JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1282
View
25
Reply

[Pelbagai] Mendalam...dont judge anyone from onesided story...

[Copy link]

Author: Clan204    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-1-2019 10:25 AM | Show all posts
iklan thailand mmg the best.
iols pun semakin tua ni semakin cuba nak memahami situasi orang lain
put my self into other people's shoes, so tak de lah nak judge sangat orang,
cuba nak bersangka baik,
risau jugak tiba-tiab aib kita pulak yg disebarkan padahal takde benda pun, tapi dah zaman viral ni apa benda sekali pun org nak viral..
tiba-tiab satu hari termengamuk marah anak, ada org viral, dah di cop nya kita ni mother from hell just because 5-10 saat org judge dari rakaman tu je.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 03:01 PM | Show all posts
jgn emo bila dgr one sided story being rational pls dgr dua2 br buat decision..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 03:40 PM | Show all posts
kepochi26 replied at 17-1-2019 02:01 PM
jgn emo bila dgr one sided story being rational pls dgr dua2 br buat decision..

Mendalamnya, darling
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 03:47 PM | Show all posts

hahhaha..indeed deep down from bottom of my heart
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 03:55 PM | Show all posts
kepochi26 replied at 17-1-2019 02:47 PM
hahhaha..indeed deep down from bottom of my heart

your my buddy
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 03:58 PM | Show all posts
iklan siam mmg semua berkualiti. Walaupun panjang2 tapi sangat bagus nilai2 yang diterapkan yang kita boleh hayati

Dengar sebalah pihak memang tak kan selesai masalah. Nak jadi pendengar yang baik, jadi judge yg bijak dengar lah daripada kedua2 belah pihak then decide. Kdg2 sebab dengar daripada sebelah pihak ni lah yang buatkan benda kecik jadi besar. pastu dia pulak yang jadi batu api...masalah org macam ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 03:58 PM | Show all posts

set buddy forever!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 11:13 AM | Show all posts
another fake profile fake name from pengecut...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku jenis tak mudah percaya apa benda berita belum sahih.. biasanya aku aahkan je..demi jaga ati org..nak nasihat serba salah..  tp netizen skrg over the limitla. Sick! Pathetic sangat..cuma dgn sekeping gambar..pastu dgn sumber artikel dr web2 blog2 yg tah pa pe terus nk viral nk screen shot pastu nmpk org pelik sikit viral.. takde moral betul..
4089ea9dcf2ed0347888a2a35c0e00b6.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Onesided story boleh membawa fitnah..so amal2kan la al kahfi.
IMG_20190211_194318.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043735s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list