JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6914
View
149
Reply

Kandungan Dah Masuk 6 Bulan, Izreen Aminda Kongsi Video Ultrasound..

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-3-2019 06:40 PM | Show all posts |Read mode
Ibu bapa mana yang tidak teruja apabila dapat melihat pergerakan bayi dalam kandungannya bukan? Sudah pasti ianya merupakan detik yang indah dan sangat berharga terutama sekali bagi ibu yang mengandung.



Kredit foto : Ig Ude




Seperti ibu-ibu yang lain, pelakon Izreen Azminda juga turut tidak terkecuali. Gembira dan teruja, semalam pelakon itu telah memuat naik video rakaman 'ultrasound' kandungannya yang sudah memasuki usia 6 bulan itu ke akaun Instagram miliknya.


"Kejap je awak dah nak masuk 6 bulan.." tulis Izreen.



Kredit foto : Gempak.com




Mungkin enggan membaca komen-komen negatif, Izreen telah menutup ruangan komen pada postingnya itu.


Izreen bakal menimang cahaya mata hasil daripada perkahwinan keduanya bersama dengan Muhammad Radzi atau lebih dikenali sebagai Ude pada Ogos tahun lalu secara tertutup.


Kredit foto : Carian Google




Menerusi perkahwinan terdahulu Izreen bersama dengan bekas suami, Muhammad Riza dia telah dikurniakan dengan seorang anak lelaki yang kini berusia 5 tahun.


Manakala, ini merupakan anak ketiga bagi Ude hasil perkahwinannya dengan bekas isteri, Intan Liana Saleh.


Kami doakan semoga semua urusan dipermudahkan dan Izreen selamat melahirkan cahaya mata mereka dengan selamat. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pahal doh xde orang komen?? Yela doakan yg baik2 jela kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nsz1314 at 15-3-2019 05:04 AM

weh.sendunyaaa
okay laa.. semoga yg baik2 utk baby n semoga sejarah lama xberulang kembali
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh uda tak peluk dia. Dia peluk uda. Good luck
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
POyobodo haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:12 PM | Show all posts
SO, pentingkah aku tau mende ni?
NEXTTTTTT
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols.komen sekadar menambah kredit je
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 14-3-2019 10:18 PM
Iols.komen sekadar menambah kredit je

Komen jugak la..... Nk tambah kredit....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Org mls nk kutuk dia sbb Ada baby dlm perut.. Tggu pas baby kuar.. Berpusu2...
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah tu
Sudah2 lah kecam kot
Sedih plak i tgk kt ig lain pakat kecam baby yg belum lahir tu
Agak sial gak netizen kepam ni
Xde hati perut ke apa ntah
Baby kot. Bukan salah apa pun
Bagilah mak dia tenang jap
X kesian ke kat baby dalam perut tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 14-3-2019 10:52 PM
Org mls nk kutuk dia sbb Ada baby dlm perut.. Tggu pas baby kuar.. Berpusu2...

Ada je yg kutuk siap doakan yg bukan2 kat baby dlm perut tu
Punyala jahat busuk perut punya netizen
I pun x suka izreen sejak kes hr tu
Tp agak2laa smpai baby x bersalah pun kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah semoga selamat bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kutuk mak bapak sudah la..baby x salah la..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak komen tambah 1 point sudeh
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah ler
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah..yang lepas tu biarlah lepas..semoga menjadi ibu yang baik untuk anak2
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
oh, Ude tu dah byk kali kawen
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Si jering ni mmg muka x malu ye?? I yg kahwin secara halal xrampas hak sape2 pon segan rasa nk upload video ultrasound. Benda mcm ni consider aib . Aib tu bkn sekadar bideo 3some etc, tp benda ni kan tersembunyi. Simpan laki bini sudah la
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-3-2019 01:29 AM
Si jering ni mmg muka x malu ye?? I yg kahwin secara halal xrampas hak sape2 pon segan rasa nk uploa ...

kalau dia tau malu dia x merampas si kude tu ha..

semoga jadi surirumah selama-lamanya...

elok jgk dia x berbaik dgn si intan, klu idak senang2 je intan dipergunakan itu ini...tlong jaga ank dia la apa la, dia kuar pegi event dgn kuder
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 04:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Owh..kalau drop comment boleh tambah kredit ek..baru tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099149s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list