JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
5142
View
59
Reply

"Baik Kami Carut Dulu" - Che Ta Perli Siapa Menyanyi Macam Tercekik Sudu Tu?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-2-2019 04:53 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, Che Ta atau nama sebenarnya Rozita Che Wan berkongsi nasihat mengenai cara menutup aurat dengan sempurna.








Terbaru, Che Ta yang dilihat lantang menyuarakan pendapat menyindir seorang individu yang akan melancarkan lagu baru menerusi Insta Storynya.

"Tak payah menyanyilah kot, macam tercekik sudu saja..." tulisnya.



Aik, Che Ta memerli siapa pula tu?







Menerusi postingnya itu, Che Ta memberi bayangan bahawa individu terbabit merupakan seorang pereka fesyen.


Menurutnya, pereka itu sebelum ini pernah membuat kenyataan bahawa artis yang ingin menjadi seorang pereka fesyen 'mencaras' pasaran mereka.


Che Ta bagaimanapun menegaskan bahawa dia tidak kisah jika individu berkenaan ingin menjadi penyanyi, namun dia mengakui hampa selepas mendengar lagu yang akan dilancarkan itu.




Kredit foto: IG Che Ta



"Daripada satu Malaysia carut, baik kami carut dulu," sindirnya.


Hm, siapa agaknya individu itu ya? Ada bayangan lebih jelas tak? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
RR Ka??
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahhh. Nape Che Ta tak tag sekali penyanyi wanna be tu. Tak ada lah berteka teki mcm ni. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:06 PM | Show all posts
ezuwan ismail kot..tgk kt igs dia mcm ya...tak pun cheta saja je post mcm tu sbb nk viral kan single ezuwan tu..tajuk lagu: #semalamsahaja
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 11-2-2019 05:06 PM
ezuwan ismail kot..tgk kt igs dia mcm ya...tak pun cheta saja je post mcm tu sbb nk viral kan single ...

Haah rasanya ya. Sbb td jln2 ig makcik puaka kat komen ramai tag ezuwanismail. Huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:24 PM | Show all posts
sape ezuaninsmail tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:24 PM | Show all posts
no hard feeling che taa..bukan heart feeling
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:26 PM | Show all posts
aku baru tengok IG... dia kan besfren dengn CheTa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:37 PM | Show all posts
Edited by beni_nikaido at 11-2-2019 05:40 PM

aisey....aku dulu penah baca komen yg fesyen designer ni belajar utk jadi seorang fesyen designer tapi artis xde 'ilmu' ape pun tetiba jadi designer.
x silap fazura pun penah jwb issue ni sbb fazura pun antara artis yg jadi fesyen designer segera. tapi aku x ingat la sape mamat tu. Rizalman tu rasanye. Ampun kalo salah orang
Tapi xkan rizalman nk menyanyi pulak kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:40 PM | Show all posts
bukan rizalman ke yg ckp pasal artis berlumba nk jadi fashion designer

https://mforum.cari.com.my/forum ... ;highlight=rizalman
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik ta sibuk pasal aurat tudung labuh baju besar tapi hati cik ta masih tak bersih. .kuat melenting menyindir orang. ...hehe..apalah cik ta ni...patut dah konon nak pakai baju besaq tudung labuh takut api neraka. ..hati kena baiklah. ....
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rizalman, Hatta Dolmat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
beni_nikaido replied at 11-2-2019 05:37 PM
aisey....aku dulu penah baca komen yg fesyen designer ni belajar utk jadi seorang fesyen designer ta ...

Bukan rizalman ke? Ahahaha rasa pernah baca tp tulah. Tak sure sapa.
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 06:32 PM | Show all posts
rasa mcm rizalman. siap ada thread kt forum kan dlu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
no heart feelings...
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
True-X replied at 11-2-2019 05:24 PM
sape ezuaninsmail tuh

Designer ponen kertu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat ig makcikpuaka ramai yg speku faz.. walaupun suara faz tak best klu nyanyi and sheols pun antara artis yg jadi fashion designer, meols tak rasa cheta tuju kat faz..

Tak pernah kot faz keluarkan statement psl isu artis nak jadi designer.. yg pernah meols dgr rizalman
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulang paku buah keras pada designer yang nak jadi artis pula ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni org yg cheta carut tu.. hehe

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:16 PM | Show all posts
hidet replied at 11-2-2019 05:24 PM
no hard feeling che taa..bukan heart feeling

itu satu.. satu lagi, ramai jugak x faham "kami" tu

org utara kan ckp kami tu saya
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:42 PM | Show all posts
che ta kemain lg dia membawang eh....
raya tahun ni nak tempah berapa puluh pasang baju raya?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet: no hard feeling che taa..bukan heart feeling

Tak paham. Hard or heart?
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 08:55 PM | Show all posts
eeyyhh trauma la iols dgn team ezuwan ismail ni time The Wedding KL 2019 dlm byk2 team designer yg iols handle, team dia paling haprak mencik!
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:01 PM | Show all posts
fadz84 replied at 11-2-2019 07:36 PM
Ni org yg cheta carut tu.. hehe

Semalam sahaja, adakah ditujukan kpd jejantz yg datang sekadar tng?


Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Membawang che ta...hahaha..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057577s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list