JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
107635
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2018 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 2-12-2018 03:41 PM
Depa kata aktress gred z tv cable

Bila dah nak kahwin dgn harry, baru semua nak start puji2 lakonan sheolls dalam suits tu.. padahal bukan best sgt pun sheolls kat suits tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 04:28 AM | Show all posts
Cicisweets replied at 2-12-2018 11:44 PM
Cuma ngeri sikit time Charles naik tahta,ye la busuk busuk harry anak dia jugak.time will jadi kin ...

entah sempat ke idokk merasa jd menantu King Charles. sekarang ni pun dah habis keluar semua pekung. Harry kata dia nak cari siapa di dlm istana yg reveal Meghan gaduh dgn Kate, seolah2 dia tak nafikan... so betul la kan.

kisahnya, dia org gaduh start masa fitting baju flower girl anak Kate, Charlotte utk wedding Meghan. Charlotte nih jenis lasak, jd Meghan hangin ala2 bridezilla gitu... dia marah budak tuh, kendian dia maki nanny si Charlotte dgn pelbagai jenis perkataan kasar. Kate marah Meghan balik, kalau staff dia bermasalah biar dia yg handle. Dahlah tengking2 sambil mencarut depan anak dia. Sejak dari itu la, Kate takmo Meghan dekat dgn anak2 dan staff dia... jd jalan terbaik Queen E soh Meghan dan Harry pindah keluar.


sekarang nih ummah UK tunggu episod yg lebih mendebarkan... adakah BRF akan mendedahkan Meghan preggy bantal jah selama ini ramai yg syak dia pakai surrogate. kalau difikirkan secara logik, BRF mcm konfiden jah keluarkan kisah2 negatif psl seorg wanita yg sedang mengandung - adakah mereka tahu hal sebenarnya. bila BRF soh Meghan buat check up dgn gynocologist peribadi dia org, Meghan takmo. Dia ada doktor lain yg direkomen oleh kawan katanya. ai mcm 50/50 jah dgn gosip yg satu nih, takkan lah Meghan ambik risiko nak menipu sampai begitu sekali. tp bila mengenangkan betapa gigihnya dia men-stalking Harry, mungkin tak mustahil


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
KekDurian replied at 1-12-2018 10:23 PM
Ye ke ni? Bkn ni dr tabloid yg x sukakan meghan dr awal ke coz she's 1/2 black. Klo queen x suka meg ...

Agaknya...si harry merengek nk ajak.kot...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 08:34 AM | Show all posts
x leh digest kalo betol2 pregnant bantal..
kah kah kah
boleh buat drama bersiri baru lah tajuk

"Palace"
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2018 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 3-12-2018 04:28 AM
entah sempat ke idokk merasa jd menantu King Charles. sekarang ni pun dah habis keluar semua pekun ...

Ppuan kasar takde adab mana laa amik jadi bini
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Meghan is a commoner, she cant stand the protocol, so it's better for her to move out and have her own rules in her own castle. Nothing much on royal family matters I guess. It's just a rumour.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 3-12-2018 04:28 AM
entah sempat ke idokk merasa jd menantu King Charles. sekarang ni pun dah habis keluar semua pekun ...

Kuang hajonya maki anak org camtu.tengok baju budak budak tu pun mcm apa je dgn stokin x pakai, wedding eugine elok je baju semua.bab gandung tu rasa betul kot berani dia nak menipu.ni terbaru dia kata esok kalau dpt anak lelaki takmo bagi pakai short mcm George.lagi satu rumors kata nak hangkut mak dia sekali dok frogmore cottage.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 12:51 PM | Show all posts
peh dahsyat gak gosip royalty ni. tapi tak boleh nak nafikan paper tabloit diorg kadang2 buat berita gosip sampai jatuh fitnah. tah2 tak ada apa pun, paper je bagi story ni vas vas va voom
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 01:40 PM | Show all posts
ada peramal nasib ckp perkahwinan Meghan & harry tak lama kan.. siap ckp late lady d bgtau dia dr alam roh..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 02:09 PM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 1-12-2018 02:12 PM
ni apa yg iols bc kt komen u tube la..adakah kate ni sejenis jeles n malas n suka tiru style diana?? ...

my husband punya cuzzie sama sekolah dengan kate, dia pun cakap, kate memang da lama kejarkan william.  william sebenarnya ada girlfriend, waktu tengah ada krisis, tu yang kate masuk daun.  megan being an american, memang nampak jenis keras kepala sikit.  
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 02:13 PM | Show all posts
star_anisse replied at 3-12-2018 01:40 PM
ada peramal nasib ckp perkahwinan Meghan & harry tak lama kan.. siap ckp late lady d bgtau dia dr al ...

wowww...ktmana tu??ada link x...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 02:14 PM | Show all posts
seattle replied at 3-12-2018 02:09 PM
my husband punya cuzzie sama sekolah dengan kate, dia pun cakap, kate memang da lama kejarkan will ...

tp ok la pd iols kate ni dia mmg dh ready utk semua al especially bab protokol...sbb b4 megan masuk pn rilek ja kate buat kj dia.

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 02:32 PM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 3-12-2018 06:14 AM
tp ok la pd iols kate ni dia mmg dh ready utk semua al especially bab protokol...sbb b4 megan masu ...

kate is definitely prepared lah, da lama tu dia kejar william.
as for meghan, i think shes not ready to be in the circle.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 02:50 PM | Show all posts
Both look beautiful in their respective styles, nothing to compare really, both have their own styles.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 03:08 PM | Show all posts
adelea replied at 3-12-2018 12:36 AM
she is not really commoner , dia dr golongan bangsawan juga ..

She is a commoner, but from an upper class family that comfortably footed  $32,000-a-year bill for her Marlborough boarding school. Tho long history can relate her family to one of Britains grandest families and can count a prime minister, earls and countesses among her kin. Thats all.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 2-12-2018 07:32 PM
kheenn... kalau diikutkan dari segi perangai meghan dan harry memang sekufu. sekejap heboh gusip d ...

Mana you baca gosip ni?
Hijab i tertutup agaknya sebab i taj came across this story
Mohon kasi link please nak join membawang
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
andromeda84623 replied at 3-12-2018 04:03 PM
Mana you baca gosip ni?
Hijab i tertutup agaknya sebab i taj came across this story
Mohon kasi l ...

Masuk daily mail,sun kalau daily mail meriah bawangan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah terbukak aib meghan.. x sampai setahun kawin
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kate dari family yg beradab, megan dari broken with a lot of problems...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam kaduk naik junjung pulak megan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 3-12-2018 04:28 AM
entah sempat ke idokk merasa jd menantu King Charles. sekarang ni pun dah habis keluar semua pekun ...

Tapi ai macam dejavu pulak sebab macam ada baca Meghan preggy twins tak lama lepas wedding dia. Pastu Kate pun preggy juga katanya no 4. Pastu tiba2 masa wedding Eugeney tu pulak Meghan announce dia preggy. Ke ai baca dalam mimpi?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang i baca gosip pasal kate dedulu, pasal penggunaan vocab jah paling2 pon pasal kate ni. X dok la cite mendiva mcm meghan ni.

Lavatory, toilet, loo ke ape dah. Hahaa lawak rasa baca masa tu. But, acceptable la gosip nye banding ngan meghan ni. I x pernah suka meghan. Cuba, tapi x boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 3-12-2018 04:28 AM
entah sempat ke idokk merasa jd menantu King Charles. sekarang ni pun dah habis keluar semua pekun ...

Sorry BRF tu ape ye?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 09:51 PM | Show all posts

British royal family
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2018 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
seattle replied at 3-12-2018 02:09 PM
my husband punya cuzzie sama sekolah dengan kate, dia pun cakap, kate memang da lama kejarkan will ...

i baca dalam buku kate future queen ... dlm tu diorg ckp kate kenal will dr primary school
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049577s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list