Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
2438
View
25
Reply

Macam Harimau Bintang Salji! - Netizen Kutuk Gaun Priyanka Chopra

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-9-2017 02:06 PM | Show all posts |Read mode
Lagi kisah ketika Anugerah Emmy baru-baru ini. Selain Nicole Kidman yang mencuri perhatian dengan mencium pelakon lelaki lain di depan suaminya, Priyanka Chopra turut jadi bualan netizen.


Pelakon terkenal Bollywood itu nampaknya kurang menyerlah dari segi pakaian di karpet merah Anugerah Emmy.


Ini kerana netizen menganggap dan menyamakan gaun yang digayakan itu seperti harimau bintang salji.


"Dengarnya ada harimau bintang salji di Los Angeles," tulis seorang netizen di Twitter.


Mungkin ia hanyalah satu daripada beribu komen yang terdapat di laman sosial, namun selepas itu ramai pula yang bersetuju dengan pendapat itu.






Melucukan juga ada yang mengatakan gaun labu Priyanka sehingga menyapu lantai seakan mempromosikan 'Swach Bharat Abhiyaan' iaitu kempen pemuliharaan kebersihan di India.


Pun begitu, para peminat ratu ini tetap memuji penampilannya yang dikatakan sebagai 'meletup' dan hebat.


Adakah anda bersetuju dengan pendapat netizen ini? - CARI









Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:08 PM | Show all posts
Betul la tu macam harimau bintang salji
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:18 PM | Show all posts
huhuhuhuhuhuhuhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk muka india dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh tidak... muka puteh leher hitam. Macam hijabis kat sini pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tebalnya makeup, nampak leher hitam pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 03:09 PM | Show all posts
wlapun bajunya x menarik

ala2 baju kurung moden sopan gitu

tp body sheols meletop dr pandangan sisi
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 03:45 PM | Show all posts
alaaa sopannyee

mcm pakai baju kurung moden je


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 03:55 PM | Show all posts
aduiiii..ni pesen kak melah caj 35inget  je upah jahit baju kurung moden
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 04:10 PM | Show all posts
macam baju kurung Che Ta je
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 04:33 PM | Show all posts
yenna ngan liplap2 xleh nak dipisahkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 04:35 PM | Show all posts
tp ok la sopan xde la teruk sgt
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 04:48 PM | Show all posts
Sopan ceq tgk
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MUA sheol lupa buh pondesen kat leher sheol
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 05:06 PM | Show all posts
mgkin dia kena dedahkan aset2 dia baru la mnyerlah gtewww
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 05:08 PM | Show all posts
kalau buang lengan tuh..nampk ok siket..ni nampak cam nak g kenduri je..hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat india kemain sexayyy, tapi pergi Emmy Award pakai baju litup kemain {:question
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sopannye bj dia....,
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2017 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam baju raya kat sini je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2017 06:56 AM | Show all posts
Kalau takyah ada salji yang meleret tu pun, iols rasa cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2017 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
less is always more priyanka
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2017 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
At least dia membalut aurat daripada gadis malaya datang sipadan acah2 babe pakai 2 piece tak padan dengan tiak hitam n celah kangkang hitam
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2017 11:01 PM | Show all posts
At least dia tak main bigo
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2017 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi keji netizen internasional membahan.. Takat  porumer apa lah sgt ye dak
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2017 01:58 PM | Show all posts
Memang tak cantik pun.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059357s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list