Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
763
View
18
Reply

Lebih 43 Juta Tontonan Dalam Sehari, Video Muzik Taylor Swift Pecah Rekod YouTube

[Copy link]

Author: CARI-LTS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-9-2017 10:06 AM | Show all posts |Read mode







Video muzik single terbaharu buat penyanyi sensasi Taylor Swift 'Look What You Made Me Do' berjaya mencipta sejarah baharu dalam dunia YouTube.


Memetik laporan majalah hiburan antarabangsa Variety, video muzik tersebut bukan sahaja meraih lebih 43 juta tontonan dalam tempoh 24 jam pelancarannya, malah mendapat tontonan sebanyak 73 juta hanya dalam masa tiga hari.


Menurut YouTube, video penyanyi berusia 27 tahun itu menewaskan jumlah tontotan 36 juta yang dicatatkan penyanyi Korea Selatan, Psy menerusi lagu 'Gentleman' pada 2013.


Biarpun video itu dilaporkan menerima pelbagai kritikan daripada peminat dan media hiburan sejak ia dipersembahkan pada Anugerah Video Muzik MTV pada Ahad lalu.


Namun menurut YouTube video muzik itu secara purata mencatatkan 30,000 tontonan setiap minit dalam tempoh 24 jam pertama dan mencecah lebih tiga juta tontonan setiap jam.- CARI

Add Image Caption Here



Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
1st time dengar rasa biasa je lagu ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
xsuka lagu ni. tp gigih tgok kat utube sbb "taylor swift", lagu ni mcm xada yg menarik pun mv dia pun sama. .hampa {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols view mv ni pon pasal ada up kt trending videos.. Lagu nya so so sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap lagu ni..i prefer TS drpd katy perry bagai tuh
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape yg die nk cube smpaikn dlm lagu ni? No more old Taylor swift yg ala2 girl next door kah?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 10:16 PM | Show all posts
🃏GAME MENU🃏
♠Crown♠
♥SCR888♥
♣LPE♣
♦SUNCITY♦
♠New Town♠
♥Joker♥
🚨24 Hours CUSTOMER SERVICES
🚨 💯% Trusted Company
🚨💯%Cash out
🚨Min top up 20
🆓Every deposit (10%~20%) free bonus
♠🎲♥🎲♦🎲♣🎲
📲customer servise contact
📞WhatsApp:0104218146
🆔Wechat :al-win888
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
yeah TS r back
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2017 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Best jah lagu ni. I is suka. Jauh tertinggal swish2 katy perry kat belakang ye sis. Kau sapa kekdahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
I pun prefer TS dari KAtty perry.. walaupun orang kata ts problem tapi dari segi lagu, rupa dan suara... i suka ts

Btw, belum play lagi lagu ni. Anak tengah tidoq
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2017 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
oklah not bad. so apa feedback kanye and wife?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2017 10:17 PM | Show all posts
I like the song but i hate the video. Nothing new pun video tu. Lirik kata old Taylor is dead segala tp aku rasa same old same old je. Aku ingat dia nak jd modest sikit tp msh bitchy as always
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 12:02 PM | Show all posts
Ok je not bad, tapi biasalah kuasa fanatic fans dan marketing team dia pun main peranan sama tu yang jadi berpuluh juta jumlah tontonan
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 02:39 PM | Show all posts
I antara penyumbang yang 43 juta tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi iolss lagu 1st ni kureng sket. Yg 2nd lagi best. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 12:27 AM | Show all posts
mieymiey replied at 6-9-2017 02:39 PM
I antara penyumbang yang 43 juta tu

Hurm same laa kita.
Mula2 dgr mcm bese2 je.tp lama2 mcm best pulak.
Dont care laa lagu ni TS nk kutuk sesapa secara halus.xde kene mngena dgn kita.
So just enjoy the song cukuplah.bukan susah nak hepi.eh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 12:34 PM | Show all posts
Tak suka Taylor but I like this song
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2017 07:59 AM | Show all posts
kisahkeaku replied at 8-9-2017 12:27 AM
Hurm same laa kita.
Mula2 dgr mcm bese2 je.tp lama2 mcm best pulak.
Dont care laa lagu ni TS nk  ...
bukan susah nak hepi.eh.
Amboi
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2017 12:23 PM | Show all posts
i prefer "ready for it" lg catchy. 1st dgr lwymmd ok juga tp after dgr 2nd single i prefer yg tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056572s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list