JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36108
View
365
Reply

Janna Nick ngan Sis gaduh ke??

[Copy link]

Author: lilylululala    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 02:34 PM | Show all posts
xmynnx replied at 11-2-2019 02:32 PM
iols takkan panggil org lain selain mak kandung iols tu "mama".
dari dulu mmg rengsa tgk sis ni pak ...

tak boleh gaduhhh ngn akak yatiekitchen ni...dia masak sedapppp hahhhaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:37 PM | Show all posts
asyura_85 replied at 11-2-2019 02:34 PM
tak boleh gaduhhh ngn akak yatiekitchen ni...dia masak sedapppp hahhhaha

tapi kan iols speku kalau tgk perangai kaki gaduh, taknak kalah cyst ni mmg tak lama pun dgn acikmok tu.
unless acikmok jenis tak melawan cyst. ikuttttt je rentak cyst siap hantar segala lauk ke cyst.
kalau start nak menongkah arus mcm janna ni mmg penuh la caption tanggang tak kenang budi la apa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:37 PM | Show all posts
xmynnx replied at 11-2-2019 02:32 PM
iols takkan panggil org lain selain mak kandung iols tu "mama".
dari dulu mmg rengsa tgk sis ni pak ...

lum gaduh lagi ke ngn acik kitchen tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 02:42 PM | Show all posts
pavlovachoc replied at 11-2-2019 02:37 PM
lum gaduh lagi ke ngn acik kitchen tu

entah. i dah jarang follow acikmok tu lepas dia pun start ala kekwat sejak publish buku masakan.
ig cyst pulak mmg i tak follow.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Lemas lah kalau post kat socmed ala2 hint nak bgtau tp bla tanya xnak bgtau. Acah2 sedih teraniaya....kalau x nak org tau baik senyap2 jgn post ape2 lgsg pasal hal tu....(utk semua ummah socmed)

Pastu kan, x rasa lain ke ek panggil yg bukan mak kota dgn dgn nama mama ibu mummu bagai....
Bagi akh, sorg je mak iaitu mak aku n mertua. Yg lain semua macik sudahhh...xde nye mama2 bagai
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 03:22 PM | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:53 AM
Ada satu post erma puji janna. Terharu jugak klo jd janna bila baca. Tp sis pun baik dgn erma

ada nmpak..mmg terharu lah kot klu jd janna..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 11-2-2019 02:32 PM
iols takkan panggil org lain selain mak kandung iols tu "mama".
dari dulu mmg rengsa tgk sis ni pak ...

Mana boleh gaduh dgn acikmok. Selain faktor pemakanan, faktor kemudahan sepital jugak. Cikmok boleh bantu servis cepat tepat di gleneagles
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:47 PM | Show all posts
anak dia yg sulong tu pun perli rasanya di ig time promote drama tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:19 PM | Show all posts
nyampahh tgk bideo baru tok sidang botak tuu tanye retis2 die psl fake akaun... si ZZ, Azira, alip mcm angguk2 je la melayan...but plsss jgn la alip n azira termasukk dlm family haukk acah2 baek nak mati ni....pastu IG si uzair dok merentan bukan2 psl cite leftenan zana tu.. iols nampak caption ozylyn mcm mencucukkk lg budak tu... urghhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
jingga007 replied at 11-2-2019 05:19 PM
nyampahh tgk bideo baru tok sidang botak tuu tanye retis2 die psl fake akaun... si ZZ, Azira, alip m ...

Alip mana chuols? Satar ka? Kalau alip tu Ganja rasa xkot. Alip tu very profesional. Dia layankan aja bila hal2 kerja. As long as dia deliver kerja.
Then lepas tu, Hi hi bye bye dah. Hahah.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujur la capikmira cepat angkat kaki dr cyst n family. Kalau x mesti sampai skrg sangkut mcm si AJ tu. Haritu kan siap nak buat sekuel dekatkan jarak kita. Tp capik xboleh nak commit sbb dia dah ada nak shoot drama lain masa tu. Masa tu pn sentap jugak si cyst ni. Padan la ngan muka tu.

Skrg alep satar plak tersangkut ngan cyst n family ni. Meols harap alep jgn rapat2 sgt la dgn diorg ni kang termakan budi sampai ke sudah dok mengungkit bila dah x kerjasama lg.

In alep meols trust! Sbb heols antara retis yg xbodoh bimbo mcm yg lain2. Cukupla JN sorg tu terkena. Hati2 alep satar weh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:40 PM | Show all posts
garnierblue replied at 11-2-2019 01:14 PM
koser alip nk berpapa mama dgn laki bini tu.muntah ijo alip not his level..he's professional ok

tau x pe..x dapat lah laki bini tu pegang alif tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
xmynnx replied at 11-2-2019 02:32 PM
iols takkan panggil org lain selain mak kandung iols tu "mama".
dari dulu mmg rengsa tgk sis ni pak ...

Cyst ni tekniknya macam tokei2 cina. Mula2 dia akn tabur segala2. Klu dlm poket ada 50 pon rm50 tu dia sanggup bg pd pekerja.

Lepastu bila pekerja nak  berhenti dia akn brainwash & xpuas hati kononnya dia dh banyak berjasa byk tolong mn blh berhenti. Keji.

Klu dh x baik sbb ada slh JN pon x pyh la gigih sgt bg hint. Aku mmg png betul jenis bg hint bl tnya xnk cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Si laki tu mmg tkut bini. Anknya no 2 ms kecik pnh scara lurus  ckp bpk drg cool je.. keputusan mmg cyst yg buat. Siap ckp lagi mak dia lain mcm sikit. Dlm ht aku bdk ni mau kena jentik mulut dgn cyst kt rmh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sr tu sila ruslee ke saharul rdwn. Meols nk hencap klu saharul
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 10:53 AM
Ada satu post erma puji janna. Terharu jugak klo jd janna bila baca. Tp sis pun baik dgn erma

yg ni nok pandai janna masak kt itali rajin plk tu

IMG_20190211_182004.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 11-2-2019 05:25 PM
Alip mana chuols? Satar ka? Kalau alip tu Ganja rasa xkot. Alip tu very profesional. Dia layankan  ...

Alip satar lah. Smlm ada session makan2, alip belanja besday sepupu sis bersama anak beranak sis, dan koncu2 sis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 11-2-2019 06:55 PM
yg ni nok pandai janna masak kt itali rajin plk tu

Yaaach. Janna rajin masak mkn pg, minum ptg dinner bagai. Bagus budak tu. Si remy pun ckp janna masak sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 11-2-2019 07:41 PM
Yaaach. Janna rajin masak mkn pg, minum ptg dinner bagai. Bagus budak tu. Si remy pun ckp janna ma ...

masa dgn cyst,xpernah dibuatnye jn masak..ni rajin plk jn tunjuk bakat..kalau dgn cyst kena control ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 11-2-2019 06:11 PM
Sr tu sila ruslee ke saharul rdwn. Meols nk hencap klu saharul

Uols nk hencap apa Saharul
Selain kayu jati & rider agama.. Haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046524s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list