JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
9694
View
88
Reply

"Malunya, Jangan Ingat Ini Fesyen Baru,"- Awal Ashaari Tersalah Pakai Seluar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-1-2019 05:59 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Awal


Kelakar pun ada juga bila Awal Asahari mengaku yang dia tak sedar terpakai baju dan seluar dengan warna yang berbeza ketika menghadiri majlis perkahwinan Elfira Loy baru-baru ini.


"Ini antara #colorblind yang tak dapat dimaafkan!" tulisnya di Instagram.


  



Katanya bila tengok balik gambar tersebut, baru dia perasan yang dia memakai seluar tuxedo biru dengan jaket hitam.


"Tolong jangan ingat ini fesyen baru, Malunya."


  



Tambahnya lagi, isterinya Scha Al-Yahya juga tidak menyedari tentang hal tersebut.


  



  



Scha dilihat ada memberi komen dengan menyatakan dia tidak berada di tempat sumainya bersiap ketika itu.


"Saya tiada semasa dia bersiap tu. Salahkan pembantu dia." -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah2 salah pastu konon Akan jadi ikutan? Feeling fashion icon?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
so..???   
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ooo kesahnya...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang aku tak boleh blah la dengan awalina dengan suami dia dia shah tu. Kau bergaya la macam mana awalina, tetap nampak muka busuk
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow dye rambut color platinum ke. Mcm x sesuai je ngn skin color.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
auntie tetap suka ko Lara, walau mak apak ko poyo bebeno
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia tak bagitau rasanya orang pun tak perasan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
rsenye..malu lg fesyen yg mcm pki skirt pd 1 ketike dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
comel je awal ni...hehe.. biasa lah wak....artis. sentiasa diperhatikan gerak geri dan fesyen. lagipun abg awal ni mmg ikon fesyen lelaki kan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 11-1-2019 06:11 PM
Acah2 salah pastu konon Akan jadi ikutan? Feeling fashion icon?

kan dia mention he is colour blind .. sbb tu kete dia semua kaler putih
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde effect apa2 pon.. warna lbh kurang sama.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Justify laa apa2 pon...ko tetap muka lombok dan berminyak ye awal sehari....lg satu pls pi amik english course...nmpk amatur bila ko emceeing berspeaking2 yach....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan seluar tu nak matching dgn baju dan handbag chanel scha yang serba biru tu.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka je couple ni..sempoiii.takde nak sweet2 kalut nak potray diri sendiri as the best couple everrrr,cam makpak usop tu..and i suka fashion scha.and yg penting,lara munchet kiut sangat2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 11-1-2019 06:25 PM
Wow dye rambut color platinum ke. Mcm x sesuai je ngn skin color.. hehe

Dia bleaching katanya
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:04 PM | Show all posts
tak ketara pun.. move on pls
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg color blind. Harap lara tak mcm tu. btw Iols suka tgok lara prg school. Al the best girl!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia amik lesen dulu mcm mana time ujian komputer? Ke ada pelepasan utk org buta warna?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti acah2 silap pakai seluaq pastu akan menjadi trend dan kegilaan para penyembah retis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056028s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list