Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4663
View
246
Reply

Be Your Own DJ

[Copy link]

Author: Foxey    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-1-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 06:04 PM
Tak kira..nk tepek jgk..Lagu utk @Catpaw



Welkam bek kak



Fox pun baru lepas sapu daun kat belakang and kat porch. Terus on aircond sebab peluh giler, huhuhu.

Tepek lagu kat sini sat tadi, tetiba tengok rumah BTAT dah kena sita kak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 06:08 PM
Ada kenangan ngan lagu ni..

Citer la kak. Fox bukak thread ni yang membolehkan mengimbau kenangan lalu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 12-1-2019 06:21 PM
Welkam bek kak



Sama la..tadi dok kemas umah n mengemop..takleh tunggu lama..mandi terus..hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 06:25 PM
Sama la..tadi dok kemas umah n mengemop..takleh tunggu lama..mandi terus..hehehe

Err... Fox tak mandi lagi. Tengah duduk2 ni ha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 12-1-2019 06:23 PM
Citer la kak. Fox bukak thread ni yang membolehkan mengimbau kenangan lalu.

Citer dulu2 la..masa study lagi..ada kawan call akak..pastu tibe2 dia ckp tunggu kejap..sekali dia petik gitar n nyanyi lagu ni..

Akak masa tu dengar je dia nyanyi..mcm org xde perasaan..lagi pun masa tu..akak x tau pun psl lagu tu..kesian betul..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 06:30 PM
Citer dulu2 la..masa study lagi..ada kawan call akak..pastu tibe2 dia ckp tunggu kejap..sekali dia ...

Waaaaa... Dia minat akak ler tuuuu. Hikhikhik

Mesti frust dia tak menerima reaksi yang dikehendaki dari akak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini adalah salah satu lagu fave my dad as well as mum. Salu on his playlist dalam kete sampai me and my sis pandai dah nyanyi lagu ni. Lama2 dengar sedappp ooo lagu ni



Ku Redha Sendiri - Klthsom

aku bukan aku
yang kau kenali dulu
engkau bukan engkau
yang pernah memukau
di hadapan kita
Dua insan berbeza
yang mencari cari
arahnya sendiri

suara senada, seia sekata
tiba saatnya bercanggah jua
kita yang bersifat baru merubah dengan waktu
Kau dan keangkuhanmu
mencabar kesabaran ku

ke mana kelembutan
bicara yang bersopan
diriku dikasarkan oleh pengalaman
andainya berjauhan
rahmatnya kedamaian
biar kau pergi, biar ku di sini

suara senada, seia sekata
tiba saatnya bercanggah jua
kita yang bersifat baru merubah dengan waktu
Kau dan keangkuhanmu
mencabar kesabaran ku

ke mana kelembutan
bicara yang bersopan
diriku dikasarkan oleh pengalaman
andainya berjauhan
rahmatnya kedamaian
biar kau pergi, biar ku di sini
biar kau pergi, biarlah ku redha sendiri

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 12-1-2019 06:33 PM
Waaaaa... Dia minat akak ler tuuuu. Hikhikhik

Mesti frust dia tak menerima reaksi yang dikehend ...

Ye kot..tapi sbb dia penah ckp dia ada kenal  sorang nurse..so akak xde perasaan la kat dia..kawan2 jela..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 06:44 PM
Ye kot..tapi sbb dia penah ckp dia ada kenal  sorang nurse..so akak xde perasaan la kat dia..kawan ...

Kihkihkih... Tapi dia nyanyi lagu ni untuk akak apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 12-1-2019 06:56 PM
Kihkihkih... Tapi dia nyanyi lagu ni untuk akak apa

Mmg la..tapi akk ni jenis yg bila tau org tu ada org lain..mcm x berminat nak berperasaan lebih2..kawan2 ok je..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Foxey replied at 12-1-2019 01:40 PM
Lagu tamil layan tak fix?

Layaannnn foxxxx...
Nanti fix tepekk susah nak ingat tajuk dia.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepek lagu raya boleh ker
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 12-1-2019 08:02 PM
Tepek lagu raya boleh ker

Bleh kot fix..


Mentang2 dah dkt raya ni..kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:21 PM | Show all posts
Catpaw replied at 12-1-2019 05:27 PM
Tq fox. Nak lagu sugar sugar honey honey pulak

panggil kite ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:29 PM | Show all posts
tgh buat slide ni..
lagu yang slow2 je
especially lagu nih...asyik ulang je..


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 07:04 PM
Mmg la..tapi akk ni jenis yg bila tau org tu ada org lain..mcm x berminat nak berperasaan lebih2.. ...

Betul jugak tu. Kalau dah ada teman, kenapa lak nak try awek lain kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 12-1-2019 08:01 PM
Layaannnn foxxxx...
Nanti fix tepekk susah nak ingat tajuk dia.. hahahaha

Dasattt arrr fixxxxxx. Tapi music kan universal. Tak kira dan tak kisah apa bahasa, janji sedap dengar. Halwa telinga kekdahnya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
fixit replied at 12-1-2019 08:02 PM
Tepek lagu raya boleh ker

Boleh jerr... Asalkan suka weh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 12-1-2019 08:13 PM
Bleh kot fix..



Err kak... Puasa pun belum start. Raya cina pun belum lagi kak.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 12-1-2019 08:29 PM
tgh buat slide ni..
lagu yang slow2 je
especially lagu nih...asyik ulang je..

Banyak lagi ke hani?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.257310s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list