Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
10283
View
123
Reply

Bekas suami Marissa Yasmin berputih mata

[Copy link]

Author: moksha       Show all posts   Read mode

Post time 14-9-2017 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dia kawin laki ni dl pun senyap2 je kan
Dapat jemputan ke wanita hari ini, dia dtg sorang, xnak tunjukkan rupa suami dia pun
Masa tu terpikir kawin dgn laki org kot dia ni
Masuk court nak cerai dl, br org tau rupa ex nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
jula7 replied at 14-9-2017 09:50 AM
dappp ex husb beliau ni nokk

Yang tua tu lah laki dia. Yang muda tu lawyer dia kot. Ke awak memang taste kat yang tua?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 05:18 PM | Show all posts
dari dulu lagi dia dah pegang watak mak2 yang anaknya kemain besar
masa tu ada article sebut dia umur 32.
muka dia very motherly kot. sebab tu tak dapat watak anak dara
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 05:18 PM | Show all posts
slavehunter replied at 14-9-2017 01:30 PM
Jam pun brand yang aku tak kenal.....lain la Rolex ker...Rado ker....berbaloi gak tuntut.

Nampak sangat sister yang pprt tak kenal jenama ia.. seakan bimbo pula
Btw laki beliau elok jah rupa paras, motif hadap marissa yasmin yang tak hot mana?
Saya paling tepuk tangan bila si norish karman kena cerai dek laki kaya, terus pergi shooting naik taxi. Itu lah hidup duk kikis reta jantan in the end nissan murano pun kena ambik balik. Perempuan sedeh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 05:20 PM | Show all posts
kodoksilver replied at 14-9-2017 02:47 PM
failkan nusyuz, maksudnya suami masih mahu isteri kembali taat pada dia.
.
kalau tuduhan curang ke ...

Kalau spouse ada contribution pada sesuatu reta, esp hartanah, kaviet kan sahaja sehingga urusan reta sepencarian selesai.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:01 PM | Show all posts
dia pun pernah jadi mak intan ladyana dalam jelatang
beza umo 3 tahun jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 14-9-2017 03:15 PM
Klu scandal...ada tdo2 sekali ir jz layan2 luaran je?

xtaw laa yg tu sistur, byk cerita yg iols dgr tp malas laa nak ckp. .haha, tp yg pntg duit masyuk. .eii, gila dia menyoping. .

brg semua branded beg, makeup, kasut, baju. .makan hati tgok, haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 14-9-2017 02:02 PM
bimbo & miskinnya sisthur..

So what? Tak pakai duit you pun kalau aku miskin.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkypetal replied at 14-9-2017 02:25 PM
Aiyo biar betul? IWC & Zenith tu mahal sisthur/bradahh.. Richard Mille or Patek Philippe kenal?

Of course la tau.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 14-9-2017 05:18 PM
Nampak sangat sister yang pprt tak kenal jenama ia.. seakan bimbo pula
Btw laki beliau elok  ...

Haa sis mengaku sis pprt....hanya layak pakai rolex jer.....dan juga bimbo.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 14-9-2017 05:20 PM
Kalau spouse ada contribution pada sesuatu reta, esp hartanah, kaviet kan sahaja sehingga urusan r ...

Pernah lawyer ckp personal caveat sometimes masalah and kena renew so susah nk monitor.

Tp kalau kahwin n simpan resit rasa mcm berkira sgt. mcm adakah u guys tau one day Akan cerai???
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
delia_ni replied at 14-9-2017 12:48 PM
laa baru 38.. berlakon da jadi mak2.. mak zul arifiin lak tu... dlm titian kasih.. pastu mak aurora  ...

Titian cinta la sis..
tu lahh.iollss pun terkejut tgk dia jd mak ZA. pastu dian p.ramlee jadi nenek zul
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:09 PM | Show all posts
kechikchomel replied at 14-9-2017 08:00 PM
Titian cinta la sis..
tu lahh.iollss pun terkejut tgk dia jd mak ZA. pastu dian p.ramlee jadi nen ...

jadi mak nabila huda dlm dendam aurora
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:14 PM | Show all posts
raradhia replied at 14-9-2017 10:29 AM
kwn iols noks jmp dato sabahan dekat stesen minyak time isi minyak, u ghaserrrr? dato tu bg busi ...

Kawan u tu isi minyak kat mana?
Ganja pun nak try isi minyak kat situ la.
Mana tau jumpa jugak dato yg boleh jadikan skandal


Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 14-9-2017 08:14 PM
Kawan u tu isi minyak kat mana?
Ganja pun nak try isi minyak kat situ la.
Mana tau jumpa jugak d ...

alaaa sis ganja ni, nak jgak. .HAHA

sis isi ja laa minyak kat mn2 sisturrr, pastikan kereta tu kereta sewa k. .kalau kereta sndri, xmenjadi! dato xlekat!

hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
milf sangat marissa yasmin ni tak kisah pun ambik watak mak2 padahal muda lg
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2017 09:12 PM | Show all posts
despicablyanon replied at 14-9-2017 07:34 PM
Pernah lawyer ckp personal caveat sometimes masalah and kena renew so susah nk monitor.

Tp kal ...

Kaveat tu jah lah utk stop dari ex spouse jual reta serta makan sorang. Walaupun ada tempoh.. saya lupa berapa bulan. Dahulu hampir berjaya nak beli rumah dari seorang janda, bila lawyer check status tanah di pwjabat tanah rupanya ex husband beliau kaveat kan siap2 supaya janda tu tak makan sorang. Terus urusan jual beli tak boleh proceed sbb status hartanah tu beku. Last month trserempak dengan beliau, tanya macam mna dgn rumah yang nak dijual tu, katanya utk tanak pening kepala jual murah2 below harga market kat ex dia jah. Serabut katanya sbb cerai ala ala gaduh xbaik macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ye ex husband nak balik. Bagi jelah ko hadap sangat reta tu buat apa. Tapi kalau dah bagi minta balik pun macam bengong.

Masa sayang bagi lah mahal mahal. Bila tak sayang semua tarik balik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 08:37 AM | Show all posts
kechikchomel replied at 14-9-2017 08:00 PM
Titian cinta la sis..
tu lahh.iollss pun terkejut tgk dia jd mak ZA. pastu dian p.ramlee jadi nen ...

hahaha... titian cinta.. titian kasih plak.. mandai2 jek tuko tajuk

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 11:27 AM | Show all posts
helokkkk dan sedapppp. tapi mampu ke nak jadi sugar daddy, jam pun nak amek balik walaupun rege 45k...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 11:50 AM | Show all posts
Marissa Yasmin nie name sebenar Mariam Binti Yaacob...lahir tahun 1976..bekas pramugari MAS..so skrg umur beliau 41 thn la
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 06:30 PM | Show all posts
acik acik acah2 terkejuttt pulokk si marissa ni pegang watak mak2 kpd hero2 yg dah 30an...late20s..

ayooo...baru nonton drama melayu kah?????

marissa ni antara yg menjadi rebutan okayhhh  di kalangan produser  sbb dia suka je pegang watak mak2 kpd hero2 yg tak jauh beza dr umur dia laa...haahaaa...

dari zaman jelatang lagi ...mak kpd intan ladyana ngan ryzal jaafar
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
helok benar laki ex marisa ni tp kedek
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2017 08:26 PM | Show all posts
tastynya bekas suami..apesallah pgi cerai..helokk banget...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2017 10:39 AM | Show all posts
hensem2012 replied at 15-9-2017 11:50 AM
Marissa Yasmin nie name sebenar Mariam Binti Yaacob...lahir tahun 1976..bekas pramugari MAS..so skrg ...

Yg ni aku rasa btl.. Sbb dl masa aku kja ia ni ada isi borg.. Dan nama dia kat situ mmg mariam.. Bkn marissa..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056267s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list