JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
4102
View
43
Reply

"Go Fu#K Yourself!" - Setepek Kena Dengan Nazim Othman Lepas Tinggal Komen Biadab

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 05:57 PM | Show all posts |Read mode
"Go fu#k yourself!"


Alamak, kasarnya bahasa Nazim Othman. Marahkan siapa pula tu?








Dalam kemas kini terbarunya, pelakon itu sekali lagi mengimbas detik hitamnya ketika menghidap tumor otak.


Menerusi entri itu, Nazim mengenang kembali bagaimana dia menjalani rawatan dan pembedahan pada Mac empat tahun lalu.




  



Namun, entah bagaimana boleh tersesat beberapa komen liar di ruangan komennya.


Komen panas itu mendapat perhatian Nazim yang turut membuat komen balas terhadap kata-kata biadab mereka.








Ramai juga pengikut Nazim turut sama mengecam tindakan biadab individu terbabit.




Kredit foto: IG Nazim Othman




Dahlah masuk rumah orang tak bagi salam, tiba-tiba buat onar pula. Nak bagi nasihat konon. Adab mana? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsKathryn at 12-2-2019 06:52 PM

Nazimah marah ada org komen berubah la jgn main bontot je
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MsKathryn replied at 12-2-2019 06:46 PM
Nazimah marah ada org komen sdh2 la main bontot

Hahahahah bengong gila komen tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Marah betoi nampak hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka nazimah sentap..kalau i pun sentap..haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:18 PM | Show all posts
Amboi!marah npk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat marah tu pun dh ayat gegayahhh sgtt
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sesuai lah nazimah kaler rambut macam tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang biadap netizen.. Main sembur je
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mostly yg komen tu pun msti kunyit tumeric jua...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke yg operate tu? Skeri nengok jahitan tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
3hours op for brain tumor? @dr_ipes2 betul ke ni?ke setelah dimomokkan oleh drama2 medical y op tumor amek masa lama giler,aiolzs tertipu?{:run

Baidewei,nk nasihat kan dia ni,gune laa cara elok,xyah laa kasar sgt..dia umah closet haruslah cpt sentap..netizen nihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis2 zimah ni nak citer dia bukak otak
Setahun sekali mcm hari raya
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 12-2-2019 08:16 PM
3hours op for brain tumor? @dr_ipes2 betul ke ni?ke setelah dimomokkan oleh drama2 medical y op tumo ...

Kan? I pon tak sangka. I mmg tak pandai bab bab medical ni. Bukan budak science. Tapi tgk drama, movie etc brain tumor nye surgery lama sebab kt otak kan? Hahaha. Adik i op polips kat usus pon lebih dr 3 hours tak salah i. Tgk parut nazimah tu, mcm serious je kes dia. Ngeri. Alhamdulillah survive.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pondan mesti la syentapppp
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mse sakit dlu iolss kcian jgk kat heolss.. tp, skrg nie.. hmmmm... ntah ler..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jn main bontot ke jangan membontot?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia memang nampak  cuba berubah jadi lebih baik lepas operate tu kejap tapi lepas tu hmmmm....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha..sentap nazimah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib lah kau labuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:15 AM | Show all posts
relax la... i am fucking myself k
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
smart tul Nazim..  kacak begaya
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:16 AM | Show all posts
ada video ke yg mengatakan dia ummah lemari?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
bottom kan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:52 AM | Show all posts
Hanya Bella Dally mengenal Nazimah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059914s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list