JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123
Return to list New
2261
View
55
Reply

Pengalaman seram family aku yang tak berapa nak seram

[Copy link]

Author: Omyclay    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-2-2019 09:38 AM | Show all posts
MissVixen replied at 4-2-2019 07:33 PM
Sambung lagi Tt. Seronok cerita2 tt.
Seram lalu kawasan ke lubok china tu. Ada perasan 1 banglo bes ...

Tak perasan pulak banglo tu. Situ kan banyak rumah lama2. Aku tau banglo besar otw nak ke lubok china tu je. Siap tebuk bukit bwh rumah dia buat parking. Bahan gosip la jugak dulu rumah banglo 3 juta. Tapi berkali2 kena pecah masuk. Kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Omyclay replied at 11-2-2019 09:38 AM
Tak perasan pulak banglo tu. Situ kan banyak rumah lama2. Aku tau banglo besar otw nak ke lubok ch ...

Ini ke banglo dia? Ada orang duduk ke? Suram dam seram je aku tengok
IMG-20190204-WA0000.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2019 09:49 AM | Show all posts
MissVixen replied at 11-2-2019 09:42 AM
Ini ke banglo dia? Ada orang duduk ke? Suram dam seram je aku tengok

Yang tu la kalau x silap aku. Dulu aku selalu lalu situ pergi pasar malam lubok china. Memang ada orang duduk. Biasa nampak ada kereta dalam garaj dia tu. Tapi kalau lalu malam memang suram je. Dia tak pasang lampu banyak. Last yang aku tau jugak rumah dia kena pecah 3 kali dalam tempoh 5 tahun pertama tu. Katanya kontraktor dia jugak punya keje. Ntah la. Aku pun dengar cerita orang kampung je.



Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by icha80 at 11-2-2019 06:21 PM
Omyclay replied at 11-2-2019 09:30 AM
Aku duduk belah utara, kalau sampai n9 memang dah malam  Alhamdulillah setakat ni bila lal ...


Ha ah.. kalau lalu siang mengantuk sgt drive situ.. sedara aku suami isteri meninggal dunia accident kt area tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Omyclay replied at 31-1-2019 10:52 AM
Hihi..Ayah aku kata ni la antara kejadian yg paling trauma dia rasa. Dah la dia ni penggeli. Sejak ...

Suami saya dulu IO traffic. Dia lepas balik settle kes accident atau post mortem dia boleh je makan nasi lauk2. Huhuhu kita pulak yg terbau2 hanyir baju dia. Bau salai pun ado sebab kes kereta terbakar. Sejak terbau hanyir kat uniform terus bertekad suroh dia hantar dobi je. Siap gosok dan wangi dah. Hahahahaha

Tp memang mencabar jugak la. Kes x jumpa tangan, x jumpa body. Lepas semalaman tetiba muncul kat tempat yg diorg cari byk kali.

Ada jugak kawasan "hanyir". Memang kerap makan mangsa. Alhamdulillah dah pindah x de dah nak uruskn mayat2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:13 PM | Show all posts
Lolalala replied at 12-2-2019 11:09 AM
Suami saya dulu IO traffic. Dia lepas balik settle kes accident atau post mortem dia boleh je maka ...

cite la in detail pengalaman husband u
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044812s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list