JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
1192
View
11
Reply

FAIZAL ROZI VLOGS: Misteri Banglo Hilang (Johor)

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-2-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Sesape ade info tentang ni mohon kongsi ye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ninja boy at 8-2-2019 02:53 AM

Bukan ka dulu ada ini thread sampai Tuan Rumah India masuk forum mengaku Rumah dia renovate pasang pagar. Kelakar betul punya gossip sampai Tuan Rumah masuk forum membetulkan cerita yg tak betul kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
ninja boy replied at 8-2-2019 01:52 AM
Bukan ka dulu ada ini thread sampai Tuan Rumah India masuk forum mengaku Rumah dia renovate pasang p ...

A'aahh i ingat lagi..
Siap ada yang tepek pic lagi kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2019 02:54 PM | Show all posts

Ye Ke?

ninja boy replied at 8-2-2019 02:52 AM
Bukan ka dulu ada ini thread sampai Tuan Rumah India masuk forum mengaku Rumah dia renovate pasang p ...

Ce korang kabo kat si Youtuber ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2019 04:01 PM | Show all posts
serius lah tuan rmh siap masuk porem betulkan citer kisah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:34 AM | Show all posts
Follow jugak thread rumah hilang ni dulu tapi tak perasan pulak ada tuan rumah India join sini bagitau cerita sebenar.

Kalau baca komen2 kat vlog Faizal Razi ni...ada yg bagitau (penduduk asal situ) memang tapak tu takde rumah, sebab lot tu takde pembeli. Tak ada apa yg misteri katanya.

Tapi clash pulak dengan "tuan rumah India" masuk Cari explain hal sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
amirezu replied at 12-2-2019 12:34 AM
Follow jugak thread rumah hilang ni dulu tapi tak perasan pulak ada tuan rumah India join sini bagit ...

Logikcerita owner india tu.. Mebi dia org yg beli tanah tu skang dan menurut vedeo tu skang tapak tu dah dibina kuil..
I pun bc tred yg dulu tu tp xigt dah camne komen india tu dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=467362&page=6&mobile=2#pid36838652

Kt tred ni komen owner india tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan misteri la ye kisah banglo tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 13-2-2019 12:25 PM
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=467362&page=6&mobile=2#pid36838652

Kt tre ...

Takleh masuk link tuh
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 13-2-2019 07:17 PM
Takleh masuk link tuh

Copy paste link tu sis..

Ni i screenshot balik.. Btw ada byk dah tred psl banglo ni. .
Screenshot_20190213_202216_com.android.chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq tuan..nanti saya masuk situ pulak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050151s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list