JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
118516
View
2585
Reply

Versi Bawang Antarabangsa : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]

Author: Syd       Show all posts   Read mode

Post time 27-1-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
37 million banyak sangat tu Queen oiiii

5 million sudah lah
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 27-1-2019 08:42 PM
ooo ya ka? tp mmg nampak dia x kearah tu masa KUWTK..skali boom ambk from bruce jd Catlyn trus.

...

Pasal catylyn tu i rasa dia tukar jantina sbb dibayar je. Nk duit. Bkn betul pun. Even skrg pun dia ada gf kan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 27-1-2019 09:42 PM
37 million banyak sangat tu Queen oiiii

5 million sudah lah

Maybe queen nak bg jumlah yg buat dia susah nak tolak. Kalau sikit2 sheols tak pandang
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 27-1-2019 01:42 PM
37 million banyak sangat tu Queen oiiii

5 million sudah lah

5m celah Gigi je laa bg putera raja kehidupan semua mewah dan branded
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa update terbaru uolss? I suka Samantha markle troll adik dia ni....make sense sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2019 11:16 PM | Show all posts
Apanyg org dok ckp Soho tu,rumah ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Meghan lawa? Cantik? Ada aura regal? Weols cuma dengki pada acik meghan? Hell nahhh

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 27-1-2019 02:00 PM
Pasal catylyn tu i rasa dia tukar jantina sbb dibayar je. Nk duit. Bkn betul pun. Even skrg pun di ...

Gf mende.. Keduanya transgender
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Bawang international
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Bawang international
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 27-1-2019 08:39 PM
xada plak...trus nk suruh berambus dr KP lg senang..haha...neway bln march 2019 pny muka depan ni  ...

Ooooooooh tatler? Yessssss. Baru hit right at the spot sebab golongan atas2 banyak baca tatler. If orang kelas atas pun whoareyus kan meggot tinggal la dia dgn fan2 sampah dia tu je and she will never go far. Terperuk je la dgn duit juta2 divorce settlement dia tu (if betul)

And Knowing a narcissist, if tak dapat fame memang bole mati. Meggot ni memang known desperate and have no shame.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 27-1-2019 09:01 PM
umur sebenar pun MM tipu kah? patutlah ia2 benor sheols ghosted ayah dia & old frenzz

Yang peliknya if ghosted sebegitu ramai pun takkan la diorang tak boleh nak bgtau her real age kan? Just as easy as lepas mulut. Unless meggot ni bayar each one rasuah.

Tergamak dia ghosted her own FATHER mcm la bapak dia selamba tak boleh nak confirmkan umur meggot. Ni lagi buat bapak dia angin patutnya bapak dia dah boleh bgtau the world berapa umur si meggot ni sebenarnye even out-of-innocently.

iol musykil kat situ kenapa kwn2 and fam yang kena ghosted xnak just say kat press mainstream?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 27-1-2019 06:26 PM
standby la acik meggot...

I SO SO wish this is true. Sebab orang dok kata charles ni pro meggot. Bukak mata sikit charles, botak kena kikis nanti once ure king. Tame ur spoilt brat son please. Memalukan royalty betul. Mcm lembam pun ada si harry ni asalkan berbini.

Dah kena game sebegini teruk and semua rakyat britain wonder wheres harrys balls? iol emosi betul la dgn haz dgn meggot ni. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 07:55 AM | Show all posts
Rasanya lah kan nt dia plan nk beranak kn anak dia tu hari yg sama Queen E punya birthday celebration, 21st April. Since she's hunger for attention kan. Boleh berangan anak dia dpt  share birthday cake with her majesty next year nya Due date dia pun hujung April. Pastu dia kabor lah beranak awal. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:24 AM | Show all posts
aliysa replied at 28-1-2019 07:55 AM
Rasanya lah kan nt dia plan nk beranak kn anak dia tu hari yg sama Queen E punya birthday celebratio ...

boleh jd sbb knowing she pn mmg suka steal lamelight org..kate udah eugine pn udah..apa salah try QE plak kan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 09:10 AM | Show all posts
iols harap BRF ni tengah on going process nak kumpul bukti on wallis supaya bila da cerai nanti dia diam. takde jual berita psl BRF kat media...

takyah la bayar kat pompuan cenggitu. tolong la. nampak bebeno fame hungy okay. pastu mmg dia da komplot la nak make money out of BRF via soho house. nak balas 'budi' empunya soho house yang kenalkan dia dengan harry
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
aireen24 replied at 28-1-2019 01:06 AM
Gf mende.. Keduanya transgender

Mcm mana tu dua2 trans kiranya gay?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 28-1-2019 07:13 AM
Yang peliknya if ghosted sebegitu ramai pun takkan la diorang tak boleh nak bgtau her real age kan ...

Berapa her real age?
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pearlady replied at 10-12-2018 05:00 PM
Charles + Camilla dulu...Baru William n Kate..

Alah..queen e pun dah berabad x turun2 takhta....by right chales naik aku rse dah kiamat
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 12:54 PM | Show all posts

around 40-41 years old.

sbb dia ada mention dia tengok cerita apa tah di movie, time tu dia kata dia 20 tahun and bila orang cek balik bila movie tu keluar, tahun 1999 cenggitu la... ada plak kawan sekolah wallis, sekarang ni da 41 tahun. sebab tu ramai speku kenapa wallis takde kawan highschool.. sbb tanak orang tau umo sebenar bahahahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.043593s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list