JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
105160
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 12-2-2019 05:19 PM
Garden birthda si charles kalau tak silap... or some event yang kat garden area kan?

woow pastu dia kena halau tu eiks hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 12-2-2019 05:35 PM
woow pastu dia kena halau tu eiks hahaha

Kalau tak silap la. Ada tgk video tu... yg princess royal anne memang berbulu abis dengan wallis. Dorang siap tunjuk anne dok jeling wallis je sebab tak hiraukan protokol dengan bagi bontot kat queen hahahaahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 12-2-2019 12:58 PM
org x reti bahasa.. dont take someone thunder.. tp dia degil

Trying too hard dia ni...orang tamak selalu rugi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blanco replied at 12-2-2019 04:44 PM
Sy ada nampak satu video, ada acara x tau apa tapi royal event la.. Ada QE, PC, Princess Anne, ada ...

Katanye itu dekat Royal Ascot event.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 12-2-2019 06:42 PM
Kalau tak silap la. Ada tgk video tu... yg princess royal anne memang berbulu abis dengan wallis.  ...

klau Princess Anne pon dah berbulu, siap la dia.Org kata Princess Anne mulut dia mcm Princess Charlotte..ingat kata charlotte.. I am a princess, she is just a duchess hahahaha.. dua2 princesses ni mmg kick ass
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 12-2-2019 07:06 PM
Trying too hard dia ni...orang tamak selalu rugi.

ibarat org rebut jualan besar besaran.selagi ada peluang nak rebut, rebut la.kang tetiba masa brexit uk tukar pd republic melopong MM sbb x menikmati sepenuhnya hidup glamer jd keluarga diraja
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 12-2-2019 07:40 PM
ibarat org rebut jualan besar besaran.selagi ada peluang nak rebut, rebut la.kang tetiba masa brex ...

Kannn....dah la rakyat brit pun kosser nak bayar taxs support mereka ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
so sesiapa yg duduk UK ok ke sekrg dgn isu brexit dan brf. dikhuatiri brexit ni akan tukar govt kpd republic. syg la kan.. I like brf esp William punya family. Yg says suka 2 Scottish women in BRF Queen Elizaberth mak QE II dan Cathrine bini PW.. Dorg betul2 work hard bersama hubbies dorg. Dorg sedar diri sapa dorg dan dorg x pernah berlebih2 spt MM
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang baca tak igs catie warren? Dia dah start buat mukadimah pasal si wallis.. nnt ada sambungan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kes Prince Andrew tu dah lama rasanya. Kwn baik dia eiks sapa nama dia Eipstin ka apa namanya. org ni masuk jel sbb soliciting underage girls into prostitution.Dia punya client semua org kaya.. itu yg saya bc.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 12-2-2019 08:06 PM
Korang baca tak igs catie warren? Dia dah start buat mukadimah pasal si wallis.. nnt ada sambungan.

woow.. panas x?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 12-2-2019 10:14 PM
kes Prince Andrew tu dah lama rasanya. Kwn baik dia eiks sapa nama dia Eipstin ka apa namanya. org n ...

I think case 2010 camtu. Allegedly Prince Andrew ni pun salah seorang yang melanggan. Tu yang bising. Tataula apa yang sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 12-2-2019 08:23 PM
woow.. panas x?

Dia bagi background cemana start huru hara pasal wallis ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:02 PM | Show all posts
eva replied at 11-2-2019 06:48 PM
klau dia x pakai surrogate dia akan lg bangga tunjuk bump dia.. I think cupping belly tu cara supa ...

mana nak tgk dia elbowing org?


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 11-2-2019 01:49 AM
Huh? Kuatnya. Iols dah 8 months ni tp takdela sekuat tu sampai blh nampak mcm tu sekali. Kalau tgk ...

Ade jugak cm tu sis..haku time preggy 3 org ank time die kick kuat jugak mcm tu la...tah ape ank2 duk dlm tu..tp bg haku mmg normal la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_kambing replied at 12-2-2019 08:39 PM
I think case 2010 camtu. Allegedly Prince Andrew ni pun salah seorang yang melanggan. Tu yang bisi ...

klau ikut undang2 US maybe underage kot.. ikut undang2 UK 16 tahun dah dewasa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 12-2-2019 09:37 PM
Dia bagi background cemana start huru hara pasal wallis ni..

iyee ke.. ada link dia,?saya cuba cari tp x jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 12-2-2019 11:02 PM
mana nak tgk dia elbowing org?

ada kat twitter rasanya. tp mungkin video tu ada kat youtube
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 12-2-2019 11:02 PM
mana nak tgk dia elbowing org?

cek ni

https://m.youtube.com/watch?v=WXXPYMnQsqY&feature=youtu.be
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 13-2-2019 01:10 AM
klau ikut undang2 US maybe underage kot.. ikut undang2 UK 16 tahun dah dewasa.

Thank you for the clarification. Tak tau age of consent berbeza ikut negara..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_kambing replied at 12-2-2019 11:23 PM
Thank you for the clarification. Tak tau age of consent berbeza ikut negara..

klau x silap UK ni umur 16 tahun dah boleh vote
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
judicata replied at 12-2-2019 06:42 PM
Kalau tak silap la. Ada tgk video tu... yg princess royal anne memang berbulu abis dengan wallis.  ...

Princess Royal (anne) dgr mcm agak dingin. Even Di pun  elakkan bertembung ngan dia.. Ahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 12-2-2019 01:03 PM
mmg jauh beza ngan keluarga kate. byk sgt isu timbul bila dia muncul.
paling x suka bila sugars  ...

Owh.. Hahha pompuan negro tu. X abis ngan parlimen dia. Crazy
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 05:08 AM | Show all posts
On February 12, The Duke and Duchess of Sussex attended the gala performance of The Wider Earth performed for the benefit of the Queens Commonwealth Trust and the productions official charitable partner, The Queens Commonwealth Canopy at the Natural History Museum in London.













Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 12-2-2019 01:32 AM
MM x sabar nak berlaki Prince, tu kena usaha gigih. I wonder why KP x ambil tindakan kat MM eiks.. ...

Ada speculation ckp QE and RF mmg saja biar si meggot ni terkongang kanting tak diajar proper protocol sangat sebab nak dia ruin her own reputation. Nak biar meggot terjelepuk sendiri dgn her own circus.

Ada jugak speculate RF buat bodo je kat wallis sebab dia bukan anyone penting. Kate tu kena groom attitude 100% sebab she future queen. So they put more effort to ensure her reputation squeaky clean. Not that they needed any help pun sebab kate tu dah mmg jalan hidup dia lurus takda fake2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045331s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list