Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1182
View
17
Reply

Bawa Sekeluarga Bercuti Di Resort Ini, Dalam Bandar Je Tapi Persis Di Tepi Pantai!

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-9-2017 05:53 PM | Show all posts |Read mode
Tiada masa bawa keluarga bercuti jauh? Apa ada hal kan?


Sekarang makin banyak resort yang dibina dalam bandar. Suasananya? Tak kalah dengan resort tepi pantai. Serius!


Seperti Kinrara Resort ini yang terletak di Puchong sahaja. Memang dekat sahaja di Lembah Klang. Orang KL, Shah Alam, Subang Jaya, Cheras dan mana-mana pun senang nak akses ke sini.


Katanya, suasana persis di Port Dickson! Nak tahu apa lagi menarik di sini?


Lihat seperti di bawah ini:






Harganya? Sangat mampu milik. Tak percaya?









Nah, jika masih tak tahu ingin bercuti di mana..bolehlah datang bawa anak-anak ke sini. Pastinya tak mahu keluar kolam mandi tu nanti.


Bilik tak cukup? Jangan risau, ada 100 unit bilik di sini ditawarkan. Hebat sungguh! - CARI





























Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu diaaaa syoknya {:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:06 PM | Show all posts
Menarik juga..
Boleh dipertimbangkan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Best jgk kan...msti anak suka berenang2 niw..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 06:56 PM | Show all posts
tak banyk sgt kws santai2 .. cafe2 ke ...tak ada gmbr pun .... seronok lepak cafe santai2 ... layan bisnes online ....
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 07:20 PM | Show all posts
cantiknya... mcm banglo elite dkt Kiara Hills pun ada. Buat girls trip/weekend retreat pun best ni!
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2017 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dkt dgn rumah tp tak pernah amik tau mcm mana rupa resort ni. Cantik jgk rupanya tp ramai ckp makanan kurang sedap. Area tu takde port makan best {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo time ramai org jd x best dh kolam tu.. Mcm kolam belakang rumah jadinya..
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dh ramai sngt org nanti air tu dari elok jek cantik bersih mesti bertukar jd keruh mcm kubang kerbau.. aiyo ngerii!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 11:35 AM | Show all posts
huh ada gak pprt kat sana tu, campak baju kat beranda.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2017 11:59 AM | Show all posts
dah few times lepak resort ni. kalau tak ramai org mmg best. my advise .. mintak bilik yang mmg bukak2 sliding door boleh terus ke swimming pool. yang kalau dlm gambar 1st tu .. bilik2 belah kiri. bilik belah kanan ada pengadang. so nak ke swimming pool kena memusing sikit. tak boleh terus dari sliding door tu. but sayugia diingatkan... breakfast adalah sgt menyedihkan. sambal nasi lemak cair, porridge tawar dan tak ada variety in condiments. no egg station. food variety sgt limited. dah la area tu susah nak cari kedai makan best. ke mmg tak de kedai makan best.
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 12:33 PM | Show all posts
wahhh..bestnye.. bukak sliding door terus terjun kolam  
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2017 02:21 PM | Show all posts
Hmmm boleh dipertimbangkan lain kali
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2017 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
{:love{:love{:love
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 01:05 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 7-9-2017 12:28 AM
Kalo time ramai org jd x best dh kolam tu.. Mcm kolam belakang rumah jadinya..

harusla kalu da masing2 terjun ngan sluar jeans nya..baju kurung jubah warna warni nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 02:53 PM | Show all posts
pernah ke sini..rs macam biasa2 je..mcm apartment yg ada swimming pool.tp pool dia besar la
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2017 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya tempat ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2017 03:31 PM | Show all posts
dekat je tmpt ni ngan rumah ................
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053223s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list