tudung2 tu kalu kat Kota Bharu+Jln Tar bersepah dah made in vietnam.
kecuali alang2 berada di sana ok la..
so klu uol g HCM..cari benda lain la...tempah baju je..sbb sana super murah.


Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 08:10 PM | Show all posts
nashrudean replied at 5-5-2017 06:04 PM
betul tu..
skrg tudung2 NH dan tudung corak2 skyscrapper + peta dunia semua tu bersepah dah kat M ...

Tempah baju murah tu kat dalam ben tanh tu ker. Tak tua nak survey bila banyak sangat. Bulan Feb hari tu pergi, macam tak perasan pulak tudung ariani..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Vietnam mmg best kan... mcm2 produk boleh beli dgn harga murah
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
izan78 replied at 5-5-2017 08:10 PM
Tempah baju murah tu kat dalam ben tanh tu ker. Tak tua nak survey bila banyak sangat. Bulan Feb h ...

Tempah baju mmg cepat..ishh... bila la boleh pegi lg
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 01:06 AM | Show all posts
watachiwa replied at 4-5-2017 07:34 AM
Rohani ni mmg agak pricey siket tapi quality not bad. kalo tdg neelopak mmg i akan beli kat Musa K ...

Sorry lmbt reply you. Musa karem kt mana you? Area Malaysian street ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 01:08 AM | Show all posts
nashrudean replied at 4-5-2017 10:03 AM
Kedai Wy & Rine area2 malaysian street jgk.

Noted. Dah masuk dlm itinerary aii. Thanks tt
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 01:10 AM | Show all posts
newana replied at 4-5-2017 11:47 AM
kedai biasa jahitan kat tepi tu claim biasa je.. pastu warna tak se-bridge rohani...

duck kedai ...

Kiranya jahitan kt rohani tu mcm yg ori ke? Ai tk tahu jahitan eye lashes tu cmne
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 03:22 PM | Show all posts
kernasayang replied at 6-5-2017 03:36 PM
Tempah baju mmg cepat..ishh... bila la boleh pegi lg

kawan aku tempah dkt sana menyesal weh. dia jahit buruk gila. kalau boleh jgn tempah sehari seblm balik sbb nanti dia buat cincai2
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 7-5-2017 03:22 PM
kawan aku tempah dkt sana menyesal weh. dia jahit buruk gila. kalau boleh jgn tempah sehari seblm  ...

La ye ke.. aku punya baju.. cantik pulak. Aku tak tempah kat market..aku mmg cari kedai dkt2 hotel
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 08:47 PM | Show all posts
kernasayang replied at 7-5-2017 07:50 PM
La ye ke.. aku punya baju.. cantik pulak. Aku tak tempah kat market..aku mmg cari kedai dkt2 hotel

then u are the selected lucky ones kot. habis 4set baju vietnam silk
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 7-5-2017 08:47 PM
then u are the selected lucky ones kot. habis 4set baju vietnam silk

Maybe


Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 10:28 AM | Show all posts
hana_hana79 replied at 4-5-2017 11:04 PM
Salam, hr tu pergi menyesal x beli banyak2 tudung Ariyani & duck...

Hehehe ada  sape pergi nak tu ...

meh.. aku nak gi...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 11:31 AM | Show all posts
Queenmastani replied at 7-5-2017 01:10 AM
Kiranya jahitan kt rohani tu mcm yg ori ke? Ai tk tahu jahitan eye lashes tu cmne

Ni berkat i tnye incik google... mmg mcm tu yg i tgk aritu kat rohani...
Duck eyelash.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2017 09:13 PM | Show all posts
newana replied at 8-5-2017 11:31 AM
Ni berkat i tnye incik google... mmg mcm tu yg i tgk aritu kat rohani...

Kalau dah gini jahitan dia mg mcm ori laa..yeayy.. thank you.. tak zabarnyee i nk borong duck
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045694s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list