Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10015
View
125
Reply

Dipaksa bercinta, Artis pilih untuk keluar dari pengurusan

[Copy link]

Author: doktor_umum       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2017 01:00 PM | Show all posts |Read mode
Edited by doktor_umum at 19-6-2017 01:06 PM

Ini cerita yg baru iolls dapat.
artis wanita bertudung litup ini, skrg bukan lagi dibawah pengurusan yg penuh dengan kontroversi dan selalu acah acah alim itu
menurut sumber yg iolls dapat, punce sheolls keluar dari pengurusan tersebut ialah,
sheolls dipaksa untuk bercinta dengan artis lelaki lain, dan perlu meninggalkan artis lelaki sekarang.
selepas di selidik, sheolls mendapati, pihak pengurusan hanyalah ingin mengaut keuntungan atas percintaan paksaan mereka

ini bukannya kali pertama pengurusan tersebut memaksa artisnya bercinta demi populariti dan melariskan artis tersebut
skrg pun artis lelaki di bawah pengurusan yg sama, tengah bercinta dengan pasangan heroin nya

klu : ig profile dah tukar contact
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh my kenapa langsung x boleh relate siapa niiii :zz:zz
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:02 PM | Show all posts
siapakahh??
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:04 PM | Show all posts

yang pasti bukan shahir khensss
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
adakah si mira filzah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira filzah?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:08 PM | Show all posts
Retis betudung - Hajah, Emma, Fatiya, Izreen, ... aiya sape lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:09 PM | Show all posts
Antara Mira Filzah atau si Emma nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:12 PM | Show all posts
MF lettew.

skrg pun artis lelaki di bawah pengurusan yg sama, tengah bercinta dengan pasangan heroin nya


Obvious sangat clue atas ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:13 PM | Show all posts
deebiz14 replied at 19-6-2017 01:09 PM
Antara Mira Filzah atau si Emma nih

Iols pun speku antara dua orang ni jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:14 PM | Show all posts
fatiya latip - jul ripin - zehra mcWil?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:14 PM | Show all posts
sapapaaaaaaaaa artis laki tue sapa..emma kembong ker
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 19-6-2017 01:24 PM

Rase cam tau je sape tapi rase je la..sbb spekuan TT ni selalu there's a story behind a story...bace boleh, pastu nk kepastian, pg selidik sendiri   

Tapi kalau dipaksa bercinta..ade lagi ke yg acah2 kene paksa walhal kalau itu theyolls sendiri yg nk bercinta.. tp klau mereka hidup bahagia ever after and both rezeki masuk mencurah curah , why not TT..lagi2 kalau pasangan sama sedap mata memandang, rezeki jgn ditolakkkkk deknonnn..lol..am i right TT ?  
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Penonton pun boring berlakon je bercinta..berlakon je bersayang2..tk semua leh diterima kecuali peminat yg terlalu fanatik shj mengharapkan psgn tu betul2 bercinta.....bgs artis ni tknk mabuk ngan cinta palsu n menipu peminat....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:16 PM | Show all posts
iols speku MF..dipaksa bercinta dgn BA..tapi BA dah ada gf pun..tapi tu cerita lama..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:16 PM | Show all posts
iolss speku MF
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Emma ke?dipaksa utk meninggalkan Kamal deli?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:18 PM | Show all posts
d_dalia replied at 19-6-2017 01:16 PM
iols speku MF..dipaksa bercinta dgn BA..tapi BA dah ada gf pun..tapi tu cerita lama..

BA?ben amir ka?ka ben ali?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:20 PM | Show all posts
d_dalia replied at 19-6-2017 01:16 PM
iols speku MF..dipaksa bercinta dgn BA..tapi BA dah ada gf pun..tapi tu cerita lama..

sape plak BA ni? x dapek nak digest puasa2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dpt info dr sumber dalaman bkn MF.. org lain kot.. so.. sape yg sama pengurusan dgn hero yg bercinta dgn heroin tu??
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 19-6-2017 01:20 PM
sape plak BA ni? x dapek nak digest puasa2 ni

Ben ali.. kata kena kenen2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu sgt tt ni xhabis2 nak bwk citer hal yg ada kena mengena ngan si FA n management FA

Meols dah naik bosan plak bace gosip dr retis yg sama je kat bodgos ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 19-6-2017 01:15 PM
Rase cam tau je sape  tapi rase je la..sbb spekuan TT ni selalu there's a story behind a story. ...

Adudududuraaaa siapakahhh      
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aduradura at 19-6-2017 01:30 PM
DahliaTan replied at 19-6-2017 01:25 PM
Adudududuraaaa siapakahhh


Chuolls cuba bukak profile TT, benang2 yg TT ni penah bukak, seme pasal artis lelaki ni & his management   kte pun tgh fikir, kenapa TT sayang sgt dgn artis lelaki ni... hebat lelaki ni, iolls dari dulu tertanya2 ape kehebatan lelaki ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2017 01:30 PM | Show all posts
tt ni msti geng lobatak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051190s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list