JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
35571
View
1207
Reply

Rumah Borak MLM Scammers Part 3

[Copy link]

Author: Penpitcha    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-1-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepyfish replied at 15-1-2019 04:32 PM
Tuan tanah. Edit je title tu. pompuan gatal or something. As long takde h...  just edit yr post. Sem ...

Mcm mana nk edit title. Boley ajar x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:50 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 03:34 PM
Sebab TT tak tau apa jadi sebenarnya, tu yg dia buka je thread ni.

tq mod kasi tacang, modus operandi kita nak duniakan queen kat anugerah tu nanti
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 15-1-2019 04:05 PM
to me sheols just sembang kari saja.

a bankrupt cant proceed with litigation matters unless an ...

Mod boley x tlg editkn title. I xpndai laaaa how. Puas godek2 x jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:54 PM | Show all posts
Penpitcha replied at 15-1-2019 04:51 PM
Mod boley x tlg editkn title. I xpndai laaaa how. Puas godek2 x jumpa

I dah tukarkan tajuk. At least tajuk tu selamat sikit
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Acah2 nk jd plussize model la tu.. Alang2 verangan tu kan, baik lah pergi modelling class betulkan posture, pose semua
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:12 PM | Show all posts
camflo03 replied at 15-1-2019 03:07 PM
Ni iols compile kan komen2 puaka yang available kat ig kepam:

jom amalkan gaya hidup sihat

ada satu lagi .. komen budak betulkan spelling therapy yang dia spelled theraphy.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 04:54 PM
I dah tukarkan tajuk. At least tajuk tu selamat sikit

Thanks my dear soup. Kihkihkihhh fuhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 15-1-2019 04:39 PM
ha ah.. TT @Penpitcha edit title je... buat rumah baru utk benang scammer pun boleh.. asalkan x  ...

Hahahaaaa..pastu ade plak yg congratz kat die..pregnant..hahaha. lawak2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 15-1-2019 04:23 PM
Thank you kalau u dah vote. I harap Hanis menang

Dah. Sheols nak sangat menang kan lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 15-1-2019 04:14 PM
Sheols rindu dibawangkan oleh forummers. Tu pasal dua tiga menjak ni semualah her pictures mengundan ...

Selama thread die takde name die..die gelisahh..sebab xde yg aware pasal die... tu yg start posing kankang tu..hahaha.... dengan harapan adela org komen sebaris dua kat IG die...hahhaa...kalau tak..serius mcm mental jah...sorang2 posing..dengan pakai mcm tu sejuk2...sick
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental betul pegi post 1 pic 1 post. Padahal boleh je one shot banyak2. Gigih pulak cari caption copy paste. Mcm betul2 lost dan mental. Dia ni dh terlalu banyak kerosakan dekat jiwa dia. Tu jadi mcm ni hasilnya. Kesian la tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 05:34 PM | Show all posts
BuBuComey replied at 15-1-2019 10:19 AM
Pi kluar masuk gym pastu eat clean, jual produk kuruskan badan tp badan sheols still maintain. Nampa ...

makin membesar kann
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:13 PM | Show all posts
shara154 replied at 15-1-2019 03:55 PM
Wow dah ada bff baru pulak ke si gundu?
Tak habis2 upload gamba ye

buat masa ni tu je kawan dia...

tunggu la lepas ni.. mcm kwn landan dia c maya tu ha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:15 PM | Show all posts
nuryakmal replied at 15-1-2019 04:01 PM
we cant simply delete  thread sebab akan ganggu kredit forumer. so paling tidak pun just akan tutup  ...

ekekek...kita enjoy dulu...

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:30 PM | Show all posts
dia pose pelbagai tu sbb mengharapkan ada la lelaki kaya nakkan kat dia...sblm ni sibuk ber bae2 tu laki org ok..tp dia perasan sgt..skrg nak mencari semula..tu siap berkangkang paha kepam hitam dia depan kamera..puih..malu la anak2 dia..somebody pls report apak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi beratur sumber untuk dibawangkan minggu ni. Acik kepam meghan belum lagi aku canangkan dah datang kembali si gundu mental acik kangkang paris.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 15-1-2019 06:13 PM
buat masa ni tu je kawan dia...

tunggu la lepas ni.. mcm kwn landan dia c maya tu  ...

Haha well see..tp kwn baru dia ni pada i cantik n presentable la nk compare dgn kepam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:52 PM | Show all posts
joy_ah replied at 15-1-2019 06:37 PM
Amboi beratur sumber untuk dibawangkan minggu ni. Acik kepam meghan belum lagi aku canangkan dah dat ...

cantik nama tu.... acik kangkang paris..  

sesuai ngan acik kepam x sedar diri tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:53 PM | Show all posts
donflamingo replied at 15-1-2019 06:43 PM
Haha well see..tp kwn baru dia ni pada i cantik n presentable la nk compare dgn kepam

kan...pandai bergaya ikut potongan badan...bkn mcm sorg tu...tau potong stim org ja...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 06:59 PM | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 15-1-2019 06:52 PM
cantik nama tu.... acik kangkang paris..  

sesuai ngan acik kepam x sedar diri tu..

kangkang  pon nak paris aje ye
benang kan dah tutup n takde org extend utk dia tu yang photoshoot meminta dari netizen tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
donflamingo replied at 15-1-2019 06:43 PM
Haha well see..tp kwn baru dia ni pada i cantik n presentable la nk compare dgn kepam

Kwn yg pose jalan ngn dia tu lawa. Simple jah tak over mcm dia. Tp laaagi nampak classy dgn winter jacket nude tu. Org lain tau bergaya dgn cuaca. Ni sejuk2 pakai skirt mmg tintong. Lemak dia byk terbakar tu yg badan dia pnas je kot. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 15-1-2019 04:05 PM
to me sheols just sembang kari saja.

a bankrupt cant proceed with litigation matters unless an ...

Ooo i tak tau pasal ni. Good info
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 15-1-2019 02:44 PM
Me and @friedfishsoup  just nak bg tau. dulu all threads berkaitan makcik ni kena tutup dan di lock  ...

Hahaha...sempat lg ikhlas dr......bla..bla... thread tu boleh kategori thread lajennnn ooo.... seriuss....kat situ segala mala mak nenak jin syaiton ada...hahaha....bertenggek kat quenn
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:12 PM | Show all posts
Nham22 replied at 15-1-2019 07:30 PM
Hahaha...sempat lg ikhlas dr......bla..bla... thread tu boleh kategori thread lajennnn ooo.... ser ...

Thread Aimy bertingkat2 tak cukup legend ke uols?
Sentap Aimy



Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mollythecat replied at 15-1-2019 04:55 PM
Acah2 nk jd plussize model la tu.. Alang2 verangan tu kan, baik lah pergi modelling class betulkan p ...

Kaki pun tak cukup inci lagi nak verangan jadi model. Model model plusize pun semua tinggi tinggi belaka. Kepam jadi model utk hobbit seswai kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044033s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list