Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3220
View
14
Reply

Dapatkan Pulangan Tunai Berganda Di Cari@cashback, Jadilah Kaki Shopping Yang Bijak!

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-10-2017 11:42 AM | Show all posts |Read mode

Dapatkan Pulangan Tunai Berganda Di Cari@cashback, Jadilah Kaki Shopping Yang Bijak!






Cari@cashback adalah platform dagangan online untuk memberi ganjaran kepada ahli secara nilai tunai untuk setiap pembelian.


Lebih daripada 100 pakatan pedagang dalam talian utama program ini.




Bagaimana cara menjadi ahli :


Langkah 1: Daftar sebagai ahli.
Langkah 2: Klik pada ikon saudagar yang anda inginkan dari halaman Cari@cashback untuk berbelanja dalam talian anda.
Langkah 3: Nilai cashback akan dimasukkan ke dalam akaun Search@cashback anda selepas pembelian anda disahkan.
Langkah 4: Kumpulkan nilai tunai dan tebus wang tunai anda bila perlu.




Semasa Cybersales (9 Oktober - 13 Oktober 2017), selain tawaran lumayan, Cari@cashback juga menawarkan tawaran 2.25% sehingga 12.75% pulangan tunai.


Apa lagi yang anda tunggu? Daftarlah segera (klik di sini : cashback.cari.com.my)
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2017 03:13 PM | Show all posts
betul ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2017 03:16 PM | Show all posts
Boleh tahu breakdown % cashback for lazada item?
Sebelum ni guna shopback and quite rewarding belum setahun dah earn rm130+...
If better than shopback, I'll switch
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2017 03:27 PM | Show all posts
Edited by iloveyou at 6-10-2017 03:28 PM

dah register shopback & dh dpt dh duit. lagi byk korang spend, lgi byk dpt.
tp ni sama la konsep nye eh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2017 04:31 PM | Show all posts
neh apa barang??
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2017 04:54 PM | Show all posts
iloveyou replied at 6-10-2017 03:27 PM
dah register shopback & dh dpt dh duit. lagi byk korang spend, lgi byk dpt.
tp ni sama la konsep ny ...

sama konsep ni..
yang bestnye haritu masa shopback visa 20% promo...
shopping sakan

Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2017 04:57 PM | Show all posts
net_level replied at 6-10-2017 04:54 PM
sama konsep ni..
yang bestnye haritu masa shopback visa 20% promo...
shopping sakan

td tgk, kt shopback cm lagi tinggi sikit je dri cashback ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2017 10:04 PM | Show all posts
iloveyou replied at 6-10-2017 04:57 PM
td tgk, kt shopback cm lagi tinggi sikit je dri cashback ni

ye ke? electronic item dpt berapa %?
malas nak register dulu.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2017 08:25 PM | Show all posts
wow..nice...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:35 AM | Show all posts
WAHHHH....
nnt i try ler
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 11:29 AM | Show all posts
dh try shopback punya & dh dpt redeem cuma tempoh utk redeem tu pjg...ari tu buat booking hotel tru booking.com kena tggu 60 hari baru dpt redeem 9% cashback tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2017 09:46 PM | Show all posts
anyway sesape nak referral shopback boleh pm
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2018 01:50 PM | Show all posts
Ada jugak laman web macam https://iprice.my/ Diorang boleh bandingkan harga dan ada kupon-kupon tambahan. Jadi jimatlah banyak lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2018 04:52 PM | Show all posts
Pakai Voucher Lazada gan, biar dapat potongan harga
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2019 08:02 PM | Show all posts
Melawat kawasan yang telah diberi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116973s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list