JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
32041
View
358
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 04:18 PM | Show all posts
jingga007 replied at 12-2-2019 04:10 PM
iols rase depa terpaksaa ngangguk2 je haha tgk mcm terkejuttt xtaula berlakon ke kan..but plsss az ...

please la kan,alif dan azira please lari jauh2 ....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:21 PM | Show all posts
tanak-balik replied at 12-2-2019 01:33 PM
tok sidang suh diam..tapi die berkokok tak berenti..

hhaha tau xpe....lagi disuruhhh berhenti berkokokk,,lagii kuatt kokokannyeee....ni nak suruhhh netizenn kuar bideo aib ape lak tahh tok sidang niii urgh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 12-2-2019 01:41 PM
Ada penyokong yg mengomen usaha nk cukupkan seribu.

Iols mmg rasa adalah JN buat something yg  ...

walaupun i xsuka JN n nak juga karma-kan dia sbb dulu time botak n wife dia tu serang DivaAA, beria2 si JN ni naik sekali.
Now, padan la muka, JN taste her own medicine now.
.
psl si botak n wife dia ni mmg hati tisu pastu penakut. mereka ni kalau nak sindir or tak puas hati ngan someone mesti tag segala artis2 under mereka n also staffs productions utk sama2 mengutuk. cam pondan je botak tu xberani pun even depan screen social media je pun xberani one to one, ni kalau gaduh face to face in real life mesti sembunyi bawah ketiak wife dia.
.
n i xrasa si botak tu berani la nak post video bagai, harlo, ingat JN ni naive sgt ke? jgn nanti kena saman ngan JN baru tau.
.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 12-2-2019 03:28 PM
JN mmg suka gurau jgn jinglot plk pasan
JN suka dia plk sampai cyst amuk

psl si botak n jn, i pula yg rimas tgk cara si botak ni layan jn, cara dia look at her pun lain mcm.
Kan ada sekali jn post dm si botak ni kat dia, baca dm tu im like yuckss, ni ke nyawaaa sis? i mean in terms of anak sis kaaaa maduuuu sis ni? boleh pula si botak dm dm ayat cam tu..
.
Baik la JN stayed away. She mcm more positive vibes away from this att seeking famili. Cara mereka nakkan JN as if JN ni takde famili of her own dah..crazy!
.
too bad la elisya dah brokeup ngan anak laki si botak, kalau x, barulah mereka ni temu ngan ruasnya.
.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:47 PM | Show all posts
jingga007 replied at 12-2-2019 04:21 PM
hhaha tau xpe....lagi disuruhhh berhenti berkokokk,,lagii kuatt kokokannyeee....ni nak suruhhh net ...

sape yg masih berkokok tu JN ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:55 PM | Show all posts
mixed replied at 12-2-2019 05:47 PM
sape yg masih berkokok tu JN ke

si tok sidang hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 12-2-2019 03:39 PM
Tp makcik puaka bolayan sgt..makcik puaka suka gosip zul ngan lofa.

makcik poke byk layan bini peti ais hahahha...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
jingga007 replied at 12-2-2019 04:10 PM
iols rase depa terpaksaa ngangguk2 je haha tgk mcm terkejuttt xtaula berlakon ke kan..but plsss az ...

azira n alip one of the star ketuk2..iols teruja nk tgk faizal tahir,ain aedruce dgn azar azmi ja
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nordin84 at 12-2-2019 08:48 PM
jingga007 replied at 12-2-2019 04:21 PM
hhaha tau xpe....lagi disuruhhh berhenti berkokokk,,lagii kuatt kokokannyeee....ni nak suruhhh net ...


x smpi 1k chuols..sape je follower dia..lain la jn yg post..berdesup blh 1k...haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 12-2-2019 11:26 AM
Yg ni haaa. Katanya cukup 1000 komen. Nk buka video.

eiiiii, igt diorang ni.prfessional sgt, takmku sangka meroyan mcm hapah je aduiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 11-2-2019 02:42 PM
entah. i dah jarang follow acikmok tu lepas dia pun start ala kekwat sejak publish buku masakan.
...

AchikMok mmg nampak gila glam lepas kawan ngn CystTefal
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw tgk instastory CystTefal dok ajak Baby Pian makam umah dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:53 AM | Show all posts
vlada replied at 13-2-2019 07:23 AM
AchikMok mmg nampak gila glam lepas kawan ngn CystTefal

hahaha kannn.
dulu rajin gak melayan ig dia tapi sejak berbff dgn cysttefalsecukuprasa terus mcm ekkk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 09:41 AM | Show all posts
vlada replied at 13-2-2019 07:25 AM
Btw tgk instastory CystTefal dok ajak Baby Pian makam umah dia

haa iyaaa. makan sekali family nya johan. sesaja lah kot invite
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:01 AM | Show all posts
vlada replied at 13-2-2019 07:25 AM
Btw tgk instastory CystTefal dok ajak Baby Pian makam umah dia

mentang2 baby pian tgh viral tgh up dan2 je cyst nk mendendeng. Opportunist sungguh mohon baby pian tak payah layan sgt fmily ni.nnt2 acah2 baik,mama papa,kesayangan bagai ajak belakon pastu meratip tak kenang jasa menyindir2 ke hulu ke hilir.hisyam hamid pun pnh kena gak..hadap sgt retis2 ni mention nama diorg sebagai penaik nama,org yg cungkil bakat pemberi rezeki puiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
biarkan dia dgn baby pian tu..memasing play victim helok la sgt
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 11:42 AM | Show all posts
i prasan hubungan / friendship yg rapat sgt and galak sgt mesti ends up with gaduh.. ala nanti2 baik semula la tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 12-2-2019 05:43 AM
Dia kje apa ek dkt gleangles..

Receiptionist je rasanya. Yg dkt front desk tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 08:33 PM
Shooting dgn sis banyak food sponsor by igers. Tak payah masak. Tp shooting ngn erma kat italy nun ...

Jimat gile kan produksi sis makan penuh dgn sponsors. In return sis buh dlm igstory je atau tok sidang post video. Dr lauk lunch smpai ke minum ptg mkn free je deme. Untung lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 05:31 PM | Show all posts
Edited by tanak-balik at 14-2-2019 11:26 AM
jingga007 replied at 12-2-2019 04:21 PM
hhaha tau xpe....lagi disuruhhh berhenti berkokokk,,lagii kuatt kokokannyeee....ni nak suruhhh net ...

Tulis pjg2 suh org diam2 bila ade masalah or bersalah or pape yg x syiok..
Tapi die sebok nk provoke org... iols bkn karat JN tapi menyampah manusia syok2 bagus gini..

Ada je kalangan ahli kuarga or kgkwn yg bajet suci gini..lg die memekak lg kite tak layan lg banyak aib diri sendiri yg terkeluar.
Arap JN tabah dan sabar jela.. x usah layan sbb dorg satu team tok sidang mmg tgu blah (JN) sana menjawab..menjawab nani sure dikata jua..

Kalau iols JN, iols melantakan je...sukeati aku la..baik aku bernyawa dgn mak sendiri lg byk pahala..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Saja la kot buat gimik..diorang mmg dah tak sehaluan,tapi alang2 drama tgh on air,apa lagi, kasi "panas" la kan? Kesian la kalau gimik mcm ni tapi drama flop,dah la heroin pon nampaknya mcm tak kuasa nak layan
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Jajabeans replied at 13-2-2019 12:38 PM
Jimat gile kan produksi sis makan penuh dgn sponsors. In return sis buh dlm igstory je atau tok si ...

Tp lately nmpk takde dah. Sis pun amik sepupu dia punya catering jah. Jimat jugakkan
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus rasa nak jadi karatz JN. Nyampah dgn perangai orang tua tak matang
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
wow..jinglot punye ig da 931 komen..tgk dia telan x muntah dia balik kalau da cecah 1k komen
kalau gimik..jadah sungguh bergimikan begini,sblm ni drama2 thyols xde buat gimik camni..pastu malam ni cite LZ memasing keluarga cyst xde promot pun kat ig..sheols promot ketuk2 je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 13-2-2019 08:00 PM
wow..jinglot punye ig da 931 komen..tgk dia telan x muntah dia balik kalau da cecah 1k komen
kala ...

Elok la cukupkan 1k,iols nak tgk video apa diorang nak up hihihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051986s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list