JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
19316
View
233
Reply

"Remy Ishak Bukan Behave Mana Pun. Minum Arak, Dadah, Ajak Ehem-Ehem"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 01:16 PM | Show all posts

make love la yg oi..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:18 PM | Show all posts
udah2 la netizen expect retis ni sesuci embun pagi, harus semua ada dark side masing2. good side kena tunjuk kat masyarakat demi kelangsungan periuk nasi. hal peribadi lain pulak.

apapun I doubt the 'information', kawan2 bagai. senang nau nak buat cerita
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols percaya je. Everyone ade diorg punye own dark side, gitchu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak buat tak perlu rasa goyang... bila dah buat... kdg2 tk bertaubat, mungkin Allah nak sedarkan dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Remi ada sejarah mengasari perempuan. Berhati-hatilah dengan orang sebegini. #oldhabitsdiehard
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:28 PM | Show all posts
ehe macam sesuatu saja orang tu Dm  bagai dekat penumpahteh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lohhh bukti bideo mengkolom & dikolom mana??
Sedangkan samdawan & fa pun ado bideo nya..
Selagi tak dak bideo i totap syg bang rewmy
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
jingga007 replied at 12-2-2019 12:19 PM
Masih ada lagi ke netizen yang mudah percaya retis-retis ni sesuci bak kain putih?

Tanya ...

Ada. Kawan I masa study dulu. Very the dalam gua. That time drama bamwemy & tizzy meletop2. I tunjuk dia pic tizzy iklan silkygirl kot. Dia punya terkejut isgtifar panjang. Dia ingat tizzy tuh sejenis berlitup berselubung mcm dalam drama. Sad is sadis.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
myakayina replied at 12-2-2019 01:16 PM
make love la yg oi..

Ooooo... Gitewwww.... Innocent nye iols.. Maklum le.. Suci lagi.. Hahahaahha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:31 PM | Show all posts
yg penting dia jual kerudung....

  



dan laku keras....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:35 PM | Show all posts

mana ada retis yg baik...suci...
memasing2 idup dlm 2 alam la...
lagipon dia lelaki ....bernafsu....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 12-2-2019 01:03 PM
ML tu apo sisturr?

mobile legends
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:38 PM | Show all posts
de_ikea replied at 12-2-2019 03:36 AM
Penumpangteh ni takyah lah nk buka aib satu persatu.

Pas tu story tu betul atau tidak pun tak tau kan. Evidence nye mana? tunjuk sikit muka kawan tu dengan remy...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 12-2-2019 01:31 PM
yg penting dia jual kerudung....



Euw mcm bangla kat Jakel Seksyen 7 je
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 12-2-2019 01:19 PM
Remi ada sejarah mengasari perempuan. Berhati-hatilah dengan orang sebegini. #oldhabitsdiehard

Sejarah cucuk2 langit, party2 minum2 ni dah lama dah. Iols teringat dulu satu gossip dlm forom.cari ni jugak...dua org retis lelaki muda mmg kejenya mabok2 jer...berdasar ciri2 menjurus ke abam Vemy & sorang lg yg bini dia obesity skrg...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:51 PM | Show all posts
Retis mane je yg perangai senonoh..? Lagi2 kalo dah famous, segala belang keluar.
Cuma kantoi ke x je laa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:57 PM | Show all posts
vasepecah replied at 12-2-2019 12:02 PM
papa iqy dah insaf laaa ..... dah 2 tahun x main pempuan mabuk2

Harap betul lah
Chuols sekampung ke dgn heols kat Melaka tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:04 PM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 12-2-2019 01:57 PM
Harap betul lah
Chuols sekampung ke dgn heols kat Melaka tu?

heeee lavender ..... vase sekadar memetik skrip lakonan papa iqy saja
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:04 PM | Show all posts
So????????
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by awanearisu at 12-2-2019 02:14 PM
ALDRIN replied at 12-2-2019 01:40 PM
Sejarah cucuk2 langit, party2 minum2 ni dah lama dah. Iols teringat dulu satu gossip dlm forom.car ...


Kita tak nafikan sejarah remy tu. Yang kita risau kerana tuduhan dadah ini tuduhan serius. Lebih-lebih lagi jenis roofie.
Bukan risaukan remy
Risaukan si penuduh yang nampak tidak khuatir dengan implikasi tindakan undang-undang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 12-2-2019 02:04 PM
heeee lavender ..... vase sekadar memetik skrip lakonan papa iqy saja

Iois pun anggap citer ni mcm skrip drama lelaki kiriman tuhan... Heols very the notty zaman muda2 dulu... Now  dah tua, mungkin dah insop sikit2... Sama mcm cik tunangnye... Dulu katanya permanent resident kat zouk.. Now sheols dah bertudung gitu.... Iols ramai jah kawan2 kat sekolah dulu yg perangai hazab mcm pelesit... Tapi mostly semua dh berubah skrg... Yg pelik, ada yg masa sekolah dulu baik kemain, now dah tersesat mcm tak jumpa jalan pulang...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
lorr remi isyak ni muka pun muka naughty boy...part mana yg muka suci...puhleeezz
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:22 PM | Show all posts
bondeh replied at 12-2-2019 01:30 PM
Ada. Kawan I masa study dulu. Very the dalam gua. That time drama bamwemy & tizzy meletop2. I tunj ...

Haaa, memang ada jugak yang beranggapan retis yang berlakon tutup litup bertudung, akan sesuchi embun pagi
Tak tahu nak kesian ke macam mana entah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:27 PM | Show all posts
makton replied at 12-2-2019 12:30 PM
sape artis fofular yg nikat stewardes tu? iols tak tahuuuu huhuu

pahring ahmod
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa dok langkawi tau la mamat ni mcm mana..bkn dia ni ja ramai retis skali nora danisha dgn laki dia botak isketambola tu mabuk ja..well well well
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058001s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list