Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8363
View
118
Reply

[KBS] The Return of Superman / Superman is Back (4th Nursery)

[Copy link]

Author: Star_el       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2018 04:57 PM | Show all posts
Star_el replied at 11-1-2018 03:49 PM
bwahahah tulah psl, dia dh merokok lama kot. Susah nak berenti, tp aku mmg xsuka rokok.
Bini dia  ...

tu lah..ai pn xbley ngan perokok
xmas is just a day - kata Kim Jong Kook
maybe appa sungjae pn rasa sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2018 05:11 PM | Show all posts
Star_el replied at 11-1-2018 04:44 PM
rasanya ye, tgk mulut dia pun tau dah smoking hahaha xhairan pun. 5 out of 6 jekki are smokers.

kesian appa.. dahlah suka minum.. kuat merokok plak tu.. semuanya anak sendiri yg bocor.. seungjae daebak.. preview latest kene lagi ayah dia suka minum... hahaha lawak giler... jadi diakuilah sifat negatif tu.. smpi anak sendiri dok ulang sebut... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2018 11:43 AM | Show all posts
lawak tgk seoun Nye prob solving
pkai spender je keliling kampus
sung jaeee knp ko nyanyi, klu buat ucapan best lg
kelakar tgk die tgantung tgk awan tu..siap giggle
appa daebak mmg bley blakon action, smart je aksi die buat
lohee byk mulut tp bosan je..asik2 mak ade..zzzzzzz...
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2018 10:27 PM | Show all posts
seungjae beraninya.... suka sggh dia berani betul....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 12:20 PM | Show all posts
baru nk bengang sbb ade mak rohee lg
rupanya dh last shoot..hahahahha
babai rohee!will missing u

William comeinyaaaa
behave je dlm flight siap tido
rsnya die mmg suke org usap pipi kot
smpai tlentok2 tido..hahahaha

sungjae...adeiii dh ade bilik baru ke?
tido lah ngn dooly tu ye..

seoun n seojun ya ampunnn
asik nau main top kan dh kena sorok..kekeke
lawak la pelawak tu plak kena myamar jd polis..kekeke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2018 12:27 PM | Show all posts
syue86 replied at 24-1-2018 12:20 PM
baru nk bengang sbb ade mak rohee lg
rupanya dh last shoot..hahahahha
babai rohee!will missing u

Tak ingat ni komen utk episod mana, tapi baru nak tulis sini lol!

Suara Eugene time jadi patung tu (eh ke ni ep sblm ni?) mcm suara Doraemon dulu2 XD
Rohee baru nak pandai cakap tunjuk keletah dia dah keluar lak haha

Sian dpt stokin happy gile!! Adoi terharu aku
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 12:29 PM | Show all posts
Star_el replied at 29-1-2018 12:27 PM
Tak ingat ni komen utk episod mana, tapi baru nak tulis sini lol!

Suara Eugene time jadi patung ...

haah sbijik cm doraemon dulu2
tu la rohee baru nk bcakap byk dh keluar
tp diorg ni boring asik indoor je shootnye
knp diorg keluar ek?appa mcm makin kurus
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-1-2018 02:09 PM | Show all posts
syue86 replied at 29-1-2018 12:29 PM
haah sbijik cm doraemon dulu2
tu la rohee baru nk bcakap byk dh keluar
tp diorg ni boring asik i ...

baca komen org sbb Ki appa dpt offer drama baru. Diet kot nk berlakon balik haha
Nanti diorg akan ganti famili baru tak?
Skg tinggal William, twins, Seungjae dgn 5 siblings kan
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2018 02:20 PM | Show all posts
Star_el replied at 29-1-2018 02:09 PM
baca komen org sbb Ki appa dpt offer drama baru. Diet kot nk berlakon balik haha
Nanti diorg akan ...

tak tgk lg episod baru..episod lama die xtnjuk new fmly
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 08:47 AM | Show all posts
masih xde new family lagi..
debar plak bila nmpk Kahi n noah
comelnya lahai die debab xhengat..hahaha
lawak tgk twins asik buat video call guna phone bese tu

5 siblings..emmm..rsnya jae ah, seol ah, seo ah yg ade bakat model
jae si emm kaku sgt..daebak lg lah slow hamat patut la ayh ko stress

William ngn appa aiyooo kemahen satu street ko mkn
hahaha..smpai sakit kaki bjalan..kekeke

seung jae si kreatif..hahaha
bagus la appa join skali
tp lepas ni kena buat pokok jelly plak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2018 11:34 AM | Show all posts
syue86 replied at 1-2-2018 08:47 AM
masih xde new family lagi..
debar plak bila nmpk Kahi n noah
comelnya lahai die debab xhengat..hah ...

Kahi tu nmpk garang hahaha tapi buat2 ceria XD

Rupanya Jae ah dgn Jae Si baru 11 tahun ek? Tapi nmpk cam dah remaja sgt.
Aku rs xbest je bila Jae Si ckp nk jadi model, sbb nnt org bg peluang sbb dia anak Lee Donggook lak haha jahat aku.
Tapi lawa-lawanya anak perempuan Dong gook.

Sam tu dok sumbat macam2 makanan kat William, aku yg ngeri.
Tapi bila dia masukkan dlm troli tu, xsakit ke bahu William terangkat gitu? Haha
William makin nmpk features korean dia. Tapi kesian lak tgk dia cam rindu kat mak dia.

Aku tak larat nak layan bebudak punya cite tbh. Pastu rasa cm lagi suka state facts drpd imaginasi melampau.
Dunia tak seindah fantasi, nanti kecewa lak bila dah besar dan berdepan realiti hahahaha.
Tapi Jiyong punya kerisauan pasal Seungjae ni ialah will he able to fit in with others?
Time buat intelligence test tu pun kan dia kata dia harapkan Seungjae average je, tak nak dia berbeza drpd org lain.
Kenapa? Dulu dia (Jiyong) ada masalah nak adapt dgn org lain ke sampai camtu sekali takut?
And yeay, ada garden patch kat rumah GoGo family haha, baru buat nampaknya.

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 12:35 PM | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2018 11:34 AM
Kahi tu nmpk garang hahaha tapi buat2 ceria XD

Rupanya Jae ah dgn Jae Si baru 11 tahun ek? Tapi ...


hahaha..akupn kelakar mmg cm pelik bila die ceria2 gitu

sbbslalu nmpk die garang time mgajar..hahaha



akusetuju je ngn ko..pn rasa xbest sbb rasa die cm xde bakat

yglain2 adik beradik die lg berbakat aku tgk..rupa pn..hmmm

lgsatu rasa colour rambut diorg buruk..huhu..mianne



hahaha..akuok je tgk tp risau takut william gemuk..haha

tkejutgak sam x mcm mak ayh skg yg itu ini xbley makan

haahnmpk ah features korean die..kecik lg kan die sure rindu

risaugak bab troli tu, igtkan die nk beli sling beg..hahaha



haah..adekahjiyong pn sekreatif cmtu dulu?

tpdek takut org pulaukan die, die jd stern cmtu

tpnaturally bebudak akn berubah pnye bila besar

hilangdh innonce diorg tu

Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2018 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2018 11:34 AM
Kahi tu nmpk garang hahaha tapi buat2 ceria XD

Rupanya Jae ah dgn Jae Si baru 11 tahun ek? Tapi ...

Ji yong takot seungjae berbeza dgn yg lain..skrg pon nmpk dia berbeza..yelah takot org x leh terima...adakah appa mengalami pengalaman yg sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-2-2018 03:09 PM | Show all posts
Jiyong!!!!
Bwahahaha macam2 dia dah buat dlm TROS ni XD

Tapi xleh blah dok tercabut segala benda dia, suara pun maleh nak sorok dr awal.
Aku rs cm Seungjae suspek tu dia, tapi pastu xsure.
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2018 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Seungjaeeee. cerdik nau budak ni. Awal2 lg dia macam dah macam saspek tu apak dia. You have dad's voice. Lol!

Masa jiyong punya gg palsu tercabut sebab makan aiskrim tu sweet je seungjae hembus jiyong pnya mulut.

Seungjae punya confession memang buat i tersentuh. Dia troll bapak dia selama ni sebab dia nak attention bapak dia je sebenarnya. Yelah, jiyong kan bz  memanjang. Kurang ada masa dengan dia. So maybe dia pkir bila dia troll bapak dia, dapat la dia attention dr jiyong. Jiyong plak jenis lembut. Seronok la seungjae kenakan dia.

Tp bila bapak dia 'dah balik', dia buat balik perangai dia tu. kelakar je.

Time sembang2 atas meja tu tetiba nenek tertinggal trace pulak. Seungjae cakap dia ingat yang tu dinosaur's bone.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 01:39 AM | Show all posts
seungjae.. knp cerdik sgt... banyak kali dia sebut helmoni suara mcm appa dia. yg lawak masa dagu jatuh boleh plak automatik seungjae  paling dkt ji yong helmoni. mmg mcm drama tp  realiti.. yang gigi tercabut tu.. kelakar giler.. haha.. terkedu seungjae. tak berkelip2 mata.. igt dia pasan dah appa. tp ji yong berlakon gigi dia patah.. cute gile di hembus dekat appa.. seungjae pnye empati n simpati tinggi betul. cerdik, empati, sosial, berani... mmg kalo seungjae takde lg dlm tros msti terasa gilerr.. sbb gelagat seungjae takde lagi budak2 tros lain boleh compete.. even triplet pon for me kalah dgn seungjae..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 01:42 AM | Show all posts
seungjae mmg pandai beraksi.. bila org tnye rahsia apa.. pandai je dia ckp berbisik.. banyak reaksi.. mggu lepas pon ujian kreativiti seungjae mmg cemerlang.. semua task  dibuat dgn jaya... heppi gile bile pokok coklat dia tumbuh.. siap peluk2 ayah dia.. siap ckp akan jadi kaya.. bisnes minded.. nak tanam pokok jelly plak lps nih.. aiyo seungjae... comel sgt
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2018 01:44 AM | Show all posts
indenial replied at 7-2-2018 11:04 PM
Seungjaeeee.  cerdik nau budak ni. Awal2 lg dia macam dah macam saspek tu apak dia. You have dad' ...

confession seungjae tu mcm org dewasa punya feelingkan.. budak umur mcm tu pandai troll.. siap kata saje je.. nak main2 ngan ayah dia.. pandai sggh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2018 08:37 AM | Show all posts
lonso replied at 8-2-2018 01:42 AM
seungjae mmg pandai beraksi.. bila org tnye rahsia apa.. pandai je dia ckp berbisik.. banyak reaksi. ...

kelakar gila tgk dia eksaited betul ada pokok coklat tu hahahaha
pastu tulah leh pk, nnt jd kaya XDpart dia ckp psl pokok jeli tu, aku dok pk, mesti jiyong dah rasa ah sudah, nk kena beli jeli banyak2 pulak pasni = ="
komen jiyong: dulu dia pk nk kawen dgn owner kedai cekelat hahahahaha

Aah, pandai kan dia mempermainkan perasaan org (esp appa), yg time atas stage tu pun, bila tanya apa kelebihan ayah dia, kemain dia buat2 pikir panjang XD
argh budak kecik ni!!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2018 08:40 AM | Show all posts
lonso replied at 8-2-2018 01:39 AM
seungjae.. knp cerdik sgt... banyak kali dia sebut helmoni suara mcm appa dia. yg lawak masa dagu ja ...

hahaha tulah lawak sume benda nak tercabut, nasib Jiyong pandai cover kata bandagela, gigi tercabutla hahaaku paling geram bila yg sorang acik tu p point out, tu ayah dia, pakai baju perempuan. Isy tak faham ke plan org tu!
jiyong dah dok laju2 nak blah dr situ dgn Seungjae
last time interview, kelakar Seungjae cakap ugly grandma wakakaka

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078570s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list