Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
139409
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 2-12-2018 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
andromeda84623 replied at 30-11-2018 11:16 AM
Betul you.
Kokusen tu isu menantu and mak mertua dia lagi dahsyat
Pi bukak thread Just no MIL ka ...

Kokesen segala benda lagik dahsyat dari ummah nusantara. Witchraft, voodoo, satanic worship segala jauh lebih teruk sampai melibatkan human sacrifice berbanding urang kita. Akak tak pernah sanjung meka sedari dolu cuma akak hargai benda baik saperti teknologi ka sistem pendidikan yang depa sumbangkan pada dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 12:00 AM
sikit2 guna race card. padahal perangai memang tak semengah. social climber psikopat tak kira bang ...

Dan Sarah Bonetta tu memang REAL princess. Keturunan kerabat kulit hitam. Meghan? Akak pghtkan jah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 07:32 PM | Show all posts
Edited by dani-rox at 2-12-2018 07:34 PM
dua_chzy replied at 2-12-2018 04:13 PM
Dan Sarah Bonetta tu memang REAL princess. Keturunan kerabat kulit hitam. Meghan? Akak pghtkan jah ...

kheenn... kalau diikutkan dari segi perangai meghan dan harry memang sekufu. sekejap heboh gusip dari ostolia masa lawatan dua ekor tuh, Harry makan2 kat restoran dgn kawan2nya... entah apa kesilapan waiter nih tadi, Harry mengamuk tengking dia kawkaw. tp itu la, royal kan... kes ni lantas disenyapkan begitu sajork. Meghan tuh pun boleh tahan suka maki staff2 istana, pembantu dia yg baru2 nih berhenti... pernah dibuli sampai menangis2. Pembantu tu pernah kerja dgn Madonna hokeh. Bayangkan Madonna yg digambarkan bitch dan diva tu, si pembantu tu bole bekerja dgn nya bertahun2. Kena kat Meghan tak sampai brp bulan. Dasar kaduk.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka rupanya megam camni
Igt kan balik.
Now i team kate lahh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-12-2018 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 07:32 PM
kheenn... kalau diikutkan dari segi perangai meghan dan harry memang sekufu. sekejap heboh gusip d ...

Macam perangai fakezura kan?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggulah si Meghan ni branak. Sekali, hitam legam macam Queen Latifa....
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 10:18 PM | Show all posts
Syd replied at 2-12-2018 09:37 PM
Macam perangai fakezura kan?

hahaha... mujur tak jadi sultanah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 10:28 PM | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 07:32 PM
kheenn... kalau diikutkan dari segi perangai meghan dan harry memang sekufu. sekejap heboh gusip d ...

Baca kat ig kengstalroyal kemain umah black memuja muji laki bini ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 10:35 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 2-12-2018 10:28 PM
Baca kat ig kengstalroyal kemain umah black memuja muji laki bini ni

ummah amerika acah2 perjuangkan hak saksama manusia, tak percaya social class system konon... tp dia org lah paling obses dgn BRF. btw ada gosip mengatakan yg byk memuji memuja Meghan dan Harry dlm ig, blogs etc adalah cybertroopers dia org.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:00 PM | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 10:35 PM
ummah amerika acah2 perjuangkan hak saksama manusia, tak percaya social class system konon... tp d ...

Nampak gak fake fake acc dok attack Kate skrg.media Brit mmg hari hari gossip pasal Megan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak kim kardashian side mana?
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:12 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 2-12-2018 11:00 PM
Nampak gak fake fake acc dok attack Kate skrg.media Brit mmg hari hari gossip pasal Megan.

ai rasa memang all out BRF nak singkirkan Meghan... ada jah artikel negative psl dia. Kate jealous dgn Meghan? Prrffth... It's the other way around. Bakal permaisuri, ibu kpd bakal pewaris takhta kot, takkan tergugat dgn aktres gred z yg sekadar wife kpd minor royal.


Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 11:12 PM
ai rasa memang all out BRF nak singkirkan Meghan... ada jah artikel negative psl dia. Kate jealous ...

Depa kata aktress gred z tv cable
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2018 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 11:12 PM
ai rasa memang all out BRF nak singkirkan Meghan... ada jah artikel negative psl dia. Kate jealous ...

Cuma ngeri sikit time Charles naik tahta,ye la busuk busuk harry anak dia jugak.time will jadi king baru la mendapat Megan,kalau masih bini harry la la.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
abudhabizz replied at 29-11-2018 03:15 PM
Kate is more regal looking tho born a commoner but from a well to do family. Cant expect the same fr ...

she is not really commoner , dia dr golongan bangsawan juga ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 2-12-2018 03:41 PM
Depa kata aktress gred z tv cable

Bila dah nak kahwin dgn harry, baru semua nak start puji2 lakonan sheolls dalam suits tu.. padahal bukan best sgt pun sheolls kat suits tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 04:28 AM | Show all posts
Cicisweets replied at 2-12-2018 11:44 PM
Cuma ngeri sikit time Charles naik tahta,ye la busuk busuk harry anak dia jugak.time will jadi kin ...

entah sempat ke idokk merasa jd menantu King Charles. sekarang ni pun dah habis keluar semua pekung. Harry kata dia nak cari siapa di dlm istana yg reveal Meghan gaduh dgn Kate, seolah2 dia tak nafikan... so betul la kan.

kisahnya, dia org gaduh start masa fitting baju flower girl anak Kate, Charlotte utk wedding Meghan. Charlotte nih jenis lasak, jd Meghan hangin ala2 bridezilla gitu... dia marah budak tuh, kendian dia maki nanny si Charlotte dgn pelbagai jenis perkataan kasar. Kate marah Meghan balik, kalau staff dia bermasalah biar dia yg handle. Dahlah tengking2 sambil mencarut depan anak dia. Sejak dari itu la, Kate takmo Meghan dekat dgn anak2 dan staff dia... jd jalan terbaik Queen E soh Meghan dan Harry pindah keluar.


sekarang nih ummah UK tunggu episod yg lebih mendebarkan... adakah BRF akan mendedahkan Meghan preggy bantal jah selama ini ramai yg syak dia pakai surrogate. kalau difikirkan secara logik, BRF mcm konfiden jah keluarkan kisah2 negatif psl seorg wanita yg sedang mengandung - adakah mereka tahu hal sebenarnya. bila BRF soh Meghan buat check up dgn gynocologist peribadi dia org, Meghan takmo. Dia ada doktor lain yg direkomen oleh kawan katanya. ai mcm 50/50 jah dgn gosip yg satu nih, takkan lah Meghan ambik risiko nak menipu sampai begitu sekali. tp bila mengenangkan betapa gigihnya dia men-stalking Harry, mungkin tak mustahil


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
KekDurian replied at 1-12-2018 10:23 PM
Ye ke ni? Bkn ni dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal ke coz she's 1/2 black. Klo queen x suka meg ...

Agaknya...si harry merengek nk ajak.kot...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 08:34 AM | Show all posts
x leh digest kalo betol2 pregnant bantal..
kah kah kah
boleh buat drama bersiri baru lah tajuk

"Palace"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2018 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 3-12-2018 04:28 AM
entah sempat ke idokk merasa jd menantu King Charles. sekarang ni pun dah habis keluar semua pekun ...

Ppuan kasar takde adab mana laa amik jadi bini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089442s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list