Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10741
View
2482
Reply

PRODUCE 101

 Close [Copy link]

Author: syue86       Show all posts   Read mode

Post time 17-8-2017 05:46 PM | Show all posts
I tak tengok sgt pd101 yg girl punye..tgk kat tv sikit tapi tak berminat nak amik tahu lebih2..tapi yg lagu Don't matter tu I suke..

baru ni duk tengok cite SCHOOL2017..ade kim sejeong..pastu baru rasa nak tengok MV I.O.I.tapi dua lagu je la yg suke.. VeryVeryVery dgn Whattaman..pastu tengok MV group yg ade budak I.O.I ni.. I rase PRISTIN je la yg paling menarik macam tersuka plak tengok Nayoung..muka Stone tapi body lawa ..boleh la nak jadikan inspirasi nak dpt body macm tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-8-2017 06:08 PM | Show all posts
sukebintang replied at 17-8-2017 05:46 PM
I tak tengok sgt pd101 yg girl punye..tgk kat tv sikit tapi tak berminat nak amik tahu lebih2..tapi  ...

2 lagu tu sedap kan?
tp Whattaman bukan sume ade xsilap
nayoung tu muke ya ampunnn kejung!
tp body mmg hot la n bila rap best gak
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 10:27 PM | Show all posts
sukebintang replied at 17-8-2017 04:23 PM
alahai fan snsd ni pun..tak kan la tak tau..kalau vote sikit je kot markah amik..
lagi pelik ka ...

Kannn. Anyway calon untuk menang harini GFriend ngan wanna one so diorng tak boleh nak kata apa la
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 10:32 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sukebintang at 17-8-2017 10:49 PM
syue86 replied at 17-8-2017 06:08 PM
2 lagu tu sedap kan?
tp Whattaman bukan sume ade xsilap
nayoung tu muke ya ampunnn kejung!


Yela...Baru perasan Whattaman tu tak semua ade...lagu veryveryvery tu JYP buat..patutla catchy..

Nayoung tu leader..patutla iols tersuke tengok sheols..
I selalu tertarik dekat leader group takpun member yang suara sedap..tak kisah la hensem ke tak or cantik ke tak..huhu.. tak tahula kenape..
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2017 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Telolet replied at 17-8-2017 10:27 PM
Kannn. Anyway calon untuk menang harini GFriend ngan wanna one so diorng tak boleh nak kata apa la ...


Tahu.. I duk tgk live mcountdown td..sbb nk tgk nuest w perform..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 08:28 AM | Show all posts
sukebintang replied at 17-8-2017 09:45 PM
Tahu.. I duk tgk live mcountdown td..sbb nk tgk nuest w perform..hehe..

dasattt siap tengok live lagi
handsomenya la ong & minhyun jadi mc harini  
walaupon ong tu selalu masuk air

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 09:21 AM | Show all posts
Gigih iouls menghadap weekly idol malam tadi. Anak meouls sampai pelik sebab mak dia dok gigit2 bantal malam2. Level fangirling iouls pada Daniel meningkat 200%
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 09:50 AM | Show all posts
azimodin replied at 18-8-2017 09:21 AM
Gigih iouls menghadap weekly idol malam tadi. Anak meouls sampai pelik sebab mak dia dok gigit2 bant ...

dh knp smpai gigit bantal..
iols pn pelik jugak klu nmpk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 09:50 AM | Show all posts
sorg lg yg kat n rupa iras artis Kim Sangbin ala2 Daesung Big Bang
die ni dpt A kan tp kesian la voting rendah plak
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 09:54 AM | Show all posts
syue86 replied at 18-8-2017 01:50 AM
dh knp smpai gigit bantal..
iols pn pelik jugak klu nmpk

Sebab klakar nak2 masa yang rewrite profile tu. Jisung dengan Ong kemain lagi tunjuk skill variety. Kalau x gigit bantal confirm keluar gelak mak lampir meouls. Dah la malam jemaat, takut jiran iouls berzikir ketakutan
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 10:05 AM | Show all posts
azimodin replied at 17-8-2017 09:51 AM
Iouls harap lepas wanna one dia boleh debut solo/dua sebab xramai trainee yang "mantop" seperti he ...

MMO trainee nmpk mcm sepesen jugak dgn daniel..jisung je nampk out of place sikit sorry to jisung sbb rase die mcm tak sesuai sgt dgn idol group ni..tapi sesuai la kalau variety show..mane tahu boleh jadi mcm kwanghee kan..
tapi jisung ni mmg bakal kene masuk army je leps wanna one nnt




tumblr_op3drcOcTy1s3zc3io1_1280.jpg



jo jinwoo ni..hensem la jugak...suara pun sedap..perasan die mase nyanyi If its you..muka die ade iras pelakon song seung hoon

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d73.jpg
8ca9b0781b3b1e3e976abf76cd6d04920e6c7c72_hq.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 10:14 AM | Show all posts
azimodin replied at 18-8-2017 09:54 AM
Sebab klakar nak2 masa yang rewrite profile tu. Jisung dengan Ong kemain lagi tunjuk skill variety ...

igtkan kerembesan tidak bertepi..hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 10:16 AM | Show all posts
sukebintang replied at 18-8-2017 10:05 AM
MMO trainee nmpk mcm sepesen jugak dgn daniel..jisung je nampk out of place sikit sorry to ji ...

jinwoo muka cm tua
eh tp knp si mamat N Flying tu dh g army ek?

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 10:16 AM | Show all posts
syue86 replied at 18-8-2017 02:14 AM
igtkan kerembesan tidak bertepi..hahahaha

Haip, walaupon iouls fangirl tegar idok le iouls kerembesan sebergitu sekali.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 10:19 AM | Show all posts
azimodin replied at 18-8-2017 10:16 AM
Haip, walaupon iouls fangirl tegar idok le iouls kerembesan sebergitu sekali.

alhamdulillah syukur
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 10:23 AM | Show all posts
fun fact..
group boys in love 2 ni kan..mula2 dieorg plan nak amik lagu replay"nuna namu yeoppo" tu dieorg siap nak avoid lagu BIL tu
mcm tak boleh nak byangkan plak..sbb dieorg semua ni manly



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 10:25 AM | Show all posts
sukebintang replied at 18-8-2017 10:23 AM
fun fact..
group boys in love 2 ni kan..mula2 dieorg plan nak amik lagu replay"nuna namu yeoppo" tu ...

bhahahaha lawak ah diorg nye nk avoid
tp ade a few ms position evaluation aku rs lg best dr grup kekonon femes
mcm daehwi nk buat grup avengers tp xbrp mjadi mcm female version
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 10:29 AM | Show all posts
syue86 replied at 18-8-2017 10:16 AM
jinwoo muka cm tua
eh tp knp si mamat N Flying tu dh g army ek?

umur die dh 26 dah pun

yg hoe sung tu bagus la pergi awal army..dieorg mmg patut pegi se awal umur 18/19 mcm tu..ni yg pelakon2 dgn idol2 yg selalu tangguh army
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 10:32 AM | Show all posts
sukebintang replied at 18-8-2017 10:29 AM
umur die dh 26 dah pun

yg hoe sung tu bagus la pergi awal army..dieorg mmg patut pegi se  ...

ooo...aku asik lupa umur2 diorg
tp die tu mmg nyanyi xbuka mulut besar2
baru2 ni dlm Taxi sm gak xbuka mulut
knp la cikgu xtegur lg skali..hahaha
tp aku geli yach yg die pkai suar ketat
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 10:37 AM | Show all posts
syue86 replied at 18-8-2017 10:25 AM
bhahahaha lawak ah diorg nye nk avoid
tp ade a few ms position evaluation aku rs lg best dr grup  ...

haha..tu la..tak igt bace sape punye interview..lupa nak save..pastu dieorg ade bukti lgi yongguk mmg ambik card lagu replay tu
dieorg nak avoid sebb kbyakkn member group tu tak tahu lagu. tu..kang dongho pun tak familiar dgn lagu BIL tu

netizen korea pun duk kutuk group daehwi tu..katenye "avengers" la konon.. ..sepatutnye dieorg yg kene amik lagu Replay tu..menang pun sbb semua popular dlm tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 10:39 AM | Show all posts
syue86 replied at 18-8-2017 10:32 AM
ooo...aku asik lupa umur2 diorg
tp die tu mmg nyanyi xbuka mulut besar2
baru2 ni dlm Taxi sm gak ...

yg 26 tu jinwoo tu

yg member NFLYING tu 23

tak perasan plak pasal seluar die tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 10:40 AM | Show all posts
sukebintang replied at 18-8-2017 10:37 AM
haha..tu la..tak igt bace sape punye interview..lupa nak save..pastu dieorg ade bukti lgi yongguk  ...

kan?aku rasa dongho sexy bandit nye grup jauh lg best dr avengers team tuh
mmg manly habis aku tgk diorg n energetic...tu antara grup yg aku kecewa x menang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2017 10:41 AM | Show all posts
sukebintang replied at 18-8-2017 10:39 AM
yg 26 tu jinwoo tu

yg member NFLYING tu 23

ooo...jinwoo 26..kekeke
yeosung 23 kan?
ni die pkai ms lagu Infinite tu
siap cikgu suh die betulkan suar tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2017 10:45 AM | Show all posts
Edited by sukebintang at 18-8-2017 10:53 AM
syue86 replied at 18-8-2017 10:40 AM
kan?aku rasa dongho sexy bandit nye grup jauh lg best dr avengers team tuh
mmg manly habis aku tg ...

perfomance tu antara perfomance yg I selalu tengok
tgk perfomance yg BTS pun..I prefer yg dieorg ni punye lgi..

ok.. dah jumpe bukti

DGM0o0DUAAQSK9r.jpg

dieorg siap edit gambar

DGM0o0JUwAAtQFG.jpg

interview

DEXNTSVVwAA760J.jpg DEXNUIcVwAU824b.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053073s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list