Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9139
View
208
Reply

Macam Mana Nak Naik Level?

[Copy link]

Author: whitelily97    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-6-2018 04:17 PM | Show all posts
mcm mana nak tengok point kena berapa utk sekian sekian level? nak pulun komen ni utk naik next level
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 12:23 PM | Show all posts
sama laa. lupa password old username. kena merangkak kutip point from zero
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2018 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Komen banyak2 kat bod epistemologi.  Momod seribulan tu rajin bagi tacang. Kalo tulis perkara2 yg bermanfaat, nanti ada la dia bagi 50,100.. Iols penah dapat tacang 200
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2018 11:13 AM | Show all posts
kalo rajin ko gi singgah semua thread. kalo malas, ko bukak lah thread yg mengundang byk reply org
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2018 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Payah betul nak naik level ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 05:17 PM | Show all posts
Gigih nak kumpul point
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2018 11:47 PM | Show all posts
AceHand replied at 9-3-2018 12:02 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Tak sama... Makeng banyak poing makeng jauh gab dia...

Woahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang lama dulu tinggi gak rajin buay post. Yg akaun ni jadi silent reader je.. tetiba banyak pulak thread berpagar... terpaksa bersuara..
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Level 2 baru, nak naik level 3. Becintaaaaa nak collect points
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Singgah jap kumpul point
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
iols pun nak jugakkk. gigih nak baca gosip vivy & gang fiena
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 01:48 PM | Show all posts
dotaqueen replied at 12-7-2018 11:23 AM
iols pun nak jugakkk. gigih nak baca gosip vivy & gang fiena

KANNN skali thread baru ada reading permission pulaakkss tak dapat nak mengisi masa lapang
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2018 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Plime replied at 12-7-2018 01:48 PM
KANNN skali thread baru ada reading permission pulaakkss  tak dapat nak mengisi masa lapan ...

Tu laaaaa sedih iols. Selama ni silent reader jee
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2018 08:33 AM | Show all posts
matcha4life replied at 12-7-2018 06:14 PM
Tu laaaaa sedih iols. Selama ni silent reader jee

ni semua penangan dakies dah pandai skodeng thread tu la punya pasal sampai terus ada reading permission
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Plime replied at 13-7-2018 08:33 AM
ni semua penangan dakies dah pandai skodeng thread tu la punya pasal sampai terus ada reading perm ...

tula pasal kann
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2018 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Plime replied at 12-7-2018 01:48 PM
KANNN skali thread baru ada reading permission pulaakkss  tak dapat nak mengisi masa lapan ...

Hahaha samalah kita. Nak jugak mengomen tapi pagar dah tinggi pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2018 11:37 AM | Show all posts
btw iols still tak paham, kalau Reading Permission 3 means kena naik level Junior 59-99 ke??

huwaaaa still long wayyyyy to goooo abis la basi sudah thread Tinvi iolss {:


Legenderer: 99999 - 999999
Emperor: 69999 - 99999
Master: 59999 - 69999
Superior: 49999 - 59999
Conquerer: 39999 - 49999
Warrior: 29999 - 39999
Fighter: 19999 - 29999
Challenger: 14999 - 19999
Defender: 9999 - 14999
Highlander: 6999 - 9999
Survivor: 4999 - 6999
Adventurer: 2999 - 4999
Honour: 1999 - 2999
Revolutioner: 999 - 1999
Pioneer: 799 - 999
Minder: 599 - 799
Keeper:  399 - 599
Senior: 99 - 399
Junior: 59 - 99
Beginner: 0 - 59
Troublemaker: -999999 - 0
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2018 03:06 PM | Show all posts
beshnye kalo lepas level 8
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2018 12:18 PM | Show all posts
hmm sedinya
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2018 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 7-12-2017 01:30 AM
Kau bukak thread yg panas mcm gossip ke or berita semasa ke. Confirm rate kau naik.. sbb kau banyak  ...

Kalau someone reply kita kat thread kit pun dapat point ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.560707s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list