JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1463
View
43
Reply

[Jenayah] Edisi karnivor: Babi makan tuan!

[Copy link]

Author: dodolgemok    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Russian woman 'completely eaten alive' by her own pigs

ByNST-February 11, 2019 @ 11:18am

A RUSSIAN farmer who was in the midst of feeding her pigs is believed to have suffered an epileptic seizure, which caused her to fall into her pig pen.

Her ravenous swine, whose appetites were already whetted by the slop they were being given, proceeded to feast on their 56-year-old owner, News.com.au reported.

According to local media reports, the animals completely ate the womans face, shoulders and ears.

She died of severe blood loss.

The womans husband, the only other person on the farm, had felt unwell that evening and had gone to bed early. He only noticed his wifes absence the next morning and discovered her body shortly after.

The incident which occurred in a village in Malopuginsky, Udmurtia, Russia last week has shocked local authorities, who said they had never encountered such a case.

Sos: https://www.nst.com.my/world/2019/02/459163/russian-woman-completely-eaten-alive-her-own-pigs?fbclid=IwAR17-11On0YbgEqPM4EvPxfc3C7vWskxi4O2QDApfkCSl0dx1ykP2pWmmKI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ekceli dh byk kali news psl babi makan orang ni
ni menteri2 PHundek yg kuat memgencing ni selayaknyalah dicampak ke kandang babi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:16 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-2-2019 08:13 AM
ekceli dh byk kali news psl babi makan orang ni
ni menteri2 PHundek yg kuat memgencing ni selayakny ...

kat rusia, babi makan tuan.
kat planet lain, 1mbabi makan tuan.

...hrmmm, mcm2 hal.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-2-2019 08:13 AM
ekceli dh byk kali news psl babi makan orang ni
ni menteri2 PHundek yg kuat memgencing ni selayakny ...

Babi semua benda dia mkn.. kalo boleh kereta lori pun dia mkn.. bela babi plg senang..cepat membiak.. cepat besar.... cepat untung.. anak murid aku kalo tulis pekerjaan bapa penternak tuu aku paham jah.. kayeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by adm7 at 12-2-2019 08:26 AM

Kahkah macam suka benar macai2 PHundek dengan babi ye..
Sebab tu idola perangai serupa babi pun diorg macam tak kesah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:27 AM | Show all posts
Iolls teringat satu episod criminal minds ni yg dia bagi babi ternakan dia makan mangsa mangsa bunuh dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
huehue replied at 12-2-2019 08:27 AM
Iolls teringat satu episod criminal minds ni yg dia bagi babi ternakan dia makan mangsa mangsa bunuh ...

cara hapis bukti ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-2-2019 08:13 AM
ekceli dh byk kali news psl babi makan orang ni
ni menteri2 PHundek yg kuat memgencing ni selayakny ...

Kau jgan jadi bodoh haijek benang aku dgan politik pulak. Kau nak kena makan babi?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
adm7 replied at 12-2-2019 08:25 AM
Kahkah macam suka benar macai2 PHundek dengan babi ye..
Sebab tu idola perangai serupa babi pun dio ...

Kau pon sekor, jgan haijek benang aku dgan politik lah babi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
huehue replied at 12-2-2019 08:27 AM
Iolls teringat satu episod criminal minds ni yg dia bagi babi ternakan dia makan mangsa mangsa bunuh ...

Makan hidup2 ke? Kes atas ni makcik tu dh pengsan kena seizure baru babi makan dia. Dia meninggal sebab blood loss.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:25 AM | Show all posts
thread babi dibuka oleh seekor babi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru ku tahu babi ni makan daging juga
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:20 AM | Show all posts
tu la..sapa suruh bela babi? babi makan tuan..babi punya babi..selayaknya jadi babi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:21 AM | Show all posts
moonbug replied at 12-2-2019 11:04 AM
Baru ku tahu babi ni makan daging juga

babi kan semua benda dimakannya, najislah..sampahlah apa yg ko campak kat dia semua dia makan tu sbb allah larang mkn babi sbb kotor yikessss

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Di makan hidup hidup. Tragis
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:25 AM | Show all posts
moonbug replied at 12-2-2019 11:04 AM
Baru ku tahu babi ni makan daging juga

samalah.. tapi xtau pn apa mknn dia sebenarnye..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:26 AM | Show all posts
huehue replied at 12-2-2019 08:27 AM
Iolls teringat satu episod criminal minds ni yg dia bagi babi ternakan dia makan mangsa mangsa bunuh ...

u, babi mmg makan ape je eh kalau kita bagi?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:31 AM | Show all posts
apesal tak bele babi aje kat tapak pelupusan sampah?.. jimattt dari buat insinerator
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:35 AM | Show all posts
Rest in peace lah yer
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 12-2-2019 10:23 AM
Kau pon sekor, jgan haijek benang aku dgan politik lah babi.

Mee Kolok Babi sedap tak sis?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056453s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list