JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1789
View
34
Reply

Rambut Tersembul, Vivy Yusof Terlalu Sibuk Sampai Tak Perasan Aurat Terdedah?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 03:20 PM | Show all posts |Read mode
Dalam pada orang ramai masih panas dengan topik selebriti buka tudung, nama Vivy Yusof pula tiba-tiba naik. Aik, nak tumpang sekaki ke tu?








Pemilik Fashion Valet Datin Vivy Yusuf bukanlah menyatakan niat ingin menanggalkan tudung, sebaliknya salah satu gambar terbarunya di Instagram mengundang kecaman ramai kerana tudungnya sedikit tertarik ke belakang.


Vivy yang baru-baru ini bercuti ke koh Samui, Thailand memuat naik sekeping gambar bersama keluarga dalam sebuah entri mengimbau zaman perkenalan dengan suaminya.





Kredit foto:





Bagaimanapun, gambar itu mendapat kritikan kerana Vivy seolah-olah tidak kisah memuat naik gambar berkenaan walaupun menunjukkan sebahagian rambutnya yang tersembul.


Malah, ada yang mendakwa Vivy tidak menjaga auratnya walaupun berimej tudung litup.








Namun, segelintir pengikutnya menepis dakwaan itu kerana menurut mereka, mungkin Vivy tidak menyedari keadaannya ketika itu.




Kredit foto: IG Vivy Yusof




Alasan tidak perasan ketika kejadian boleh diterima. Tapi, jika betul sekalipun, mana mungkin dia tidak perasan ketika sedang memilih gambar untuk dikongsi dan menjadi tatapan umum, kan? - CARI






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:33 PM | Show all posts
kelakar jerk netizen ni
apa lah nk diheran sgt dgn life dia org ni
kalau staff gomen lg berlambak kut yg gi  keje bertudung ..kat luar free hair
bukan staff gomen dipaksa pakai tudung..tp sbb kat gomen majoriti staff melayu
kalau x bertudung tu..macam gelap dunia ko..mcm ko salah besar sgt kat org
mcm jahil sgt sbb majoriti bertudung
lg pun asal bertudung, baju ketat melekat ker, sluar ketat baju pendek nmpk buntut gebu, kain belah sana sini xde hal..
jnji bertudung
bukan xde kod etika berpakaian
tp saper la kesah sgt..kena lak sekrang ni ramai PTD muda2...
da dia org pun pakai..ank buah apa lagi laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:36 PM | Show all posts
beliau bertudung sbb nak meniaga itik je kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
gaya tudung mcm hanez suraya pun same jugak macam nak taknak je pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:03 PM | Show all posts
laki vivy nie keje apa?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:10 PM | Show all posts

cameraman vivy
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:10 PM | Show all posts
aah..meols pn nak tau laki dia keja apa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:11 PM | Show all posts
bukan ke laki dia ni datuk?cm pnah terbaca kt benang lama2 dlu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
So ada effect kat ekonomi malaysia ke??
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:50 PM | Show all posts

tak silap ceo fv ni la katanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia tak perasan pun masa tu bila nk upload takkan tak perasan. Who cares
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Xminat dan xpernah minat.  Standard la bertudung sbb nk jual tudung.  Peminat ka xberapa cerdik. Igt ikhlas.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 12-2-2019 05:47 PM
Kalau dia tak perasan pun masa tu bila nk upload takkan tak perasan. Who cares

Kan, dah upload sah2 dia tengok balik picture dia upload. Siapa yg kata dia tak perasan tu cmon lah, adui
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai.. Eventho wktu bergmbr tudung tertarik ke belakang oleh sebab anak2 dia, the ultimate decision nak upload ke ig dia... So disitu pun dah nampak yg she couldnt care less pasal bab2 aurat apa..  Alah all this while pun pakai sluar senteng, baju tak smpai lengan sgt, tudung terjerut kat leher... Buang masa sjalh tulis nak advice dia... Masuk telinga kiri, kluar telinga kanan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk lagi benda lain yg berfaedah utk komen, part tudung ni x minat la.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 12-2-2019 07:26 PM
Kan, dah upload sah2 dia tengok balik picture dia upload. Siapa yg kata dia tak perasan tu cmon la ...

Tu lah tak logik langsung tak perasan. Mmg dia tak kisah pun sebenarnya upload pic mcm tu. Dia pun tak kisah netizen nak kata apa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
haryatie: kelakar jerk netizen niapa lah nk diheran sgt dgn life dia org nikalau staff gomen lg berlambak kut yg gi  keje bertudung ..kat luar free hairbukan st ...



Sunguh... sokong.. baik xyah btudung.. tu namanya bukan mnutup AURAT.. tutup URAT RAMBUT jee..
Yg penting TEK & TOT tersembul tayam..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa lahh nk bising sgt selama ni bkn dia bertudung dgn sempurna pun..still jua npk tetek nya walau tak tersembul sbb kecik sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai tudung sbb nak jual tudung?bodonya...tokan dadah tak perlu hisap dadah pun...merangkak buyer dtg cari dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
bbnu je yg mengidolakan tin v. koser nyah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060664s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list