JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
871
View
82
Reply

JIZZZ... KLONG! KLONG! Selamat Datang NOOR2 Sebagai Moderator EKONOMI & USAHAWAN...

[Copy link]

Author: AceHand       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-1-2019 05:34 PM | Show all posts |Read mode
[AceHand SPECTaceLAR]

Selamat datang kepada @noor2 sebagai Moderator baru board ni bergandeng bahu bersama @adila39 dengang harapang dapat menghapuskang segala raksasa yang hada... Semoga board ni kembali ceria...


Wokeh... Lepas cuci lantai ni pergi cuci tandas pulak yer... Lepas tu basoh kaing... Yang mana dah kering tu pi angkat dan lipat... Pinggan mangkok periuk belangang pong kena cuci jugak tu... Bla bla bla... Selamat bertugas...


Jizzz... Klong! Klong!


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts

yeahhhhh ada partner.


Tahniah @noor2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehe....tq aceheng dan adila
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah mod @noor2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kak @noor2
Selamat bertugas kakaaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sasakim replied at 8-1-2019 05:49 PM
tahniah mod @noor2

Tq...sasakim. ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 8-1-2019 05:57 PM
Tq...sasakim. ...

welcome mod
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah mod noor

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts


selamat menjalankan tugas!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
hibernation replied at 8-1-2019 06:01 PM
Tahniah mod noor

dah tak laku main forum.tipikal artis malaysia.ni fauziah latif kan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat bertugas Kak @noor2. Tahniah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 8-1-2019 06:09 PM
dah tak laku main forum.tipikal artis malaysia.ni fauziah latif kan?

Isi masa lapang je

Oklah, i ada dinner show malam ni

Babaii
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kak @noor2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:19 PM | Show all posts
congrats dan selamat bertugas
tenang2, jgn cepat ban or potong credit ye
if nak beri warning, bari manis2 je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:36 PM | Show all posts
ipes2 replied at 8-1-2019 06:19 PM
congrats dan selamat bertugas
tenang2, jgn cepat ban or potong credit ye
if nak beri warning, b ...

nasihat yg bernas dari Doktor....

yg selalu ban org tu sbb giler kuasa Doctor..
akk tak kisah klu potong kredit, tapi sbb nak tunjuk kuasa, terus ban....Euwww sgt kan...

btw, selamat jadi mod Noor...




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-1-2019 06:36 PM
nasihat yg bernas dari Doktor....

yg selalu ban org tu sbb giler kuasa Doctor..

Jazaa sesuai jadi mod kat CI tu..lagi pun jazaa lama dah kat CI...dah tahu perangai dan asam.garam CI tu.....aku rasa jazaa lagi sesuai. ...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah tahniah Kaka Noor.... Good to hear

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:09 PM | Show all posts
Edited by jazaa100 at 8-1-2019 07:12 PM
noor2 replied at 8-1-2019 06:43 PM
Jazaa sesuai jadi mod kat CI tu..lagi pun jazaa lama dah kat CI...dah tahu perangai dan asam.garam ...

Idok ler aku nak noor oii.......
jadi mod ni kena jaga jari, tak blh maki org...tak blh sakat org...tak blh hentam si laba tu...
senang jadi ahli biasa, bebas mengkelingkan @pyropura


kau ikut mcm @Noraidil tu...baru jadi mod dah pegang 5bod sbb dia pandai behaved
jgn jadi sorang mod tu...dari saatu bod ke satu bod kena tendang...

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-1-2019 07:09 PM
Idok ler aku nak noor oii.......
jadi mod ni kena jaga jari, tak blh maki org...tak blh sakat org ...

Hehe........
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats to the new mod noor2.
Will watch this board soon

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah kak @noor2..wah sorang2 naik pangkat ni..bila nak open table

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts

Selamat menjalankan tugas momod

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 8-1-2019 07:09 PM
Idok ler aku nak noor oii.......
jadi mod ni kena jaga jari, tak blh maki org...tak blh sakat org ...

Ko tak takut dosa yer kapirkan orang? Nampak macam ko ni kapir je tak ambik pedulik dosa balasan awloh segala
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniya la Noor .... ingat yer you can be a lobai, but never take along the lobainess elemen in executing your Mod's duties. Jangan jadi macam Mod yg satu itu (yg dah siap2 letak nama Mod sebelum jadi mod lagik)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2019 09:29 PM | Show all posts
pyropura replied at 8-1-2019 08:55 PM
Ko tak takut dosa yer kapirkan orang? Nampak macam ko ni kapir je tak ambik pedulik dosa balasan a ...

Weiii bongok!!!.....
bila masa pulak aku kaffir kan orang?....
aku keling kan kau aje

ada je keling muslim....kau yg tak tau bezkan keling dgn kaffir, byk bunyi pulak....







Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053034s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list