JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
630
View
29
Reply

Soalan dari Nursing student

[Copy link]

Author: majorminor123       Show all posts   Read mode

Post time 18-12-2018 07:14 AM | Show all posts
Toneli replied at 18-12-2018 07:06 AM
Kena sebut betul2 ketika apply tentang apa bidang kemahiran atau kegemaran anda seperti lebih kpd  ...

Ini mmg betul, doktor pun belajar sikit2 tentang semua bidang ketika masa belajar tetapi masa kerja tu mrk juga akan pilih bidang yg mrk lebih mahir, kalau lebih pandai pujuk budak kecil pilih je buat freelance jaga budak kecil, hanya perlu set dgn jelas kat profil Caregiverasia anda tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 07:17 AM | Show all posts
haroldie replied at 14-12-2018 12:34 PM
eh mmg caregiverasia ni bagus.. mmg i highly recommend sgt kpd medical student or nursing2 student ...

Perlu ke mesti sudah graduate baru boleh kerja kat Caregiverasia ni? Adik aku kini sedang holiday dan mau cari kerja sampingan yg berkaitan dgn nursing, dia skrg masih belajar nursing kat uni dan belum graduate...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 07:19 AM | Show all posts
FirdausSah replied at 18-12-2018 07:17 AM
Perlu ke mesti sudah graduate baru boleh kerja kat Caregiverasia ni? Adik aku kini sedang holiday  ...

X semestinya mcm ni, asalkan adik anda ada semangat dan passion dlm bidang ni boleh je apply kat Caregiverasia dan bekalkan semua document yg berkaitan, pihak mrk akan tengok2 dulu dan akan tanya adik anda soalan2 yg berkaitan, kalau mrk rasa sesuai boleh je lulus jadi freelancer mrk yg sah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 07:22 AM | Show all posts
Ishtar replied at 18-12-2018 07:19 AM
X semestinya mcm ni, asalkan adik anda ada semangat dan passion dlm bidang ni boleh je apply kat C ...

Oh kalau mcm tu baiklah, aku akan beritahu adik ku nanti. Mau tanya kalau gaji yg dpt dr Caregiverasia masih perlu ke bayar agent fee atau apa2 bayaran yg berkaitan? Biasanya syarikat2 besar ada kenakan bayaran mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 07:24 AM | Show all posts
FirdausSah replied at 18-12-2018 07:22 AM
Oh kalau mcm tu baiklah, aku akan beritahu adik ku nanti. Mau tanya kalau gaji yg dpt dr Caregiver ...

Yg ini kau x perlu risau, semua bayaran yg kau dpt ku 100% akan masuk bank acc anda ataupun Paypal kalau mau, x ada sembarangan bayaran yg tersembunyi. Semua freelancer mrk tu juga dibekalkan insurans untk menjamin kebaikan mrk masa menjalankan tugas.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.037164s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list