Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
9368
View
197
Reply

ALL ABOUT VIETNAM ~ PART 15

[Copy link]

Author: nashrudean       Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2017 01:04 AM | Show all posts
hanydean replied at 19-5-2017 08:35 AM
tudung lopa kat pasar malam ada yg rm10-15
kalau beli kat kedai kain yg berkualiti harga dlm RM20 ...

Tq..tq for the info. Plannye mg nk pg rohani pon nk beli duck .Customers ai ni fussy nk sejibik sejibon.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:48 AM | Show all posts

hi cik @cicicumel , boleh closeup ke image tu sbb tak clear..tak nampak pula
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:52 PM | Show all posts
Queenmastani replied at 20-5-2017 01:04 AM
Tq..tq for the info. Plannye mg nk pg rohani pon nk beli duck .Customers ai ni fussy nk sejibik  ...

Boleh jual kat I duck plain?
Thanks
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bbalik replied at 12-5-2017 09:03 AM
korang h hcm naik airlines apa?
cm mahal jek

bbalik..awak search airlines ape??
sy nk pg tgh bulan 10..
pegi naik air asia 110
balik naik malindo 213 (free luggage 30kg)..ok la..range harga dlm rm330.. acceptable lg..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2017 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ade sape2 yg boleh bg info, prada lace berapa yer skrg kat cna..baru2 ni tgk Vietnam lace pun cm cantik jer..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 08:45 AM | Show all posts
bila tau duck masuk vietnam rasa mcm nak repeat vietnam lagi sekali.. pergi bulan 2 aritu takde lagi duck disana.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2017 09:34 AM | Show all posts
sara_thrash replied at 22-5-2017 08:45 AM
bila tau duck masuk vietnam rasa mcm nak repeat vietnam lagi sekali.. pergi bulan 2 aritu takde lagi ...

i baru balik semalam, memang bersepah duck ngn ariani, tp entah kenapa i tak de la minat sgt, bli tudung lopa je
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 03:46 AM | Show all posts
uda replied at 20-5-2017 09:52 PM
Boleh jual kat I duck plain?
Thanks

Bole you. Anything will update u yee. Ai pg hari rabu ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2017 09:54 AM | Show all posts
Queenmastani replied at 23-5-2017 03:46 AM
Bole you. Anything will update u yee. Ai pg hari rabu ni

Nanti PM I tau.
I nak duck scarf yg macma ori tu, yg ada jahit mata lalt kat tepi.

Thanks
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 09:55 AM | Show all posts
uda replied at 23-5-2017 09:54 AM
Nanti PM I tau.
I nak duck scarf yg macma ori tu, yg ada jahit mata lalt kat tepi.

Ok you..mg ada jahitan hem tu..nk attach pic tk lps lak server apa ntah dia cakap
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 12:06 PM | Show all posts
Queenmastani replied at 25-5-2017 09:55 AM
Ok you..mg ada jahitan hem tu..nk attach pic tk lps lak server apa ntah dia cakap

Jangan lupa jual kat I tau

Thanks
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2017 03:31 PM | Show all posts
Queenmastani replied at 25-5-2017 09:55 AM
Ok you..mg ada jahitan hem tu..nk attach pic tk lps lak server apa ntah dia cakap

i nak kirim jugak boleh?? plz2

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2017 01:35 AM | Show all posts
sara_thrash replied at 25-5-2017 03:31 PM
i nak kirim jugak boleh?? plz2

Bole you..bg gambar esok i cari. Cnfrm sblm 11 pagi jumaat ehh..pukul 1 dah nk gerak pg airport.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2017 01:35 AM | Show all posts
uda replied at 25-5-2017 12:06 PM
Jangan lupa jual kat I tau

Thanks

Check  pm you
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2017 11:16 AM | Show all posts
ruffeza87 replied at 22-5-2017 09:34 AM
i baru balik semalam, memang bersepah duck ngn ariani, tp entah kenapa i tak de la minat sgt, bli  ...

aku pon kurang minat ngan ariani n duck..satu harga mahal...n kualiti tak same ori...

tp kalau nilofa tu mmg lebih kurang sgt kualiti nye
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2017 04:50 PM | Show all posts

uu..lupa laaaa...

ade lebih x?

i nk color white pure white satin silk eh klu ade...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2017 09:39 AM | Show all posts
my kazen baru balik dari hcm
dia ckp kedai byk tutup..tapi dia sempat pergi kedai rohani borong duck dgn ariani
dia ckp time puasa ni x ramai org msia ke sana so kedai byk bg diskaun
dia borong backpack dan handbag buat berniaga hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2017 01:37 PM | Show all posts
opie5662 replied at 26-5-2017 11:16 AM
aku pon kurang minat ngan ariani n duck..satu harga mahal...n kualiti tak same ori...

tp kalau  ...

kannnnn exactly harga mahal plus kualiti dia mmg jauh beza sgt...sehelai ariani duck bley dpt 2 nelopak
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2017 01:42 PM | Show all posts
hanydean replied at 29-5-2017 09:39 AM
my kazen baru balik dari hcm
dia ckp kedai byk tutup..tapi dia sempat pergi kedai rohani borong duc ...

memang gitu uols time bulan pose...last year pegi bulan pose mmg sunyi sepi plus susah plak tu nak cari makan...kedai banyak tutup...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2017 11:18 PM | Show all posts
ruffeza87 replied at 29-5-2017 01:37 PM
kannnnn exactly harga mahal plus kualiti dia mmg jauh beza sgt...sehelai ariani duck bley dpt 2 ne ...

ade jugak nampak ariani yg cantek...siap eyelash..n kualiti pon best...tp harga dlm 45-50...kalau kate nk jual, takkan nk jual 60...kalau jual 80-90, baik org beli ori...sbb kalau time sale ade yg boleh dapat 2 seratus atau sehelai 70-80....kalau nk pakai sendiri ok la kot...tp kalau aku, baik beli ori terus...hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 01:24 AM | Show all posts
mel18 replied at 26-5-2017 04:50 PM
uu..lupa laaaa...

ade lebih x?

Plain byk habih la you.. i borong duck kalei & LE. Dekat rohani dia jual duck LE mahal. Kan main lgk dia.





Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2017 01:34 AM | Show all posts
N17 replied at 12-5-2017 08:43 AM
Salam. Kami masih di Ho Chi Minh City. Dah nak balik petang ini.

Saya nak maklumkan kena tipu ole ...

You..i hampir ditipu gn kedai 323 ni. Aritu lupa nk ss yg u bgtau kedai no ni penipu. Balik hotel bila buka forum tgk statement u kedai 323 ni penipu trus berderau darah. Luckily me after made a payment i cepat2 keluar pintu yg terdekat dgn kedai dia nk cari landmark dr luar. I order kain skali gn tempah RM250, janji pagi jumaat hantar pukul 10. Pukul 9.30 i dah pegi kedai dia. Nmpk je i trus tarik tangan i pg tempat tersorok sket nk bg refund. Tahu plak malu kt seller lain. Dia ckp design i buat tu tailor kata tk cantik. Kalau nk buat satu layer br cantik tp tailor tk brani nk buat sbb janji nk 2 layer. Alasan tk munasabah langsung. Mls nk bertekak sbb ai nmpk owner tu kecik besar kecik besar je nk jerit kt dia. Pikir tempat org je. Thanks for your info.

Kedai 323 Bieh Loan PENIPU!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2017 11:02 AM | Show all posts
sesape nak duck scarf bleh pm I (my kazen jual)
dia ada stok KLCC black 2pcs, ash blue 2pcs, pastu world map lilac 1pc, lilac 1pc
beli kat kedai rohani katanya
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2017 11:01 AM | Show all posts
Assalam semua,

Saya nak g vietnam 6/6 sehingga 9/6
bukan nak shopping sangat pun, anak ada game kat sana
1st time nak g Ho Chi Minh ni

pergi dengan asben n anak umur 4 thn
duduk Blessing 1

Nak tanya sikit/ nak confirmkan info yg saya baca

1. Mineral water nk beli kat mana murah? brp harga standard mineral water kt vietnam
2. internet simcard better beli kat mana?
3. Bus dr airport ke hotel, naik bas no  1, 109,152 ( ramai yg rekemen bus no 1)
kalau nk confirmkan dgn bus tu cakap 'BEN TANH' ke? or naik je terus
4. Kalau naik teksi cari teksi VINASUN
5. Passport jangan bagi hotel simpan, sorok je dlm bilik,  jln2 bawak copy je. Betulkan?
6. Kedai makan cari kedai makan AMIN, kedai makan Basiroh
7.better beli barang2 kat Pasar Malam lebih murah
8. Kene cuba Kopi Vietnam, harga RM3
9.Apa app UBER kat vietnam ye

Ada sapa2 pernah sewa motor kat Ho Chi Minh, ok ke?
Stadium tempat anak saya game tu lebih kurang 6-7km dr hotel, mungkin saya kene berulang alik dr stadium ke hotel sebb ada anak kecil, so plan nak sewa motor je, ke camne?

Tq semua


Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2017 11:58 AM | Show all posts
Umiryzaki replied at 1-6-2017 11:01 AM
Assalam semua,

Saya nak g vietnam 6/6 sehingga 9/6

i x rekemen u naik motor..sana motor adala raja jln raya...mcm semut.bahaya klu kita x biasa.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047125s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list