JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
24071
View
389
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 12-2-2019 01:31 AM
Mizznina pun???

Well to me mizznina no longer an artist. Dia mana ada dah perform kr buat drama or album. So betul la penghijrahan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
shoyuna replied at 12-2-2019 03:40 PM
Paklim tu bangla ke chuols? Bukan paki?

Chuols hengat paki je ke ada khan
Apa negara bangladesh tak mampoo nak generate keturunan khan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 12-2-2019 05:02 PM
jahlop tak sempat tukar musim dah bertukar fesyen.. boleh jadi alim berjubah handsock bagai & be ...

Tasbih ketip jangan dilupa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Pic2 bertebaran all girl clans je.. makcik2 cousins..
where are d guys in d fam?  Wujud kan?
Memang girl power betul family ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau hajah lopa ni bertudung labuh, surprise jugak i bila mlm buat birthday parti pakai turban. Dah dari sebelum2 ni mmg itulah image die. Turban yg nmpak anak2 rambut. Makin lama makin ke belakang. Anyway, happy birthday hajah lopa. I doakan moga termakbul hajat & dalam lindungan Allah selalu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-2-2019 07:42 PM
Chuols hengat paki je ke ada khan
Apa negara bangladesh tak mampoo nak generate keturunan  ...

Tersedak meols baca komen chuols
Manalah meols tau.. tak sangka pulak meols pak tiri theols ni bangla... apesal tak nak ngaku keturunan tu. Ke meols tak tau
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:26 PM | Show all posts

Tok hans Godfather pada anak elaine. Itu hari ada gambar tok hans masa baptism anak elaine kat church  semayang sama2. Sekarang sudah tarak

cari 42.jpg

Kalau jadi Hajjah kaweng dgn tok hans....hajjah akan jadi Godmother to mia


cari 43.jpg


Kesian pulok pada tok Hans... handsome, kaya tapi nasib hanya jadi teman simpanan Era Fazira dan Hajjah


cari 44.jpg



#doakanyangbaikbaik #katalobenak







Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-2-2019 08:26 PM
Tok hans Godfather pada anak elaine. Itu hari ada gambar tok hans masa baptism anak elaine kat chu ...

Aah la pic tok Hans dah hilang dari radar. Adakah tok hans dah nak masuk islam & kawin dgn lopa? Tht y Elaine delete pic kat church?  Jeng jeng.. iols speku je ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:14 PM | Show all posts
  gegeh memasing dok bertenggek kat thread hajjah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 12-2-2019 06:45 PM
Pahammm.. Weols smua dah maklum perangai dia gituhh.. Dia pon x pnh nak kata dia alim n tunjuk dia ...

X mnh tunjuk alim hahah time bulan posa tunjuk alim , pastu tunjuk positive walaupun kaki sentap ...ntah mana la positivenya kalau kwn yg pakai tudung si pz pun blh cabut tudung sbb aura positif di kaka fake
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:49 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 12-2-2019 08:26 PM
Tok hans Godfather pada anak elaine. Itu hari ada gambar tok hans masa baptism anak elaine kat chu ...

Hang tu 10x benak kehulu kehilir usung pic Hans mengalahkan fan,Tak sabar ke nak tengok hajjah menikah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:52 PM | Show all posts
zeitabaei replied at 12-2-2019 10:39 PM
X mnh tunjuk alim hahah time bulan posa tunjuk alim , pastu tunjuk positive walaupun kaki sentap . ...

Hahaha bulan posa pakai tudung sampai ke lutut,jgn tak tau birthday siang pakai tudung dgn anak yatim bagai mlm berambut palsu,member terbang tudung,PA laki bertukar jadi bapok siap ada lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka je lopak ngan hans ni. Jodoh kuat ni meols rase. Konpem ke jinjang pelamin.

Iols nak ucapkan all the best la pd tokhans bila masuk dlm family mamatins nnt. Tanya nanas cuba serap apa2 yg patut ilmu menurun bila jd menantu mamatins nnt

Iols pcaya tokhans boleh control lopak, but not her family. Good luck tokhans!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
zeitabaei replied at 12-2-2019 10:39 PM
X mnh tunjuk alim hahah time bulan posa tunjuk alim , pastu tunjuk positive walaupun kaki sentap . ...

chuols duk dlm gua kelam ke apa..pz tu sblm geng dgn faz or shud i say zmn xknal faz lg da mmg camtu pangai.. pegi obersea tudung hilang..skang dia cabut atas dorongan bestwen sheol datin amera tu yg cabut tudung last year..yihhh moron nya lobainita2 lopaktoncit nih
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 12-2-2019 10:59 PM
chuols duk dlm gua kelam ke apa..pz tu sblm geng dgn faz or shud i say zmn xknal faz lg da mmg cam ...

Tuler sedeyy gol camni..buang masa je jwb deyols..iols reply honestly kat forumer yg sbt nama faz tu.dia pon cam oke je punya opinion.sekali ade manusia yg butthurt..tibehhhh...xde sikit sekelumit pon meols perli kat idola agung depa...pepepun tak nak OT.meols selaku shippers #lofahans doa yg baik2 je kat jah n tok hans.semuga berjodohan kehendaknya.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 12-2-2019 07:06 AM
Ingatkan aku sorang jer perasan
Aura tak happy/bahagia itu mmg agak jelas yachh dr tindak tanduk  ...

Jah kesunyian. Menangis bucu katil
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
si tua ni jugak yg di hadap nye..adoi
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Selain aura kesedihan.. aura tak puashati sentiasa terpancar kat muka jahboobs.. which kadang2 she tunjuk through her action... apa sajalah yg dia x puas hati tu...
ni sama cam pemenet beliau asyik tak puashati org mengata jahboobs. Cuba terima dgn hati terbuka... tak rugi pun.. tp bahagia u all akan dpt hihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:32 AM | Show all posts
Cicisweets replied at 12-2-2019 10:49 PM
Hang tu 10x benak kehulu kehilir usung pic Hans mengalahkan fan,Tak sabar ke nak tengok hajjah men ...

Cerita dan gambar Tok Hans di thread Hajjah tentu nya relevant. Logic lah.....Tapi kalau kaka pajura atau abam Adbol di thread hajjah relevant ke? tu gunakan kepala lutut berfikir ini jadi nya.....

ape ape pun Lobenak memang tak boleh pisahkan Pajura dgn Hajjah. Itu hakikat nya. Terima lah warga2 lofaland......






Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:35 AM | Show all posts
Piramida replied at 13-2-2019 06:13 AM
Selain aura kesedihan.. aura tak puashati sentiasa terpancar kat muka jahboobs.. which kadang2 she t ...

bg mat rasa Hajjah trying very hard to show that she hepi umur dah 30ploh sen dan konon nya she is a fun laving person. Pada hal dia segan asik tiup lilin dan body language  kejung....


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 11-2-2019 10:05 PM
Igtkan celebration birthday berkali-kali ngn org lain2. Rosix tu siapa? X nmpk pun abu stylist ter ...

Roxit ni yg kerap dgn Ecah ke hulu ke hilir kan? Ke org yg lain?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:45 AM | Show all posts
zeitabaei replied at 12-2-2019 10:39 PM
X mnh tunjuk alim hahah time bulan posa tunjuk alim , pastu tunjuk positive walaupun kaki sentap . ...

Tentang tudung on and off...... pajura buat openly dan ngaku. Tak sembunyi2. Ini pajura buat dah 5 tahun yg lepas. Not something new. Dan rakyaat malaysia boleh terima.

..................... hanya lobenak aje yg tak bleh terima lepas abdol kawin dgn pajura .




Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
leena1234 replied at 11-2-2019 10:11 PM
Orang kaya mmg sambut birthday banyak kali khennn....? stp celebration ada utk kwn2 baik, geng bisne ...

Mcm tokwan tu.. Sebulan org sambut birthday dia. Untung jadi org dikenali ni. Sana sini org raikan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:47 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 13-2-2019 08:44 AM
Roxit ni yg kerap dgn Ecah ke hulu ke hilir kan? Ke org yg lain?

  





Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 11-2-2019 10:24 PM
kahkahkah berparty bagai x mau share di ig sndrik..takot tercemar ker...kihkihkih

Terfikir juga.. sbb akak nampak dlm ig Bella.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054156s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list