JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
26746
View
395
Reply

Lepas Anjur Majlis Di Masjid, Neelofa Sambut Hari Jadi Dengan Hans Isaac. Sweetnya!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 12-2-2019 11:13 AM
Siang tu dah cantik sheols pakai tudung cenggitu.
Malam tu dah kenapa dengan turban hauk?

Turban setepek tu tema besday party kot. Party smlm pun pajamas dan turban setepek.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
lumie replied at 12-2-2019 03:00 AM
Dh 30, tp tetap ulang cite spm 10A......

KAN! Dah 13 tahun weiz! Cukop2 la sebut SPM stret As tu, hahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:44 AM | Show all posts
Gitewww lahhh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetcoklat replied at 12-2-2019 10:12 AM
smlm mlm ketiga pun tok hans ada..hans kata dah ada GF..GF dia si hajjah ka..smlm dgq hans pgil hajj ...

hans tu kalau lopa setakat
pelakon or pengacara biasa2
tak danya dia nak layan
org bertudung bknnya taste dia
itu yg putus dulu tu
lepas putus lopa start mendunia
kaya raya dia
itu yg menempek semula ngan lopa
setelah kena tipu dgn tunang tak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
sweetcoklat replied at 12-2-2019 10:33 AM
hg msti buat mkn2 guna pinggan kaca kan..yg pntg smlm free chattime, ada tomahowk mcm kt N97..mmg  ...

I kalau buat mkn2 guna pinggan kaca
tak pakai polisterin
sejujurnya i tak suka mkn guna polisterin
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:55 AM | Show all posts
bior le dia nak jadi andartu kah, andulusia kah lantak pi
janji benak kata idolat pakai guni pun cantekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:55 AM | Show all posts
guesswho09 replied at 12-2-2019 11:52 AM
hans tu kalau lopa setakat
pelakon or pengacara biasa2
tak danya dia nak layan

ya ker?

aku dgr hajjah ada share dlm bisnes tok Hans... jadi investor

lepas break pun derang still on good terms......ada pernah tgk suku sakat hajjah kutuk/ perli tokhans? takde kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 12-2-2019 08:40 AM
i bukan lah karatz lofa. kalau u olls perasan i takdak pun kat mana mana yistana lofa. tapi i tak bo ...

kannnn hihi betul tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:24 PM | Show all posts
Elaine Daly ni bukan ex Hans dulu? Baik yach dengan Lopak dan Hans. Hans & Lopak orang pernah jumpa di Maldives bercuti kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah Lofa baca atau tidak semua komen2 -ve ttng turban donut dia tu, entahlah.  Kalau ada sesape yg boleh berinteraksi, sampaikn aje keluhan haters ttng turbannya semoga Lofa boleh mengubahnya kpd gaya yg lebih menarik lagi. Not unless memang gaya itu yg dia suka, samada mcm toncitlah, tahi lembu ke, mcm prata ke, flower horn ke.. pilihan dialah. Orang kata tak lawa, pada dia cantik nak diapekan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:53 PM | Show all posts
amal12bh replied at 11-2-2019 05:53 PM
teringat dulu kaka faz pun pernah gak kan. buat doa selamat dengan peminat. waktu lain sambut kt kel ...

sebab tu diorg bersaing. urban+islamic
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-2-2019 10:55 AM
Motip acik kena tau mana pegi kengkawan mrsm sheols
Acik sebut kwn tmn tun sbb sheols pena ...

hahha kelako acik ni...lopak sblm dtg kl agaknya style rempit sheol n kecuzzies kat giant yg penah iols nengok di board kenamaan
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:58 PM | Show all posts
akak ok je kalau dia nk sambut besday cenggitu.yelah islamik sket,urban sket.sbb dia ada kwn2 yg non-muslim so dia pun nak celb8 dgn kwn non muslim itew.
cuma x boleh blah laa tgk dia pki turban.sumpah hodoh.dia better pki shawl atau bawal je kot nmpk laa cantiknya.x semua org blh carry pki turban.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:16 PM | Show all posts
nolya replied at 12-2-2019 11:07 AM
Keluhan bang mat bagaikan ada hasrat yg tersirat je...
Kita sering dengar kalau dunia dah nak kia ...

Bukan keluhan lah....lebih tepat pendapat/opinion bg mat je
Hajjah dilemma antara ape peminat/malaysian mahu dengan ape yg hajjah sendiri mahu. Dah hijrah....terpaksa lah berkerudung.
Konon nya hajjah rancang untok bawak modest fashion to international level dan hijab to high end fashion.....
Dengan lamaran agency dari London dan Paris.... seharus nya lah  Hajjah akan berjaya.


what i want to be.jpg


Hanya jgn sampai sakit jiwa udah lehhh



#pendapatbgmatje








Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 12-2-2019 10:55 AM
Motip acik kena tau mana pegi kengkawan mrsm sheols
Acik sebut kwn tmn tun sbb sheols pena ...

selalu je die sebut sekolah rendah die sultan ibrahim 1 tu, hek eleh dah memang bestfriends die semua dari umur die 17-20 masih kekal sampai sekarang sebab duduk dekat nak buat macam mana
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
soniackyy replied at 12-2-2019 01:20 PM
selalu je die sebut sekolah rendah die sultan ibrahim 1 tu, hek eleh dah memang bestfriends die se ...

Baiklah dekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 12-2-2019 12:54 PM
hahha kelako acik ni...lopak sblm dtg kl agaknya style rempit sheol n kecuzzies kat giant yg penah ...

Masa tu heshe masih jadi anak matnoq kelate. Mamatini pakai kain batik, lengan setakat ada gelang mas lipan tu jek. Muka putih tangan kelabu asap. Sejibik sejibon imej mek2 kelate pakai produk timbang kati

Kini setelah mamatini jadi bini khan bangla tuh, terus bulu mata melentik secara natural dekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka sbb gunakan agama
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:10 PM | Show all posts
lumie replied at 12-2-2019 03:09 AM
Costum party at least berbaju. Berbikini ats kapal? Ohh mungkin pakai jubah swiming suit. Smbil be ...

karatz in denial
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:12 PM | Show all posts
Incanto replied at 12-2-2019 08:56 AM
Lagi satu hajjah paling happy masa ni sebab sales tudung Worrda dia meletop letop

Kachingggg ka ...

kahkah try to repeat with alip n  jul..tapi tak mampuuuu sorry jah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055474s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list